Meniu
Coșul dvs.

Pandant serafinit mat

Pandant serafinit mat
Pandant serafinit mat
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Pandant serafinit mat
15.00 Lei
Fără TVA: 15.00 Lei

Pandant serafinit mat

DIMENSIUNI:
- diametru bila: 7 - 8 mm
- inaltime pandant: 2 cm.
 
 DESCRIERE SERAFINIT:
CUVINTE-CHEIE Autovindecare, regenerare, integritate, legatura cu ingerii
ELEMENTE Furtuna, Pamant
CHAKRE Toate 

Serafinitul este o varietate de Clinoclor, un silicat hidratat de magneziu, fier si aluminiu, avand duritatea de aproximativ 4. Sistemul sau de cristalizare este monoclinic.

Serafinitul se gaseste numai in regiunea lacului Baikal din Siberia. Este caracterizat de culoarea sa verde intens, brodata cu modele stralucitoare de argint,care par sa se miste atunci cand schimbam unghiurile de reflexie a luminii.

Serafinitul isi trage numele de la legatura sa perceputa cu Serafimii, cel mai inalt ordin angelic.

Serafinitul este una dintre cele mai puternice pietre in privinta capacitatii de a aduce toate elementele corpurilor nonfizice in aliniament de-a lungul coloanei EU SUNT a maduvei spinarii. El centreaza si energizeaza deopotriva, iar frumoasele sale nuante verzi arata cat de bine se potriveste cu chakra inimii. Mai mult, este o piatra care poate fi utilization succes asupra oricarei chakre sau parti a corpului unde se doreste sporirea si armonizarea energiilor. Poate pune in miscare energiile blocate la nivelul meridianelor; in acest scop poate fi utilizationr sau in combinatie cu acupuncture. Purtat asupra noastra, Serafinitul umple campul auric cu vibratiile integritatii si ale bunastarii, avand influenta nu numai asupra purtatorului, ci si asupra celor care il privesc. El atrage atentia datorita energiilor sale agreabile, dar si frumusetii lui. Serafinitul este foarte evoluat si isi va antrena rapid utilizationa propriei evolutii.

Nu este o greseala faptul ca numele sau provine de la Serafimi. Aceasta piatra rezoneaza puternic cu toate nivelurile taramului angelic, chiar cu cele mai inalte.

Persoanele care doresc sa intalneasca ingerii in timpul meditatiei sau in vis o pot utiliza pentru a facilita armonizarile necesare.

Energiile Serafinitului sunt feminine ca tonalitate si favorizeaza o mai buna constientizare a Femininului Divin. Purtand sau tinand in mana un Serafinit in timp ce meditatieste posibil sa intalniti o figura feminina care este imbracata in plante si flori vii. Unii dintre cei care au vazut-o spun ca aceasta flinta este Sophia, venerata ca zeita a intelepciunii si a fagaduintelor viitorului. Majoritatea aspirantilor spirituali au la intalnirea cu Sophia o reactie instantanee de iubire

pioasa, acestia intelegand totodata ca prezenta ei in lumea noastra este, probabil, cea mai mare binecuvantare de care avem parte. Vibratiile delicate ale Serafinitului va pot ajuta sa stabiliti o legatura constienta cu aceasta flinta sublima, legatura care nu trebuie ratata. Pentru o astfel de experienta cel mai bine este sa meditati in aer liber, cat mai departe de civilizatia mecanizată . Cei care au ochi sa vada o pot gasi insa si in apa care se scurge de-a lungul rigolei sau in iarba crescuta intre crapaturile din asfalt.

Serafinitul se armonizeaza usor cu vibratiile altor pietre pretioase de inalta energie, cum ar fi Moldavitul, Fenacitul, Scolecitul, Petalitul, Tanzanitul, Danburitul, Azeztulitul, ,,Diamantele" Herkimer, Tectita tibetana si Charoitul. Azeztulitul in special faciliteaza realizarea conectarii cu Femininul Divin. Pentru vindecare,Serafinitul poate fi combinat cu Sugilit. Pentru legatura cu spiritele naturii, aliatii ideali sunt Apofilitul verde si Cuartul verde de Serifos.

Serafinitul este o varietate de Clinoclor de calitate gema,care prezinta in toata masa verde-inchis superbe aripi argintii de lumina. Aceasta piatra rezoneaza cu taramurile ingerilor - in special cu cei care se ingrijesc sa redea planetei si omenirii starea de sanatate si de echilibru. Energia sa de inalta frecventa poate stimula energia kundalini sa urce prin coloana vertebrala, activand pe rand fiecare chakra intalnita. El poate contribui la eliminarea din matricea genetica a tiparelor si a tendintelor depasite.

Eu am simtit Serafinitul ca flind piatra cea mai eficace pentru regenerarea celulara. La nivel fizic, el pare sa actioneze ca ingrasamantul asupra ierbii, facand sa tasneasca un suvoi de energie pura si tamaduitoare. Este un vehiculexcelent pentru detectarea si analizarea bolilor care isi au radacina in vietile anterioare.

El constituie o cale directa de acces la structura energetica a ADN-ului si la decodificarea tiparelor existente la un astfel de nivel.

Serafinitul actioneaza ca un declansator, facand ca vechile tipare ale bolilor si ale dezechilibrelor sa se desprinda si sa poata fi inlocuite mai usor de unele noi.

Este foarte util ca suport energetic pentru inima si plamani si in toate bolile sistemice legate de regenerarea celulara.

Serafinitul se distinge ca piatra cardinala de vindecare in vremurile noastre.

Este instrumentul cel mai adecvat pentru a alinia corpul cu energia Luminii. Este ideal pentru persoanele care se simt desprinse de sinele lor fizic, ajutandu-le sa inteleaga natura existentei fizice. Scopul Serafinitului este de a aduce Lumina in corp, aceasta exprimandu-se in noi ca stare perfecta de sanatate.

SPIRITUAL Serafinitul leaga nivelul fizic al energiei cu nivelul angelic. Este un instrument puternic de comunicare cu ingerii si cu spiritele device si ne ajuta sa aducem vindecare trupului, mintii, spiritului si Pamantului.

EMOTIONAL El contribuie la indepartarea energiilor emotionale care nu ne mai sunt de folos. Aduce corpului emotional o energie care lumineaza si inveseleste;stimuleaza fluxul si flexibilitatea energetica, ceea ce ne ajuta sa avem reactii emotionale echilibrate si armonioase.

FIZIC Serafinitul poate servi la normalizarrarasterii si a reproducerii tuturor tipurilor de celule canceroase. Este excelent pentru vindecarea tulburarilor sau bolilor sistemice in general. Intareste sangele si poate sustine respiratia celulara si transportul substantior nutritive catre celule.

AFIRMATIE Invoc tiparele vindecarii, ale integritatii si ale regenerarii pentru o stare buna a trupului meu si pentru evolutia sufletului si spiritului.   
Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.  Curier rapid cu plata ramburs.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha