Meniu
Coșul dvs.

Fucsit

Fucsitul este o varietate de Muscovit Verde, un aluminosilicat de crom si potasiu, cu o duritate de 2.5 pe scara Mohs, care cristalizeaza in sistem monoclinic. Formeaza frecvent cristale tabulare sau pseudohexagonale, dar poate aparea si sub forma lamelara sau criptocristalina. Culoarea sa verde se datoreaza Cromului din compozitia sa. Se formeaza in rocile metamorfice, precum sistul si gnaisul sau in rocile intrusive, precum granitul.

DIMENSIUNI: - LUNGIME : 12 cm - LATIME : 5 cm - GREUTATE : 230 grameDESCRIERE : Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fuchsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate facilita obtinerea de informatii ..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
DIMENSIUNI - LUNGIME : 2 CM - LATIME : 1,5 CM  PRETUL ESTE PER BUCATADESCRIERE : Culoare: verde aprins  Chakra Diafragmei Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fucsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica...
5,00 Lei
Fără TVA:5,00 Lei
DIMENSIUNI: - LUNGIME : 11 cm - LATIME : 5 cm - GREUTATE : 370 grameDESCRIERE : Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fuchsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate facilita obtinerea de informatii ..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
DIMENSIUNI: - LUNGIME : 8 cm - LATIME : 7,5 cm - GREUTATE : 220 grameDESCRIERE : Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fuchsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate facilita obtinerea de informatii..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
DIMENSIUNI: - LUNGIME : 9,5 cm - LATIME : 5 cm - GREUTATE : 230 grameDESCRIERE : Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fuchsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate facilita obtinerea de informatii..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
DIMENSIUNI: - inaltime : 15 cm. - latime : 10 cm. - GREUTATE : 760 grameDESCRIERE : Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fuchsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate facilita obtinerea de informa..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
DIMENSIUNI: - LUNGIME : 14 cm. - LATIME : 14 cm. - GREUTATE : 990 grameDESCRIERE : Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fuchsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate facilita obtinerea de informat..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
DIMENSIUNI - înălțime : 5 cm. - latime : 3 cm.DESCRIERE : Culoare: verde aprins  Chakra Diafragmei Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fucsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate facil..
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
DIMENSIUNI: - LUNGIME : 8 cm - LATIME : 4 cm - GREUTATE : 155 grameDESCRIERE : Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fuchsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate facilita obtinerea de informatii l..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
DIMENSIUNI - LUNGIME : 3 CM - LATIME : 2,5 CM  DESCRIERE : Culoare: verde aprins  Chakra Diafragmei Colecteaza emotii in chakra diafragmei pentru a deschide si calma, procesul de eliberare.Fucsitul permite accesul la o cunoastere cu mare valoare practica. Spre exemplu, poate ..
10,00 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)