Meniu
Coșul dvs.

Tectita libiana aurie unicat

Tectita libiana aurie unicat
Tectita libiana aurie unicat
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp5860
400,00 Lei
Fără TVA: 400,00 Lei

Tectita libiana aurie unicat

DIMENSIUNI:
 - lungime: 3,8 cm.
 - inaltime: 2 cm.
 - greutate: 8 grame
 

Tectita aurie libiana
Se crede ca 'aurul libian'(dupa cum este cunoscut acest tip de tectita) s-a format atunci cand un meteorit a lovit  Desertul Vestic si a catapultat roca topita si nisipul in stratosfera, ceand o substanta sticloasa. Acest  cristal este  foarte util pentru toti cei care nu se simt pe deplin conectati cu Pamantul si care se simt abandonati de adevarata lor lume. Egiptenii din antichitate pretuiau foarte mult aceasta piatra, pe care o foloseau pentru confectionarea de  bijuterii rituale in scopul aducerii Zeului Soare pe Pamant. Aurul libian a facut parte integranta din scarabeul gasit in mormantul lui Tutankamon, despre care se crede ca i-a protejat inima si ca l-a calauzit pe acesta de-a lungul calatoriei sale post-mortem catre stele.

 La nivel spiritual , datorita energiei sale solare si fortei vitale uluitoare cu care este incarcata, aceasta piatra actioneaza ca o amuleta protectoare pentru orice tip de calatorie - fizica sau metfizica- ce transcende hotarele cunoscute si frontierele constiintei. Printre altele asista calatoriile mistice in Egiptul antic pentru a te conecta cu intelepciunea acestei civilizatii,dar si pentru a identifica eventualele greseli facute in timpul incarnarilor in aceasta epoca prin folosirea abuziva a puterii si a cunoasterii. Nu trebuie sa uitam insa ca vechii egipteni stiau sa se protejeze prin incantatii magice puternice.De aceea, daca ti pare dificil sa calatoresti in trecut, in prezent sau in viitor,invoca aceasta piatra si roag-o sa dizolve restrictiile puse in alta viata.

 In aceasta ce priveste mediul exterior, aurul libian reprezinta o punte de legatura intre fortele cosmice superioare si planeta Pamant .

Ancoreaza si transmuta energia cosmica, permitand integrarea ei in solsi in corpul uman, si trezeste vederea spirituala.

Permite echilibrarea energiilor prin adaptarea lor la schimbarile din plan teluric. Dat fiind ca s-a nascut dintr-o forta cosmica fenomenala, aurul libian ajuta el insusi la crearea unei vieti noi , inclusiv la 

manifestarea vointei noastre pe acest Pamant. Taie legaturile energetice cu vechile tipare depasite si este util pentru chirurgia eterica. Te elibereaza de trecut si te ajuta sa te reconectezi cu radacinile tale spirituale. Aceasta piatra genereaza efecte foarte puternice .

 Vindecare:
Aurul libian restabileste vitalitatea in caz de epuizare.In rest, nu are aplicatii fizice deosebite, dar rezoneaza cu  rinichii, cu vezica urinara si cu cea biliara.

Pozitie:
Trebuie tinut in mana sau plasat pe locul afectat.Pentru calatoriile in alte dimensiuni trebuie plasat pe chakra vietilor anterioare sau pe soma chakra Pentru accesarea de informatii sau pentru reducerea de viziuni trebuie plasat pe al treilea ochi.

 

Conditii comanda:
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.