Meniu
Coșul dvs.

Agat Dendritic

Agatul este o varietate microcristalină a mineralului cuarț. Caracteristice ale agatului sunt dungile colorate diferit. Repartiția regulată a dungilor se datorează unei cristalizări ritmice

Agatul cristalizează în golurile (geodele) din rocile înconjurătoare, care pot fi frecvent roci magmatice dar și roci sedimentare metamorfizate unde se întâlnesc așa-numitele microagate.

Cele mai răspândite forme sunt agatele-migdale, asociate cu calcit. Cel mai mare agat (35 tone, Brazilia) găsit până în prezent a fost prezentat ca ametist în anul 1902 la o expoziție în Düsseldorf.

Alte locuri unde s-au găsit cantități mai însemnate de agat sunt: Rio Grande do Sul în Brazilia, Glashütte, Idar-Oberstein , St.Egidien (Sachsen) și Schöngleina/Thür în Germania, Yemen, Mongolia, Sicilia, Boemia în Cehia, Uruguai, Monte Tondo lângă Vicenza în USA.

DIMENSIUNI:  - lungime bile: 2.3 cm  - latime bile: 2.3 cm- lungime brățara: 18 cm.     DESCRIERE: Piatra foarte stabila, formata din cristale microscopicede cuart dispuse in benzi succesive.  Pietre de ancorare, agatele asigura echilibrul emotional, fizic si int..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
CARACTERISTICI: - latime: max. 3 cm - inaltime: max 3 cm- greutate: 4 grame  DESCRIERE:   Agatul dendritic este o piatra a plenitudinii, care aduce abundenta si implinire in toate domeniile vietii inclusiv in afaceri si agricultura.Poate fi folosit pentru a obtine recolte mari sau pent..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)