Meniu
Coșul dvs.

Obsidian curcubeu

Știința și originea obsidianului curcubeu

Obsidianul Curcubeu s-a format când lava s-a răcit odată în momente diferite și a capturat nanoparticule de magnetită în aceste straturi. Nanoparticulele de magnetită provoacă irizații multicolore care strălucește puternic atunci când o atinge orice lumină. Cele mai bune localități ale Rainbow Obsidian sunt în Mexic, deși câteva locații mai noi din SUA au fost descoperite în ultimii doi ani.


Sens și energie

Obsidianul Curcubeu este o piatră care ne activează chakra rădăcinii și ne trage înapoi pe pământ. Este o piatră care poate fi folosită pentru a ajuta la vindecarea unei inimi frânte, pentru a oferi sprijin pentru cineva îndurerat sau pentru a oferi pur și simplu o abundență de dragoste și fericire cuiva care are nevoie. Această piatră este aici pentru a vă ține în brațe atunci când aveți cea mai mare nevoie de ea, în timp ce vă dă înapoi puterea pentru a ajuta la depășirea acestor dureri de inimă, astfel încât să puteți începe să vă vindecați. Odată ce cineva a acceptat ceea ce sa întâmplat, abia atunci poate merge mai departe și poate începe să-și vindece și să-și întinerească energiile. Consiliul recomandă să porți zilnic o piesă pe tine dacă te lupți emoțional și să meditezi cu ea atunci când ești cel mai confortabil.

DIMENSIUNI: - inaltime: 5 cm - latime: 4,5 cm - greutate: 78 grame  DESCRIERE: Obsidian-ul curcubeu este de fapt Obsidian negru care , slefuit si expus la o sursa de lumina puternica , scoate la iveala  benzi de culoare rosie , albastra , aurie si/sau verde care par sa..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
DIMENSIUNI:  - diametru: 2 cm.  - inaltime: 4.7 cm - greutate: 10 grame       DESCRIERE:Este o ,,piatra a noilor inceputuri". Asa cum sugereaza si numele sau are o puternica legatura cu Luna, dar si cu intuitia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emot..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
DIMENSIUNI:  - diametru: 2.2 cm.  - inaltime: 3.5 cm - greutate: 9 grame       DESCRIERE:Este o ,,piatra a noilor inceputuri". Asa cum sugereaza si numele sau are o puternica legatura cu Luna, dar si cu intuitia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emo..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
DIMENSIUNI:  - diametru: 2 cm.  - inaltime: 2.8 cm - greutate: 11 grame       DESCRIERE:Este o ,,piatra a noilor inceputuri". Asa cum sugereaza si numele sau are o puternica legatura cu Luna, dar si cu intuitia. Efectul sau cel mai puternic este calmarea emot..
380,00 Lei
Fără TVA:380,00 Lei
DIMENSIUNI: - inaltime: 7 cm - latime: 3,5 cm - greutate: 160 grame  DESCRIERE: Obsidian-ul curcubeu este de fapt Obsidian negru care , slefuit si expus la o sursa de lumina puternica , scoate la iveala  benzi de culoare rosie , albastra , aurie si/sau verde care par s..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
DIMENSIUNI: - inaltime: 6,5 cm - latime: 6 cm - greutate: 200 grame  DESCRIERE: Obsidian-ul curcubeu este de fapt Obsidian negru care , slefuit si expus la o sursa de lumina puternica , scoate la iveala  benzi de culoare rosie , albastra , aurie si/sau verde care par sa corespunda..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Caracteristici: - inaltime:  5,5 cm - latime: 4 cm - greutate: 120 grame  DESCRIERE Obsidian-ul curcubeu este de fapt Obsidian negru care , slefuit si expus la o sursa de lumina puternica , scoate la iveala  benzi de culoare rosie , albastra , aurie si/sau verde care par sa c..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
DIMENSIUNI:- diametru bila: 7 mm- lungime bratara: 18 cm.Conditii comanda:Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice...
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
DIMENSIUNI:- diametru bila: 5 mm- lungime brățara: 18 cm.DESCRIERE: CUVINTE-CHEIE Mister, descoperirea sinelui, intuiţie, înţelegere, visuri. Piatra Lunii este un feldspat mineral, un silicat de potasiu şi aluminiu cu o duritate de 6-6,5. Sistemul său de cristalizare este monocl..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
DIMENSIUNI:- diametru bila: 10 mm - lungime bratara: 18 cm. DESCRIERE: CUVINTE-CHEIE Mister, descoperirea sinelui, intuiţie, înţelegere, visuri.  Piatra Lunii este un feldspat mineral, un silicat de potasiu şi aluminiu cu o duritate de 6-6,5. Sistemul său de cristalizare este mo..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)