Meniu
Coșul dvs.

Pandant sugilit unicat

Pandant sugilit unicat
Pandant sugilit unicat
  • Stoc:
  • SKU: csp5738
110,00 Lei
Fără TVA: 110,00 Lei

Pandant sugilit unicat

DIMENSIUNI:
-  inaltime: 3 cm.
- latime: 1,2 cm

- greutate: 5,5 grame

 

DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Vise, protectie si purificare spirituala, ,,far al Luminii"

CHAKRE Al treilea ochi (6), coroana (7), transpersonale si eterice (8-14)
Sugilitul este o varietate rara de silicat mineral de sodiu, potasiu, fier, litiu, mangan si aluminiu cu o duritate de 6 pana la 6,5. Prezinta de obicei un habitus masiv, rareori formand insa si mici cristale prismatice. Mineralul a fost numit dupa geologul japonez Kenichi Sugi, care a descoperit primele exemplare in 1944. Culoarea pietrelor variaza de la gri, negru, liliachiu-pal la mov intens. Cele în nuante mov-violet sunt considerate foarte valoroase, in special cele translucide.

Desi s-au descoperit depozite de Sugilit in Japonia si in Canada, aproape toate exemplarele de pe piata provin din minele de mangan de mare adancime din Africa de Sud. 
Sugilitul este una dintre pietrele cardinale ale prezentului, datorita numeroaselor sale insusiri benefice. Printre acestea se numara protectia impotriva influentelor negative din mediul inconjurator,stimularea capacitatii de impamantare a energiilor spirituale, trezirea chakrei coroanei, raspandirea Razei Violet a purificarii si un puternic efect tamaduitor.

Insusirile protectoare ale Sugilitului sunt exceptionale. O piatra de Sugilit purtata in buzunar sau ca bijuterie creeaza un fel de ,,scut de lumina" in jurul purtatorului, facandu-l invulnerabil la energiile discordante ale celorlalti. Acest gen de protectie este importanta mai ales pentru firile blande, care tind sa preia toate energiile din jurul lor.

Sugilitul este, probabil, piatra cea mai puternica pentru atragerea Flacarii Violet a purificarii. Aceasta energie poate fi un beneficiu incomensurabil pentru cei angajati pe calea spirituala, pentru ca tinde sa arda ,,petele cenusii" din campul auric, eliminand atasamentele negative si influentele karmice. Energia Flacarii Violet emanata de Sugilit impiedica entitatile parazite din planul astral sa ramana in campul auric. Cand cineva incepe sa poarte asupra sa aceasta piatra, se declanseaza un proces de curatare energetica. Influentele nocive din mediul interior si exterior sunt dislocate si risipite. Procesul poate totodata sa grabeasca evolutia interioara, facand din purtatorul pietrei un far spiritual in lumea noastra.

Legat de aceasta, trebuie mentionat faptul ca Sugilitul actioneaza pentru a stimula si a deschide chakra coroanei, aflata in crestet. Aceasta deschidere nu se realizeaza pentru evadarea catre taramurile inalt vibrationale. Ea se produce mai degraba pentru a ancora Lumina in planul terestru prin propria flinta. Multi s-au incarnat pe Pamant ca voluntari pentru a ajuta planeta si toate entitatile sale sa treaca la octava vibrationala urmatoare, unde fiecare va atinge un anumit nivel a ceea ce se numeste ,,iluminare". Sugilitul ne ajuta sa tinem minte si sa urmam aceasta chemare esentiala, iar efectul lui asupra chakrei coroanei dezvaluie un aspect-cheie al modului in care sinele trebuie sa se deschida si sa se transforme pentru a deveni un canal prin care Lumina spirituala sa patrunda in planul terestru.

Sugilitul este totodata o piatra a taramului viselor. Cand meditam sau visam cu aceasta piatra, profunzimea trairilor interioare poate creste foarte mult, iar imaginile pe care le primim pot fi incarcate de semnificatii si de valente simbolice. In timpul somnului profund ne este revelata cheia dorintelor sufletului, iar intelegerea imaginilor care apar in vis ne poate indrepta pe calea comuniunii cu sufletul si a acordului deplin cu telurile acestuia.

Sugilitul conlucreaza exceptional cu energiile transformatoare ale Moldavitului.
Fenacitul, Natrolitul, Herderitul, Brookitul si Scolecitul ajuta toate la intensificarea componentei vizionare a energiilor Sugilitului. Hematitul poate fi util pentru a sprijini impamantarea Luminii in lumea fizica. Ametistul sporeste efectul ,,aurei protectoare" pe care il exercita Sugilitul.

Sugilitul are o actiune puternica de deschidere a chakrei celui de-al treilea ochi, a coroanei si a chakrelor eterice. El activeaza vederea interioara si dezvaluie cele mai ascunse motivatii, ganduri si credinte. Sugilitul este piatra viselor. El ne ajuta sa tinem minte visele de peste noapte si sa practicam visul lucid. In plus, ne impiedica sa uitam visurile pe care le-am avut pentru viata noastra, visuri la care am renuntat in favorea a ceea ce am considerat mai realizabil. Ne ajuta sa regasim visul cel mai drag sufletului nostru in aceasta viata si, aducandu-ne aminte de el, ne da curajul si optimismul de a-l urma.

Aceasta piatra activeaza inima si mintea si ne sprijina sa ne gasim adevarata pasiune spirituala si s-o urmam pentru a dobandi abundenta si intregirea flintei.

Sugilitul se poate prezenta in nuante variind de la mov aprins pana la foarte inchis, aproape negru.

Culorile luminoase si vii deschid si activeaza de regula chakrele superioare si favorizeaza conectarea cu visele. Exemplarele mai inchise la culoare ne ajuta sa ancoram visele in realitate si sa ne pastram taria de a le urma.

SPIRITUAL Sugilitul ne ajuta sa credem in posibilitatile vietii. El ne indeamna sa visam la altceva decat ceea ce traim in prezent, dandu-ne speranta si optimism pentru un viitor mai bun. El poate contribui la respingerea negativitatii și la umplerea aurei cu lumina de inalta frecventa.

EMOTIONAL Aceasta piatra ne ajuta sa invingem disperarea, sentimentul infrangerii si al lipsei de optiuni. El ne aminteste ca tot ce visam se poate si implini si ne da taria si curajul de a da viata unor asemenea visuri. Este ideal pentru cei care au tendinta de a cadea in negativism sau care nu au incredere in capacitatile lor.

FIZIC Sugilitul este util impotriva cosmarurilor, a insomniilor si a altor tulburari de somn. Ofera liniste sufleteasca si poate contribui la calmarea nervilor si la alungarea grijilor.

AFIRMATIE Sunt protejat si ma aflu in siguranta in ,,balonul" meu de Lumina si lucrez pentru a-mi implini visurile personale cele mai profunde, precum si visul colectivoca Pamantul sa fie o planeta a Luminii.

 


Conditii comanda:
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.