Meniu
Coșul dvs.

Super Seven sau Saptele Sacru

Super Seven, cunoscută și sub numele de Piatra Melodiei, este o piatră substanțială compusă din ametist, cuarț clar, cuarț fumuriu, cacoxenit, rutil, goethit și lepidocrocit. Are aceleași puteri terapeutice și metafizice ca fiecare dintre celelalte. Se spune că Super Seven are o frecvență care conectează întreaga omenire și îl ghidează pe posesor în schimbarea nivelului vibratoriu al planetei. Facilitează ascensiunea personală, permițându-i cuiva să dobândească abilități psihice, în special cunoștințe psihice, care îl vor ajuta să aleagă calea spirituală corectă.
DIMENSIUNI: - diametru bila: 3 mm - lungime bratara: 18 cm.   Piatra melodiei sau Saptele Sacru  DESCRIERE: Super Sapte combina calitatile spirituale si protectoare ale ametistului cu cele purificatoare si de ancorare ale cuartului fumuriu si cu cele de amplificare a energiei..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
DIMENSIUNI:  - diametru: 5 mm - 6 mm - lungime bratara: 18 cm. Conditii comanda: Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonic..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
DIMENSIUNI: - diametru bila: 6 mm - lungime bratara: 18 cm.  Piatra melodiei sau Saptele Sacru  DESCRIERE:Super Sapte combina calitatile spirituale si protectoare ale ametistului cu cele purificatoare si de ancorare ale cuartului fumuriu si cu cele de amplificare a energiei al..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
DIMENSIUNI: - diametru bila: 8 mm - lungime bratara: 18 cm.  Piatra melodiei sau Saptele Sacru  DESCRIERE:Super Sapte combina calitatile spirituale si protectoare ale ametistului cu cele purificatoare si de ancorare ale cuartului fumuriu si cu cele de amplificare a energiei ale cua..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)