Meniu
Coșul dvs.

Agat Orange

Agatul Orange promovează stabilitatea emoțională, curajul, echilibrul și persistența în inimă, suflet și esență.

Acest cristal portocaliu este renumit pentru capacitatea sa de a calma și calma aura, făcându-l o piatră de temelie ideală pentru persoanele cu niveluri solide de energie.

Această varietate specială de agat poate îmbunătăți acuratețea vederii interioare.

Agatele sunt considerate a fi „pietre de temelie” datorită capacității lor de a ajuta la procesul de atingere a echilibrului emoțional, corporal și mental.

Agații pot vindeca traume emoționale reducând tensiunea și oferind un sentiment de protecție și securitate.

Vitalitatea și încrederea în sine vor crește după consumul de agat.

Îți dezvăluie într-un mod neamenințător realitățile situațiilor.

Ajută vederea interioară să devină mai precisă în timp ce calmează și stabilizează aura.

Agatul este o piatră care te poate ajuta să te conectezi cu adevăratul tău sine.

Poate transforma sentimentele negative, cum ar fi invidia, animozitatea și resentimentele, în unele mai pozitive, cum ar fi acceptarea de sine și iertarea.

DIMENSIUNI:  - diametru bile: 6 mm  - lungime colier: 46 cm- greutate: 160 grame   Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs. Taxa transport 25 lei.Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la ..
220,00 Lei
Fără TVA:220,00 Lei
DIMENSIUNI: - inaltime: 4 cm - lungime: 3 cm Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.  ..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
DIMENSIUNI: - inaltime: 3 cm - diametru: 2 cm Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzi..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)