Meniu
Coșul dvs.

Lacrima de apas

Cristalul  Lacrima de apas scoate la suprafata negativitatea intr-un mod lent astfel incat aceasta negativitate sa poata fi ulterior transformata

DIMENSIUNI:  - lungime : 1,7 cm  - inaltime: 2,5 cm     - greutate: 6 grame pretul este per bucata Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în ..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
DIMENSIUNI:  - lungime : 1,5 cm  - inaltime: 2,2 cm     - greutate: 4 grame pretul este per bucata Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în ..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
DIMENSIUNI:  - lungime: 2 cm.  - inaltime: 1 cm     DESCRIERE: Varietate a obsidianului negru cu efecte mai moderate. Pune in evidenta negativitatea dar lent pentru ca aceasta sa poata fi transformata. Absoarbe energia negativa si protejeaza aura. Ancoreaza si purifica c..
15,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 3 cm. - inaltime: 2 cm    DESCRIERE: Varietate a obsidianului negru cu efecte mai moderate. Pune in evidenta negativitatea dar lent pentru ca aceasta sa poata fi transformata. Absoarbe energia negativa si protejeaza aura. Ancoreaza si purifica chakra Pamant..
10,00 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 2 cm. - inaltime: 1,5 cm    DESCRIERE: Varietate a obsidianului negru cu efecte mai moderate. Pune in evidenta negativitatea dar lent pentru ca aceasta sa poata fi transformata. Absoarbe energia negativa si protejeaza aura. Ancoreaza si purifica chakra Pama..
5,00 Lei
Fără TVA:5,00 Lei
CARACTERISTICI: - lungime: 3 cm.  - inaltime: 2 cm     DESCRIERE: Varietate a obsidianului negru cu efecte mai moderate. Pune in evidenta negativitatea dar lent pentru ca aceasta sa poata fi transformata. Absoarbe energia negativa si protejeaza aura. Ancoreaza si purifica chakra Pamantul..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)