Meniu
Coșul dvs.

Pandant shatukite rulat unicat

Pandant shatukite rulat unicat
Pandant shatukite rulat unicat
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp5511
60,00 Lei
Fără TVA: 60,00 Lei

Pandant shatukite rulat unicat

DIMENSIUNI:
 - lungime: 2 cm.
 - inaltime: 3 cm

- greutate: 18,5 grame

 


DESCRIERE:
CUVINTE-CHEIE Intuitie, comunicare, channeling,comunicare cu spiritele, lucrul cu oracolele
ELEMENTE Apa, Vant
CHAKRE Inima (4), gat (5), al treilea ochi (6)

Shattuckite este o piatra cu o vibratie extrem de spirituala,care amplifica frecventa corpului. Stimuleaza , aliniaza si armonizeaza cel de-al treilea ochi si chakra gatului . Trezeste clarviziunea si ajuta la intelegerea si comunicarea viziunilor avute. Este foarte util in cazurile in care experiientele din vietile anterioare cu condus la blocarea facultatilor metafizice . 

Shattuckite anuleaza comenzile hipnotice si angajamentele de a nu folosi vreodata vederea psihica. 

Shattuckitul este un silicat hidratat de cupru mineral,cu o duritate de 3,5. Cristalizeaza in sistem ortorombic. Se intalneste in minele de cupru, de multe ori in asociere cu Ajoit, Turcoaza, Crisocol, Malachit si alti silicati de cupru. Culoarea sa variaza de la albastru-deschis la albastru intens si uneori chiar verde. Poate prezenta si habitus fibros, iar cristalele de Shattuckit sunt formate din aceste fibre. Se intalneste si in habitus granular. Numele sau deriva de la mina Shattuck din Bisbee, Arizona (SUA), unde a fost descoperit. Alte depozite sunt in: Argentina, Austria, Congo, Germania, Grecia, Namibia, Norvegia, Africa de Sud si Marea Britanie, precum si diverse zone din sud-vestul Statelor Unite.

Shattuckitul este o piatra a legaturii cu lumile interioare,care ne ajuta sa intelegem si sa transmitem informatiile primite de la Spirit.


Poate fi folosit pentru a deschide canalul psihic, care ne permite sa ,auzim" mesajele calauzelor si ale profesorilor nostri interiori, precum si pe ale spiritelor celor decedati. Pentru cine doreste sa devina medium, Shattuckitul este un aliat ideal in activarea si extinderea capacitatilor de comunicare cu spiritele. El vibreaza la tonalitatea adevarului, astfel incat ne poate ajuta si sa ne asiguram ca interpretarile pe care le dam mesajelor venite din lumea cealalta sunt cat mai exacte.

Shattuckitul stimuleaza chakra gatului, dezvoltare aptitudenile de comunicare. Este o piatra excelenta pentru profesori, oratori, ministri persoane care sustin conferinte sau care folosesc comunicarea verbala ca principala abilitate in profesia lor. Ca piatra a adevarului, este recomandat pentru avocati si politicieni.

Desi poate provoca unele momente stanjenitoare, vibratia adevarului emanata de Shattuckit va servi, in cele din urma, atat individului respective cat si celor pe care el fi reprezinta.

Acestea flind zise, trebuie subliniat faptul ca cea mai importanta utilizare a Shattuckitului este legata de comunicarea intelepciunii si a informatiilor transmise din taramurile superiore. Ca piatra a celui de-al treilea ochi si a centrilor psihici, faciliteaza practica scrisului automat si channelingul vocal. Ne ajuta sa gasim cuvintele potrivite pentru a comunica mesajele de obicei incarcate de imagini care vin de la calauzele si maestrii spirituali. El faciliteaza sinestezia, capacitatea de translatie senzoriala in care sunetele au culori, viziunile au arome si asa mai departe. 

O astfel de capacitate este foarte utila atunci cand incercam sa transformam impresiile psihice in informatii semnificative pe baza carora sa se poata actiona.

Un alt aspect al energiei Shattuckitului este acela ca poate stimula capacitatile mentale si intuitive pentru activitatile de colaborare armonioasa. Asta il face deosebit de util pentru cei care studiaza discipline intuitive cum ar fi astrologia,tarotul, runele, I Ching si alte calauze oraculare. 

Shattuckitul ne ajuta sa percepem modelele subtile care stau la baza manifestarilor exteriore ale acestor oracole si sa le deslusim semnificatia, precum si posibilele scenarii viitoare pe care acestea le implica.

Shattuckitul in nuante de albastru-deschis are capacitatea de a stimula mai puternic chakra gatului si comunicarea, in timp ce exemplarele albastru-inchis pun accentul pe al treilea ochi si pe intuitie. Majoritatea persoanelor care rezoneaza cu aceasta piatra vor dori sa le foloseasca pe amandoua, si de altfel exista unele exemplare  de Shattuckit care prezinta ambele varietati. 

Shattuckitul functioneaza armonios cu Turcoazele, Crisocolul, Larimarul si mai ales cu Ajoitul pentru activarea chakrei gatului. Pentru stimularea celui de-al treilea ochi, Fenacitul, Lapislazuli,Natrolitul, Azuritul si Calcitul Merkabit sunt aliatii recomandati.

Shattuckitul este un aliat frumos si pasnic, care rezoneaza cu elementele Apa si Vant. Este o piatra a adevarului sacru, dar al adevarului sacru

impartasit celorlalti prin fapte, nu prin vorbe. Este piatra respectarii angajamentelor. Stimuleaza chakrele inimii, gatului si celui de-al treilea ochi, dandu-ne puterea de a da expresie concreta adevarului nostru in fata celorlalti tot asa cum le impartasim cunoasterea prin cuvinte. De multe ori, faptele sunt cele care vorbesc indeajuns, in timp ce cuvintele rostite sunt repede date uitarii.

Acest aliat ne ajuta sa ne aliniem cu intelepciunea Universala, pentru a putea ajunge sa ne dam seama daca vietii noastre fi lipseste integritatea. Ne sprijina,afectuos, dar ferm sa ne redirectionam cuvintele, gandurile, actiunile si atitudinile, astfel incat acestea sa reflecte intelepciunea mai profunda a Spiritului.

Energiile sale contribuie la alinierea realitatii noastre exteriore cu o cunoastere interioara a ceea ce este bun si potrivit pentru viata noastra. Shattuckitul ne ajuta totodata sa identificam gandurile sau judecatile la adresa celorlalti care ne-au hranit egoul, dar ne-au infometat Spiritul. 

Contribuie la vindecarea relatiilor cu ceilalti in cazul in care am provocat suferinta prin cuvinte rele sau atitudini critice. Ne invata lectia raspunderii pentru integritatea flintei noastre ca primul pas pe drumul constiintei spirituale.

SPIRITUAL Shattuckitul ne ajuta sa ne dam seama atunci cand viata noastra nu se mai afla in aliniere cu adevarul Spiritual ca sa-i restabilim integritatea.

Cu sprijinul sau percepem cu bunatate unde anume este nevoie de indreptare si facem schimbarile respective inainte de a arata cu degetul catre lipsa de aliniere a celorlalti.

EMOTIONAL Ne invata ca trebuie mai intai sa traim intru adevar si apoi sa-l predicam. El staruie sa fim atenti daca nu cumva cuvintele, faptele sau gandurile noastre provoaca discordie, in loc de a da vina pe altii pentru greutatile cu care ne confruntam. Este o piatra care fi imblanzeste si ii calmeaza pe cei care sunt excesiv de critici, impulsiviesivi sau iresponsabili.

FIZIC Shattuckitul poate contribui la echilibrarea splinei, a bilei si a acizilor in organism.

AFIRMATIE Ma indrept catre Spirit ca sa primesc adevar, intelepciune si indrumare si exprim limpede mesajele pe care le primesc.


Conditii comanda: 

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.