Meniu
Coșul dvs.

Obsidian Albastru

Obsidianul albastru este o rocă vulcanică bogată în silice, cu un aspect asemănător sticlei. Obsidianul albastru în forma sa naturală este rară, motiv pentru care multe pietre de pe piață sunt făcute de om. Are o compoziție chimică similară cu Riolitul și se formează atunci când lava se răcește rapid și atunci când mediul este sărac în apă și bogat în silice. Obsidianul albastru înseamnă comunicare și împământare.


Am petrecut ceva timp analizând toate informațiile și inspirația de acolo pentru a afla exact ce are de oferit Blue Obsidian. Am descoperit că pentru cei care doresc să dezrădăcineze, să vorbească și să călătorească în adâncul lor, această bijuterie ar putea fi ghidul spiritual care să vă conducă acolo. Explorăm tot ce trebuie să știți despre Blue Obsidian, inclusiv:


Proprietățile vindecătoare ale obsidianului albastru

Piatra de naștere a zodiacului Blue Obsidian

Cum se folosește Blue Obsidian

Cum să curățați Blue Obsidian

Obsidianul albastru strălucește cu toată moliciunea apei și spiritul aerului. Împărtășește proprietăți de protecție similare cu stilul negru jet al obsidianului clasic, dar scoate la suprafață un alt tip de putere. Dacă Obsidianul Albastru nu te cucerește, aruncă o privire la ghidul nostru de cristale vindecătoare pentru pietrele prețioase esențiale și găsește un cristal care îți strigă numele.

Pandant obsidian albastru
-20 %
DIMENSIUNI:  - inaltime cristal: 2 cm.  - diametru: 2 cmConditii comanda:Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telef..
40,00 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Obsidian albastru rulat 2 cm.
-20 %
DIMENSIUNI  - lungime: 2 cm.  - inaltime: 1,5 cm   PRETUL ESTE PER BUCATA  Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de ..
12,00 Lei 15,00 Lei
Fără TVA:12,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)