Meniu
Coșul dvs.

Cavansit

Cavansitul, al cărui nume este derivat din compoziția sa chimică, silicatul de vanadiu de calciu, este un mineral de vanadiu de calciu hidros albastru profund, care apare ca un mineral secundar în rocile bazaltice și andezitice, împreună cu o varietate de minerale zeolite. Descoperită în 1967 în județul Malheur, Oregon, cavansitul este un mineral relativ rar. Este polimorfă cu mineralul și mai rar, pentagonitul. Se găsește cel mai frecvent în Pune, India și în Capcanele Deccan, o mare provincie igienă.

Dimensiuni: - lungime: 3 cm  - latime 2,5 cmConditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. ..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Dimensiuni: - lungime: 2,5 cm  - latime: 2,5 cmConditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. ..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Dimensiuni: - lungime: 3 cm  - latime: 1,5  cmConditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. ..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Dimensiuni: - lungime: 10 cm  - latime 4,5 cm - greutate: 170 grameDESCRIERE:CUVINTE-CHEIE Clarvedere si clarauz, acces la arhivele akashice, comunicare imbunatatita, expansiunea constiinteiELEMENT VantCHAKRE Al treilea ochi (6), coroana (7)Cavansitul este un silicat hidratat..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)