Meniu
Coșul dvs.

Hipersten

Hiperstenul, impropriu denumit si "Labradorit de Catifea" datorita aspectului sau matasos, este un mineral bogat in fier si inrudit cu bronzitul. Se gaseste atat in roci vulcanice si metamorfice, cat si in meteoritii din piatra sau fier. Din aceste motive este considerat un mineral cu o mare capacitate de transformare ce da curaj, incredere si hotararea de a fructifica orice oportunitate.

DIMENSIUNI: - lungime: 2 cm - latime: 1.5 cm  Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.  ..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 3 cm - latime: 1.5 cm  prețul este per bucata Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii no..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
DIMENSIUNI: - lungime: 2 cm - latime: 1.5 cm  prețul este per bucata Conditii comanda:  Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii no..
15,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)