Meniu
Coșul dvs.

Labradorit palm stone 4 cm.

Labradorit palm stone 4 cm.
Labradorit palm stone 4 cm.
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp53755
35,00 Lei
Fără TVA: 35,00 Lei

Labradorit palm stone 4 cm.

DIMENSIUNI:

- latime: 3,5 cm.

 - lungime: 4 cm
- greutate: 30 grame

 


DESCRIERE:
Labradoritul este un feldspat plagioclaz , un silicat de sodiu ,calciu si aluminiu cu duritatea cuprinsa intre 6 si 6,5 . Cristalizeaza in sistem triclinic si formeaza de regula agregate complexe . Numele sau provine de la peninsula Labrador din Canada unde a fost descoperit în anul 1770. Este preţuit pentru jocul impresionant de culori (labradorescenţă) , care constă din fulgerări vii de verde, albastru auriu, portocaliu, roşu şi uneori violet. Labradoritul se găseşte în Canada, Madagascar, Mexic, Rusia şi SUA. În anii ’40 s-au descoperit în Finlanda exemplare de Labradorit care prezentau întregul spectru cromatic; acestea au primit numele de Spectrolit. Larvikitul este un Labradorit de culoare cenuşiu-argintie care provine din Scandinavia. O altă rudă apropiată a Labradoritului este Nuumitul, () piatră originară din Groenlanda. Ea prezintă culori asemănătoare cu ale Labradoritului şi ale Spectrolitului, dar într-o altă configuraţie cristalină. 

 Populaţiile precolumbiene care au trăit pe teritoriul de azi al statului Maine Cu o mie de ani în urmă cunoşteau şi utilizau Labradoritul. Când misionarii moravieni din Canada au descoperit acest mineral în 1770 , i-au dat numele regiunii respective. După ce a fost găsită şi în Rusia şi Norvegia, piatra a devenit populară în Eumpa în secolele al XVIII-lea şi al XIX-lea. 

Labradoritul este piatra magiei; el trezeşte în toţi cei care îl poartă asupra lor conştiinţa puterilor magice cu care sunt înzestraţi din naştere. Termenul „magic“ se referă la capacităţi mentale şi intuitive care includ, dar nu se limitează la clarviziune, telepatie, călătorie astrală, darul profetiei, divinaţie, acces la arhivele akashice, amintirea vietilor anterioare, comunicarea cu călăuzele şi spiritele superioare şi controlul asupra coincidenţelor. Acesta din urmă este o practică ce presupune sporirea gradului constatat de sincronicităţi şi întâmplări norocoase din viaţa noastră.

Labradoritul este piatra ideal înzestrată pentru a facilita ampliflcarea unor astfel de capacităţi. Este un mineral interdimensional, care emană o energie ce ne ajută să străpungem conştient vălul despărţitor dintre lumea concretă şi numeroasele planuri şi tărâmuri ale conştiinţei interioare. Este totodată o piatră a aventurii, întrucât ne dă prilejul de a porni într-o mulţime de călătorii ale descoperirii de sine. Se spune că titanii vor putere asupra celorlalţi, pe când magicienii adevăraţi doresc puterea asupra lor înşişi. Purtând Labradorit asupra noastră sau lucrând cu el, ne lepădăm de orice tendinţă de a-i controla pe ceilalţi, conştientizând în schimb că stăpânirea de sine este calea spre împlinirea fiinţei. 

 Purtat ca pandantiv, Labradoritul poate să ne menţină centraţi şi permanent conştienţi de straturile multiple ale realităţii. Montat în inele, el poate amplifica transmiterea şi receptarea impulsurilor magiei de toate tipurile. Cerceii cu Labradorit pot îmbunătăţi mai ales capacitatea de a ,,auzi“ mesajele călăuzelor . noastre spirituale. Aşezat pe al treilea ochi în timpul şedinţelor de meditaţie, el facilitează viziuni despre viitor, trecut şi multe teritorii interioare ale timpului şi ale veşniciei. 

 Labradoritul se armonizează cu majoritatea celorlalţi Feldspaţi, printre care Piatra Lunii, Piatra Soarelui, Spectrolitul şi Labradoritul auriu. Piatra Lunii adaugă echilibru emoţional şi vibraţiile Femininului Divin. Piatra Soarelui şi Labradoritul auriu contribuie la deschiderea chakrelor inferioare în timpul practicării magiei şi la manifestarea prin magie . Spectrolitul conlucrează cu „Corpul Curcubeu“ pentru a spori conştiinţa tărâmurilor superioare. 

 Labradoritul este o piatră puternică a elementului Vânt, folosită pentru magie şi divinaţie. Ea activează ochiul interior, permiţându-ne să vizualizărn mai clar locuri din trecut, din Viitor sau aflate la mari depărtări. în ciuda aspectului său exterior întunecat, prezintă un curcubeu de nuanţe strălucitoare, vizibile doar atunci când piatră este ţinută în lumină. Efectul reflectă energia acestui aliat, care ne dă capacitatea de a străbate tărâmurile nevăzute punâcându-ne energiile în Lumină. 

Labradoritul este o piatră a forţei şi a unităţii ascunse în umbra unei aparente dualităţi. Ea ne poate ajuta să vedem şi să înţelegem că ăşa-zisele contrarii sunt de fapt un flux unic de energie care se exprimă prin extreme. Această piatră ne face să sesizăm interconexiunea dintre toate aparentele polarităţi şi unitatea creaţiei care se ascunde în spatele paradoxurilor. 

 Labradoritul acţionează ca aliat în sprijinul celor care doresc să pătrundă în vid pentru a obţine informaţii şi cunoştinţe despre laturile nevăzute ale vieţii. Pentru şamani, magicieni şi alţi „vrăjitori“ este o piatră protectoare şi puternică, ea poate să îi ajute să-şi amintească experienţele pe care le-au avut pe alte tărâmuri, în alte timpuri şi în alte vieţi. El ne poate facilita accesul în planuri diferite de conştiinţă şi vibraţie, îngăduindu-ne să „circulărn“ conştient între mai multe lumi. 

Labradoritul creează un câmp de forţe în întreaga aură, care protejează şi întăreşte energiile din interior şi nu îngăduie nimănui să vă „acceseze“ energia personală şi să vă secătuiască. Il puteţi folosi pentru a vă asigura că forţele primordiale sunt disponibile şi corespunzător proporţionate pentru sistemul vostru energetic . Labradoritul este un sprij in important în lucrul cu aliaţi reprezentând elementele primordiale, întrucât ne ajută să invocăm aceste puternice energii naturale. 
Acţiunile subtile ale sinelui interior şi ale călăuzelor superioare sunt adesea descrise în cultura noastră drept „magie“. Minunatele sincronicităţi şi ocazii care se ivesc atunci când suntem în armonie cu toate aspectele ființei noastre creează o stare de mister și de miracol și produc o rezonanta între latura noastră materiala și cea spirituala.

Invoc forta magica a constiintei superioare . 

 


Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs. Taxa transport 25 lei.
Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.