Meniu
Coșul dvs.

Rune

Runele sunt semne grafice (litere) ale scrisurilor vechi.

În unele alfabete runele pot reprezenta sunete (foneme), iar în altele cuvinte sau termene. De asemenea au mai fost folosite drept cifre sau și semne magice. 

DIMENSIUNI: - lungime: 2 cm. - latime: 1 cm.  Saculet catifea cadouConditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmari..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 2 cm. - latime: 1 cm.   DESCRIERE:Cuarţul roz face parte din familia Cuarţului, un cristal compus din dioxid de siliciu cu duritatea 7. Cristalizează în sistem hexagonal (trigonic). Prezintă în general un habitus masiv, dar uneori creşte în clustere formate d..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 2 cm. - latime: 1 cm. DESCRIERE: Ochiul de tigru face parte din familia Cuartului , un dioxid mineral de siliciu cu duritatea 7 . Cristalizeaza in sistem hexagonal si se prezinta sub forma de agregate fibroase . Se formeaza din mineralul numit ochi-de-soim..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 2 cm. - latime: 1 cm.    DESCRIERE:  Ancoreaza in realitatea prezenta.  Piatra stabilizanta posedand o energie mare, excelenta pentru a restaura vitalitatea si motivatia, pentru a stimula creativitatea, pentru obiectivele spectaculoase, corna..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 2 cm. - latime: 1 cm.   DESCRIERE AVENTURIN:  Piatra foarte pozitiva care are proprietatea de a aduce prosperitate.CUVINTE-CHEIE Vitalitate, crestere, incredere ELEMENTE Apa, Pamant CHAKRA Inima (4) Aventurinul verde este o piatra a optimismu..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)