Meniu
Coșul dvs.

Pandant obsidian auriu

Pandant obsidian auriu
Pandant obsidian auriu
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp5658
40,00 Lei
Fără TVA: 40,00 Lei

Pandant obsidian auriu

DIMENSIUNI
 - lungime: 2,5 cm.
- inaltime:  3 cm.

 

DESCRIERE:
Vindecarea abuzului de putere , activarea Vointei superioare , amplificarea manifestarii.

Obsidianul cu ape aurii pare negru la lumina slaba , dar in prezenta luminii puternice si privit din unghiul potrivit se imbraca in luciri ca niste ape de un auriu scanteietor . Uneori aceste ape par sa vina din profunzimea , si nu de pe suprafata pietrei . 

 Obsidianul cu ape aurii ne acordeaza cu energia Marelui Soare Central prin efectele sale de curatare si activare a celei de-a treia chakre . Marele Soare Central ar putea fi numit izvorul manifestarii in lumea fizica si in aceasta ipostaza emana si intretine un fir de legatura cu chakra a treia ( sau un centru energetic echivalent ) a tuturor fiintelor din univers . Lumina aurie a Marelui Soare Central vibreaza in rezonanta cu Raza Aurie a chakrei a treia , care este reflectata si in stralucirea iridiscenta a Obsidianului cu ape aurii . 

Aceste pietre , ca si alte varietati de Obsidian , sunt utile pentru indepartarea energiilor negative si purificarea campului auric . Obsidianul cu ape aurii are asemenea efecte indeosebi asupra chakrei plexului solar . 

Atunci cand canalul este liber pana la izvor , vointa individuala se aliniaza cu cea Divina , iar puterea de manifestare sporeste considerabil . Cei care folosesc astfel de pietre in mod sarguincios vor constata o capacitate crescuta de a-si "crea propria realitate" insotita de intarirea dorintei de a manifesta ceea ce este mai potrivit pentru binele cel mai inalt al tuturor fiintelor  . Astfel , atunci cand avem puterea de a muta muntii din loc , constatam de obicei ca muntii se afla deja acolo unde trebuie . 

Obsidianul cu ape aurii ne ajuta sa descoperim talentele ascunse . El ne poate sprijini sa atingem succesul in plan concret valorificandu-le , mai ales atunci cand ele sunt exprimate in mod nemijlocit , fara a le compromite sau adapta in functie de circumstantele exterioare . 

Obsidianul cu ape aurii se armonizeaza cu Labradoritul auriu , Heliodorul , Ambligonitul si Citrinul , toate fiind pietre ale chakrei a treia si ale Razei Aurii . Moldavitul ii sporeste capacitatea de manifestare a adevaratei chemari .

Obsidianul cu ape aurii contribuie la eliminarea problemelor legate de Vointa . Este o piatra excelenta pentru aceia care sunt fie autori , fie victime ale abuzurilor si care doresc sa elimine din sistemele lor energetice toate aspectele legate de abuzul de putere  . Actioneaza puternic si actiunile cu Vointa Divina . 

Frecventa Obsidianului cu ape aurii actioneaza totodata ca un canal de comunicare prin care ne putem pune in legatura cu diferite entitati si fiinte de pe Pamant . Este deosebit de eficient in munca de vindecare a planetei . Poate ajuta la localizarea zonelor de turbulenta existente in sistemele energetice ale Terrei si la reechilibrarea acestora .

Multi oameni au probleme legate de recuperarea puterii personale si folosirea ei pentru Binele Superior . Obsidianul cu ape aurii ne sprijina in acest demers si ne da posibilitatea sa devenim mai constienti in modul in care facem uz ( corect sau incorect ) de putere . El ne poate ajuta sa ne aliniem vointa la planul Divin si sa ne conectam la puterea Pamantului pentru vindecare . 

Ne poate ajuta sa ne simtim capabili de a fi fauritori si stapani ai propriei vieti . Este ideal pentru a spori hotararea si siguranta privind menirea noastra in aceasta viata . 
Obsidianul cu ape aurii poate fi de ajutor in tulburari digestive , ulcere , reflux esofagian si alte probleme ale stomacului . Poate fi util pentru barbatii cu probleme de impotenta cauzate de stres . 
Vindec toate abuzurile de putere din trecut si ma armonizez cu manifestarea Vointei Divine . 

 
 

Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.