Meniu
Coșul dvs.

Obsidian Argintiu

Obsidianul Argintiu este o varietate rară de obsidian găsită în principal în Mexic. Irizația atrăgătoare este creată de mici incluziuni de bule de vapori de apă prinse în interiorul sticlei vulcanice negre. Bulele reflectă înapoi lumina ca un argint metalic. Obsidianul Argintiu are o vibrație mai mare decât alte obsidiane.
DIMENSIUNI:  - lungime: 2 cm. - inaltime: 1,5 cm. DESCRIERE: Obsidianul cu ape aurii pare negru la lumina slaba , dar in prezenta luminii puternice si privit din unghiul potrivit se imbraca in luciri ca niste ape de un auriu scanteietor . Uneori aceste ape par sa vina din profun..
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Pandant obsidian argintiu 3,5 cm.
-20 %
DIMENSIUNI: - latime: 3  cm - inaltime: 3,5 cm DESCRIERE Comunicarea Angelica , exprimare blanda a sinelui , seninatate , constiinta extinsa .  Angelitul este numele comun dat unei forme de Anhidrit albastru care se gaseste in Peru . Este un sulfat mineral de calciu cu un ..
32,00 Lei 40,00 Lei
Fără TVA:32,00 Lei
DIMENSIUNI:  - lungime: 3 cm. - inaltime: 2,5 cm. DESCRIERE: Plasat pe chakra sacrala, calmeaza si linisteste, crescand receptivitatea  inainte de a indica tiparele de comportament invechite. Va invata sa va apreciati greselile in aceiasi masura ca si reusitele. ..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)