Meniu
Coșul dvs.

Pandant coral spartura

Pandant coral spartura
-30 %
Pandant coral spartura
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Pandant coral spartura
Această ofertă se încheie în:
Zi
Ora
Minut
Secunda
7.00 Lei
10.00 Lei
Fără TVA: 7.00 Lei

Pandant coral spartura

DIMENSIUNI:  

 - inaltime sticluta :2 cm

 - diametru sticluta : 0.5 cm
 DESCRIERE:

 

Acvamarinul este o varietate de beril albastru sau albastru-verzui, un silicat natural de beriliu şi aluminiu cu duritatea de 7, 5-8 pe scara Mohs. Există menţiuni istorice privind utilizarea Acvamarinului în Grecia antică, între anii 300 şi 500 î.Hr. Numele său, provenind din latină, înseamnă. „apa mării“ şi descrie corect culoarea şi limpezimea minunatelor cristale de Acvamarin. Este extras din minele din Brazilia, Pakistan, Afghanistan, Australia, Africa şi SUA. 
Femeilor, Acvamarinul le conferă curajul şi elocventă necesare pentru a-şi exprima cunoaşterea lăuntrică şi le îmbunătăţeşte abilităţile intuitive. Este un portal de comunicare cu Zeiţa, atât pe cale interioară, cât şi în manifestările Ei vizibile. În ceea ce-i priveste pe bărbaţi, Acvamărinul ajută la risipirea apatiei emoţionale şi a dificultăţii pe care aceştia o resimt uneori în comunicarea sentimentelor. În plus , calmează stările de frustrare şi ne ajută să ne păstrăm calmul, chiar şi atunci când suntem provocaţi . La ambele sexe încurajează comunicarea blândă, sinceră, plină de compasiune . Este foarte agreabil pentru copii, deşi îi poate face prea vorbăreţi. Acesta poate fi însă un câştig în cazul copiilor timizi sau cu dificultăţi în exprimare. Acvamarinul este o piatră cardinală a elementului Apă. Este un puternic agent de purificare a corpului emoţional şi una dintre cele mai bune pietre pentru rezolvarea problemelor de comunicare. Acvamarinul este, probabil, cel mai puternic cristal de utilizat în curăţarea şi activarea chakrei gâtului. Stimulează fluxul de energie şi comunicare dinspre inimă spre gât, ajutându-ne să exprimăm adevărurile cele mai profunde şi sincere. Cu ajutorul lui poate ti depăşită frica de a vorbi în public; este de mare folos profesorilor şi celor care fac
Prezentări de orice fel. Calmează şi alină corpul emoţional şi ne poate ajuta să vorbim limpede şi fără mânie în situaţii dificile. 
Acvamarinul este piatra eliberării. Ne ajută să ne desprindem de ataşament… faţă de vechile tipare, relaţii şi comportamente. Poate folosi celor care ţin să plătească poliţe sau nutresc resentimente ca să se elibereze de trecut. Este excelent în lucru de Vindecare a suferinţei provocate de despărţirea de o persoană iubită, întrucât, ne ajută să ne eliberăm de ataşamentul fizic, păstrând în acelaşi timp o legătură emoţională pozitivă cu fiinţa spirituală a celui iubit. Acvamarinul ne ajută să ţinem în frâu mânia sau teama excesivă şi să eliminăm tiparele generate de abuzurile emoţionale , fizice şi verbale din trecut. Este excelent pentru copiii care au trecut prin evenimente traumatizante şi s-au disociat de corpul lor emoţional sau care îşi manifestă emoţiile într-o manieră agresivă. SPIRITUAL Acvamarinul activează chakra gâtului , facilitează comunicarea adevărului personal, calmează energiile prea înfierbântate şi mediază între puncte de vedere divergente. Favorizează îndepărtarea energiilor statice şi renunţarea la vechile tipare . 
EMOTIONAL Acvamarinul ne determină să ne descotorosim de vechile bagaje şi roluri ale egoului. Calmează furia şi isteria, ne ajută să scăpăm de gândurile de răzbunare şi să descoperim tiparele emoţionale negative pe care tindem să le menţinem în relaţiile interpersonale. 
Fizic  Acvamarinul este o piatra cu efect calmant . Ajuta la combaterea infectiilor si este deosebit de util in laringite , faringite sau dureri in gat . Favorizeaza vindecarea bolilor inflamatorii de toate felurile .  Acvamarinul are efect calmant si asupra sistemului nervos . 
 

 

Conditii comanda:
Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha