Meniu
Coșul dvs.

Bismut

Bismutul este un metal fragil, cu o nuanță de culoare roz-argintiu, adesea cu un lac de oxid iridescent care arată multe culori de la galben la albastru. Structura în spirală, în trepte a cristalelor de bismut, este rezultatul unei rate de creștere mai mari în jurul marginilor exterioare decât pe marginile interioare. Variațiile grosimii stratului de oxid care se formează pe suprafața cristalului determină interferirea diferitelor lungimi de undă ale luminii, afișând astfel un curcubeu de culori. Când este ars în oxigen, bismutul arde cu o flacără albastră și oxidul său formează fumuri galbene. Toxicitatea sa este mult mai mică decât cea a vecinilor din tabelul periodic, cum ar fi plumbul, antimoniu și poloniu.

DIMENSIUNI:   - lungime: 4.2 cm  - inaltime : 2 cm - greutate: 39 grame   Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lu..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
DIMENSIUNI:   - lungime: 3 cm  - inaltime : 2.3 cm - greutate: 39 grame   Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lu..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
DIMENSIUNI:   - lungime: 3.2 cm  - inaltime : 3 cm - greutate: 25 grame   Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lu..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
DIMENSIUNI:   - lungime: 1 cm  - inaltime : 1 cm - greutate: 4 grame   Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile ..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
DIMENSIUNI:  - lungime: 1 cm - inaltime : 1,5 cm- greutate: 5 grame   Conditii comanda:Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)