Meniu
Coșul dvs.

Tanzanit

Se crede că tanzanitul facilitează o conștiință superioară și stimulează intuiția și percepția. Unii cred că ajută la detoxifierea organismului și la îmbunătățirea vitalității. Se spune că este o piatră bună de purtat sau de a avea aproape în situațiile în care aveți nevoie de o prezență liniștitoare și liniștitoare.
DIMENSIUNI: - lungime bratara: 18 cm.DESCRIERE: CUVINTE-CHEIE Legarea mentalului cu inima, dezvoltarea perceptiei spirituale, compasiune in raport cu sinele,adeziune fata de adevarTanzanitul este un membru al familiei Zoisitului, un silicat mineral de calciu si aluminiumcu duritatea cuprin..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
DIMENSIUNI:- lungime: 1 cm.- lățime: 1,5 cm. - greutate: 3  grame      Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la d..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
DIMENSIUNI: - diametru spartura: 5 mm -  6mm - lungime bratara: 18 cm.DESCRIERE: CUVINTE-CHEIE Legarea mentalului cu inima, dezvoltarea perceptiei spirituale, compasiune in raport cu sinele,adeziune fata de adevarTanzanitul este un membru al familiei Zoisitului, un silicat mineral de cal..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
DIMENSIUNI: - inaltime: 3 mm - lungime: 3 mm - greutate: 0,16 ct Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre t..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
DIMENSIUNI: - diametru bila: 4 mm - lungime bratara: 18 cm. - inchizatoare metalDESCRIERE: CUVINTE-CHEIE Legarea mentalului cu inima, dezvoltarea perceptiei spirituale, compasiune in raport cu sinele,adeziune fata de adevarTanzanitul este un membru al familiei Zoisitului, un silicat mine..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
DIMENSIUNI: - diametru bila: 2 mm - lungime bratara: 18 cm. - inchizatoare metalDESCRIERE: CUVINTE-CHEIE Legarea mentalului cu inima, dezvoltarea perceptiei spirituale, compasiune in raport cu sinele,adeziune fata de adevarTanzanitul este un membru al familiei Zoisitului, un silicat mine..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)