Meniu
Coșul dvs.

Jais

Jetul sau Jaisul a fost descoperit in morminte preistorice, fiind asociat din vechime cu moartea si tinerea spiritelor malefice la distanta. Regina Victoria a facut populare bijuteriile sculptate din Jais ca semn de doliu, iar crucile din Jet erau purtate ca sa respinga vrajile si puterile intunericului.

DIMENSIUNI:Diametru bila: 8 mmLungime bratara: 18 cm. DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:CARNEOL asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.CALCIT RECONSTITUIT ( CRISTAL ARTIFICIAL) stimule..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
DIMENSIUNI:Diametru bila: 8 mmLungime bratara: 18 cm. DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.Jaspul  stimuleaza energia sexuala s..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
DIMENSIUNE:- diametru bile: 8 mm- lungime bratara: 19 - 20 cm. JAIS, CITRINDESCRIERE CITRIN: CUVINTE-CHEIE Manifestare, vointa personala, claritate mentala, creativitate. ELEMENT Foc CHAKRE Plex solar (3) Citrinul este un dioxid de siliciu mineral, un membru al grupului Cuartului, cu o du..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
DIMENSIUNE:- diametru bile: 8 mm- lungime bratara: 18,5 cm.DESCRIERE ONIX:Forta interioara , focalizarea atentiei , puterea vointei , autocontrol , disciplina , ratiune .  Onixul este o varietate de Calcedonie , un membru al familiei Cuartului avand duritatea 7 pe..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
DIMENSIUNE: - diametru bile: 8 mm - lungime bratara: 19 cm. DESCRIERE JAIS:Este un lemn fosilizat cu aspect de carbune. Utilizat ca talisman inca din Epoca de Piatra. Absoarbe energia negativa si alunga temerile irationale. Purtat la gat, apara impotriva violentei si a bolilor.Protejeaza in ..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
DIMENSIUNI: - diametru bile: 6 mm. - lungime bratara: 13 cm - 14 cm. DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE:Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile  spirituale catre Pamant. Jaspul  ..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
DIMENSIUNI:Diametru bila: 6 mmLungime bratara: 18 cm. DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.Jaspul  stimuleaza energia sexuala s..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
DIMENSIUNI: Diametru bila: 4 mm Lungime bratara: 18 cm. DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.Jaspul  sti..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
DIMENSIUNI:Diametru bila: 8 mmLungime bratara: 18 cm. DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.Jaspul  stimuleaza energia sexuala s..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
DIMENSIUNI:- diametru bila: 8 mm- lungime brățara: 18 cm. DESCRIERE JAIS:Este un lemn fosilizat cu aspect de carbune. Utilizat ca talisman inca din Epoca de Piatra. Absoarbe energia negativa si alunga temerile irationale. Purtat la gat, apara impotriva violentei si a bolilor. Protejea..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Bratara granat cu jais - barbat
-10 %
DIMENSIUNE:- diametru bile: 8 mm- lungime bratara: 19 cm.DESCRIERE JAIS:Este un lemn fosilizat cu aspect de carbune. Utilizat ca talisman inca din Epoca de Piatra. Absoarbe energia negativa si alunga temerile irationale. Purtat la gat, apara impotriva violentei si a bolilor. Protejeaza in ..
45,00 Lei 50,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
DIMENSIUNE: - diametru bile: 8 mm - lungime bratara: 18 cm.DESCRIERE JAIS: Este un lemn fosilizat cu aspect de carbune. Utilizat ca talisman inca din Epoca de Piatra. Absoarbe energia negativa si alunga temerile irationale. Purtat la gat, apara impotriva violentei si a bolilor.&nbs..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
DIMENSIUNI: - diametru bile: 6 mm- lungime brățara: 18 cm.DESCRIERE CRISTALE :Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.Jaspul  stimuleaza energia sexuala si echilibr..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
DIMENISIUNI:  - diametru bile: 4 mm - lungime bratara: 18 cm.  DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiilespirituale catre Pamant. Jaspul  s..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
DIMENSIUNI:- diametru bila: 6 mm- lungime brățara: 18 cm. DESCRIERE JAIS:Este un lemn fosilizat cu aspect de carbune. Utilizat ca talisman inca din Epoca de Piatra. Absoarbe energia negativa si alunga temerile irationale. Purtat la gat, apara impotriva violentei si a bolilor. Protejea..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)