Meniu
Coșul dvs.

Pandant charoit 2 cm.

Pandant charoit 2 cm.
Pandant charoit 2 cm.
  • Stoc:
  • SKU: csp5400
25,00 Lei
Fără TVA: 25,00 Lei

Pandant charoit 2 cm.

DIMENSIUNI:
 - lungime: 1,3 cm
-  inaltime: 2 cm  



DESCRIERE:
CUVINTE-CHEIE Revelatia caii slujirii, eliminarea negativitatii interioare, protectie, vindecare
ELEMENT Vant

CHAKRE Al treilea ochi (6), coroana (7), Steaua Sufletului (8), plex solar (5),radacina (1), Steaua Pamantului (sub talpi)


Charoitul este un mineral complex care contine potasiu, sodiu, calciu, bariu,strontiu,oxigen,siliciu si hidrogen. Cristalizeaza in sistem monoclinic, se prezinta in principal sub forma de agregate fibroase dense si are duritatea de aproximativ 6. Culoarea sa variaza de la liliachiu-pal la violet inchis si prezinta in interior o bogatie de modele dispuse in benzi. Uneori apar incluziuni de culoare neagra sau aurie. Charoitul se gaseste in Siberia si isi trage numele de la raul Charo din aceasta regiune.

Charoitul este cunoscut pentru forta cu care emana Raza Violet. Prin urmare, el poate fi utilizat pentru a purifica si a curata corpul eteric, eliminand dizarmoniile si risipind negativitatea. Va poate proteja de atacurile psinice si alunga visele rele. Faciliteaza eliberarea de temeri inconstiente, actionand ca un catalizator pentru vindecarea si transformarea vechilor tipare ale dezechilibrului. Va poate ajuta sa accesati amintiri din vietile anterioare si sa integrati lectiile invatate din asemenea experiente ale trecutului. Pentru cei care sufera de maladii dificil de diagnosticat, care isi au radacinile in negativitatea sau teama internalizata, Charoitul poate fi un ajutor puternic in eliminatea acestor cauze.

El va poate determina sa fuzionati energiile chakrelor inimii si coroanei, facilitand revelații spirituale profunde intr-un climat interior de iubire neconditionata.

Lucrul cu Charoitul poate aduce mai multe sincronicitati in existenta voastra.

Daca invatati sa le observatipe ele si mesajele pe care le contin, puteti trece prin viata ca si cum ati fi calauziti de un fir de aur si va va fi revelata calea neumblata a potentialului vostru suprem

Charoitul isi impleteste sinergic energiile cu cele ale Moldavitului, Fenacitului, Serafinitului, Petalitului, Ametistului, Kunzitului si Apatitului albastru.

Pentru cei care folosesc Charoitul ca protectie impotriva energiilor negative, Sugilitul, Jaisul, Turmalina neagra si Cuartul fumuriu sunt toti aliati de nadejde.

Energia Charoitului activeaza cunoasterea launtrica latenta care ne poate arata calea destinata pentru a sluji omenirea. Energia lui deschide si curata chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroanei si chakra eterica, facilitand conectarea la indrumarile si evenimentele care ne pot dezvalui adevarata noastra menire in lume. Pe langa aceasta, el deschide si curata plexul solar, chakra radacinii si Steaua Pamantului, facilitand manifestarea menirii noastre in planul terestru.

Formatiunile dendritice de culoare neagra prezente in Charoit contribuie la impamantarea energiei de frecventa inalta in lumea fizica. Astfel putem ramane impamantati si concentratiatunci cand ne angajam mai puternic in plan spiritual. Incluziunile de Calcit in benzile serpuite ale Charoitului ne pot ajuta sa invingem rezistenta fata de schimbarile necesare. Capacitatea Calcitului de a indeparta obstacolele se manifesta in aceste formatiuni prin eliminatea blocajelor si asumarea puterii personale si a menirii noastre spirituale.

Charoitul ne poate ajuta sa ne obisnuim cu vibratiile de inalta frecventa. Este excelent pentru vindecatori sau pentru persoanele care lucreaza cu astfel de energii, deoarece regleaza fluxul acestora prin corp si lasa sa se scurga in pamant energia in excess prevenind epuizarea psinica. Celor care se concentreaza exclusiv pe ridicarea vibratiilor si uita de impamantare Charoitul le poate aminti sa aduca acea energie de inalta frecventa pe Pamant si sa o aplice in realitatea tridimensionala. Ajuta la combaterea escapismului spiritual si incurajeaza asumarea responsabilityii de a aduce energia spirituala acolo unde este mai multa nevoie de ea: pe Terra.

O parte a manifestarii energiei spirituale pe Pamant o constituie explorarea tot mai profunda a posibilitatilor de vindecare si de evolutie personala. Charoitul ne ajuta sa ne dam seama unde trebuie sa insistam pentru rezolvarea anumitor probleme si pentru a descoperi calea cea mai dreapta catre vindecare. In timp ce lucram asupra propriei persoane, devenim mai buni catalizatori ai vindecarii celorlalti. In acest fel, rezonand cu energia Charoitului, facem din efortul de crestere spirituala o prima cale de a ne pune in slujba lumii.

Charoitul este un dascal sever, iar lectiile lui sunt clare si eficiente. Atunci cand ne abatem de la drumul destinat, cand dezvoltammogram atitudini negativiste sau cand incercam sa tragem chiulul de la munca spirituala care ni se cere, Charoitul intervine si energia lui este ca o oglinda pe care ne-o pune dinainte. in schimb, poate deveni cel mai bun prieten si aliat al acelora care lucreaza cu seriozitate pentru evolutia lor spirituala si care sunt gata sa se dedice menirii lor.

Charoitul fi ajuta pe vindecatori sa fie mai obiectivi in timpul sedintelor de terapie in legatura cu informatiile pe care le primesc. Uneori, energiile unui client pot activa sabloanele, referintele si filtrele energetice ale vindecatorului, iar daca acesta din urma are el insusi probleme neclarificate , poate sa interpreteze gresit energia pe care o primeste. Charoitul ne ajuta sa descifram mai bine energiile si problemele unui client, fara a adauga la informatie propriile noastre contributii.

SPIRITUAL Charoitul stimuleaza puternic al treilea ochi, coroana si Steaua Sufletului. Contribuie si la activarea chakrelor a treia, prima si Steaua Pamantului. Ne ajuta sa ne recunoastem menirea si sa o manifestam in aceasta lume.

El stimuleaza abilitatile intuitive si extrasenzoriale, indeparteaza negativitatea si ne face mai eficienti ca vindecatori.

EMOTIONAL Aceasta piatra ne ajuta sa ne infrangem rezistenta si sa acceptam calea care ne-a fost menita. Ea ne ajuta sa separam problemele noastre de ale celorlalti, sa stabilim granite energetice si sa interpretam corect informatia extrasenzoriala.

FIZIC Charoitul contribuie la intarirea generala a organismului si a campului energetic prin impamantarea energiei de inalta frecventa in sistemele fizice.

AFIRMATIE Cer sa imi fie dezvaluita menirea mea suprema si o primesc cu bratele deschise, stiind ca sunt aparat de toate relele.



Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.