Meniu
Coșul dvs.

Pendul selenit alb

Pendul selenit alb
Pendul selenit alb
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: rZ4eHHg5f2Nuo
35,00 Lei
Fără TVA: 35,00 Lei

Pendul selenit alb

CARACTERISTICI:
- latme:  min 1.5 cm
- inaltime: min 3 cm

 


DESCRIERE:
Activare spirituală, comunicare cu Sinele Superior, cu spiritele calauzitoare și cu îngerii.

ELEMENT Vânt
CHAKRE Al treilea Ochi (6), coroană (7), transpersonale şi eterice
Selenitul este un sulfat hidratat mineral de calciu cu duritatea 2. Este o formă de ghips şi i se spune Selenit dacă este relativ transparent și cu formă bine definită. Selenitul se înrudeşte indeaproape cu ghipsul fibros, cunoscut și ca Spat de satin, şi cu

materialul masiv și cu granulație fină numit Alabastru. Cristalele sale sunt în general tabulare, cu striații verticale. Selenitul se formează ca evaporit în depunerile de argilă și în jurul izvoarelor termale. 

Cristalele enhydro, care conțin incluziuni de apă și bule de gaz, se întâlnesc destul de frecvent. Unele cristale de Selenit au proprietatea uimitoare de a fi atât de moi și de flexibile, încât pot fi îndoite cu måna. Selenitul poate fi incolor sau de culoare cenuşie, albā, verde sau brun-aurie. Selenitul se găseşte în multe tări, printre care Australia, Grecia, Mexic și SUA. Cristalele de Selenit cel mai bine cunoscute şi mai populare pentru utilizari metafizice sunt cristalele lungi și transparente provenite din Mexic.
Selenitul deschide şi activează rapid al treilea ochi, chakra coroanei şi Steaua Sufletului, situată deasupra capului. Intensitatea energiei emanate de Selenit este mai puternică pentru chakrele superioare decat a oricărei altei pietre.

O baghetă de Selenit îndreptată spre al treilea ochi trimite o energie ce poate fi simtită ca o rafală de vânt care pātrunde prin frunte și lese prin creştet. Selenitul curăță rapid şi eficient câmpul auric și poate îndeparta energiile blocate sau negativitatea din corpul fizic și din cel eteric. Cristaloterapeutilor le este recomandat să lucreze cu baghete de Selenit, care sunt unelte pentru purificare şi pentru toate tipurile de curāțare energetică. Dacă prindem alte pietre pe baghete de Selenit, energiile lor sunt amplificate de cateva ori. Când combinăm diferite pietre și le lipim pe o baghetă de Selenit, energiile grupului de pietre sunt împletite și amplificate, revārsându-se din baghetă ca un întreg armonios.
Selenitul poate înălța conştiința în planurile superioare ale experiențelor launtrice, dându-vă posibilitatea să vă întâlniți în mod conştient spiritele călăuzitoare şi îngerii păzitori. El înlesneşte prilejul de a primi sfaturi și informații de la ghizii voştri sub forma unor,,filme interioare". In astfel de experiente, meditati stând în poziție orizontală, cu ochii închişi și cuo baghetā de Selenit aşezată pe chakra inimii și îndreptată cu vârful spre cap. Ar fi bine, dacă este posibil, să aşezați încă o baghetă de Selenit pe podea sau pe o pernă, al cărei vârf să atingă chakra coroanei. Intrând în starea de meditație, veți putea să vă vedeți una sau mai multe dintre călăuze, adesea în forme care simbolizează ceva legat de mesaj.

Călăuza sau călăuzele vă vor purta printr-o ,poveste", care dezvāluie mesajul în mod simbolic. Cuvintele sunt rar utilizate, ceea ce uşurează misiunea călăuzelor. S-ar putea spune că, atunci când Selenitul deschide ochiul interior, pătrunde înăuntru lumea spirituală.

Aşezand o baghetă de Selenit pe spate, de-a lungul coloanei vertebrale, se poate realiza o aliniere energeticăa vertebrelor, dar și a chakrelor.
Selenitul este o piatră excelentă pentru construirea de retele energetice în casă sau în aer liber. Un grup de şase sau mai multe baghete de cel puțin 20 de centi metri pot fi aranjate pentru a crea un vortex de energie în miniatură, care poate

fi demontat sau reasamblat după dorință. Aşezându-vă în centrul unei astfel de retele, puteti trăi experiente de ascensiune spirituală.

Selenitul se combină sinergic cu aproape orice piatră sau asociere de pietre.
Pare dispus să combine şi săamplifice orice energii cu care dorim să lucrăm. Prin urmare, Selenitul este un material ideal pentru fabricarea de instrumente energetice împreună cu alte pietre. Un instrument simplu este bagheta pentru armonizarea chakrelor, realizată prin lipirea câte unei pietre pentru fiecare dintre culorile chakrelor pe suprafata unui cristal de Selenit. Un astfel de instrument are o actiune benefică pentru echilibrarea energiilor şi furnizarea unui plus de vitalitate persoanelor epuizate sau stresate. Selenitul funcționează extrem de bine cu cele Douăsprezece Pietre ale Sinergiei. Se poate crea un instrument foarte puternic prinzând Moldavit, Fenacit, Tanzanit, Danburit, Azeztulit, Herderit, Petalit, Brookit, Cuarț Satyaloka, Natrolit, Scolecit şi Tectită tibetană pe o bagheta de Selenit cu terminație, având lungimea de 15-30 de centimetri. 
Acest instrument poate fi folosit pe al treilea ochi sau plasat de-a lungul axei coloanei vertebrale , pe partea din fațā sau din spate a corpului. El ajută la creşterea vibraților Pană la atingerea celei mai inalte, mai depline şi mai armonioase frecvente din câte există. In alta zona de actiune, prinzând un cristal de Zincit pe o astfel de bagheta, creām un instrument care este chiar mai puternic decât Zincitul singur pentru activarea chakrelor inferioare și creşterea energiilor acestora. 

Utilizarea selenitului ca bazā pentru ataşarea de pietre vindecătoare, precum Serafinitul și Ametistul, este o modalitate excelentă de a confecționa instrumente energtice pentru orice aplicație legata de vindecarea vibrațională.
Selenitul este cheia care deschide porțile chakrelor eterice. odată ce ele au fost deschise în mod conştient, Sinele Superior se poate instala,

impământând Corpul de Lumină și legitimând următorul pas al evolutiei noastre către statutul de Ființă Umană a Luminii. Frecventa Selenitului rezonează cu chakra coroanei, deschizând, curățând şi activând acest centru energetic și transformându-lîntr-o poartă de acces către nivelurile superioare ale sinelui. Baghetele de Selenit directioneză această energie în întregul organism și pot fi folosite ca ,,baghete magice" sau ,,bețişoare pentru rugāciune", care poartă intențiile şi gândurile către Sinele Superior și dincolo de el.

Baghetele de Selenit sunt instrumente utile pentru vindecători şi sunt eficiente ca,scannere" la nivelul câmpului energetic, deoarece dizolvă orice blocaj și permit accesul la cunoaşterea originilor spirituale.

SPIRITUAL Energia spirituală a Selenitului îndepărteazäă blocajele şi reziduurile eterice, permițänd energiei sa se deplaseze mai liber prin chakrele superioare in special prin chakrele eterice, care facilitează legătura și comuniunea cu Sinele Superior.

EMOTIONAL Conținutul de calciu şi de sulf al Selenitului stimulează corpul emotional şi ne determină să ne ducem viața mai departe. Ne ajută să învingem stagnarea și ne împiedică să cedăm în fața iluzilor legate de siguranță" şi de,,confort".

FIZIC Selenitul elimină sau, şuntează" blocajele și densitāțile existente în câmpul energetic. Baghetele de Selenit pot fi folosite pentrua dirija energia de înaltă.

AFIRMAȚIE Mă unesc cu Sinele meu Superior și simțurile mele lăuntrice sunt trezite.

 
ATENTIE : SELENITUL SE DIZOLVA INTR-UN MEDIU UMED.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.