Meniu
Coșul dvs.

Heliodor

Heliodor este numele dat tuturor exemplarelor de Beril galben, galben-verzui, verde-deschis, portocaliu si maroniu. Berilul galben-auriu este o varietate de heliodor a carui culoare aduce cu cea a soarelui de amiaza intr-o zi de vara. Heliodorul comun are culoarea razelor soarelui de iarna timpurie filtrate prin ramurile copacilor.

Numele acestui mineral vine din limba greaca si inseamna „Darul Soarelui”.

Pandant  beril galben heliodor
-20 %
DIMENSIUNI:   - diametru: max 2 cm. - inaltime : 2 cm DESCRIERE: Berilul va invata cum sa faceti doar ceea ce este necesar. Este, prin excelenta, piatra care dirijeaza o viata sresanta si renuntarea la lucrurile inutile.Ajuta la armonizarea cu indicatiile privitoare la obi..
28,00 Lei 35,00 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 1  cm - inaltime: 1 cm - greutate: 3 grame  pretul este per bucataDESCRIERE:Berilul va invata cum sa faceti doar ceea ce este necesar. Este, prin excelenta, piatra care dirijeaza o viata sresanta si renuntarea la lucrurile inutil..
10,00 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 2,5 cm - inaltime: 2,5 cm - greutate: 20 grame  DESCRIERE:Berilul va invata cum sa faceti doar ceea ce este necesar. Este, prin excelenta, piatra care dirijeaza o viata sresanta si renuntarea la lucrurile inutile.Ajuta la armonizarea cu indicatiile privito..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
DIMENSIUNI:  - lungime: 2 cm  - inaltime: 2 cm  - greutate: 7  grame pretul este per bucataDESCRIERE: Berilul va invata cum sa faceti doar ceea ce este necesar. Este, prin excelenta, piatra care dirijeaza o viata sresanta si renuntarea la lucrurile..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
DIMENSIUNI:  - lungime: 2,5 cm  - inaltime: 2 cm  - greutate: 10 grame pretul este per bucataDESCRIERE:Berilul va invata cum sa faceti doar ceea ce este necesar. Este, prin excelenta, piatra care dirijeaza o viata sresanta si renuntarea la lucruri..
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)