Meniu
Coșul dvs.

Gips

Ghipsul (sau gipsul) este un mineral incolor, cu forme intermediare de culoare, până la alb, având formula chimică: CaSO4 • 2 H2O (sulfat de calciu). Roca cu conținut ridicat în ghips se numește tot ghips.

DIMENSIUNI:  - lungime: 1,5 cm.  - inaltime: 2 cm  Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonic..
12,00 Lei
Fără TVA:12,00 Lei
Caracteristici:  -  inaltime: max. 2 cm.  - lungime: max 4.5 cm     Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastr..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Caracteristici:  -  inaltime: max. 5 cm.  - lungime: max 5 cm     Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre ..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)