Meniu
Coșul dvs.

Kunzit cabochon unicat

Kunzit cabochon unicat
Kunzit cabochon unicat
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp51561
200,00 Lei
Fără TVA: 200,00 Lei

Kunzit cabochon unicat

DIMENSIUNI
- lungime: 0,7 cm
- latime: 0,5 cm
- greutate: 1,25 Ct. 

 


DESCRIERE:
Iubire Divina , vindecare emotionala , activarea intelepciunii inimii . Kunzitul este o varietate de spodumen de culoare roz pana la violet . Spodumenul este un silicat de aluminiu si litiu , cu duritatea cuprinsa intre 6 si 7 . Sistemul sau de cristalizare este monoclinic . Formeaza cristale prismatice cu striatii verticale . Se gaseste in pegmatite granitice , adesea in asociere cu Feldspat , Cuart , Lepidolit , etc . Poate fi fatetat , dar taierea este dificila din cauza clivajului perfect al pietrei. 

Kunzitul si-a luat numele de la cel al colectionarului de minerale G . F . KUNZ , primul care la descris in 1902 . Principalele depozite de Kunzit se afla in Pakistan , Afghanistan , Brazilia , Madagascar si in statele California si Maine din SUA . 

Kunzitul deschide inima catre energiile iubirii : iubirea fata de propria fiinta, dragostea interpersonala , iubirea pentru oameni , animale , plante , minerale si to ceea ce exista . Cel mai important , Kunzitul este un canal care conduce de la inima la vibratia Iubirii Divine . Prin acceptare tuturor celorlalte feluri de a iubi , va pregatiti sa primiti in mod constient Iubirea Divina ,iar cand se produce aceasta deschidere , raspunsul imediat si inevitabi este iubirea pentru Divinitate , deoarece iubirea este esenta Divinitatii din noi si , atunci cand o simtim cu adevarat , suntem una cu Divinitatea . Kunzitul este o piatra care se armonizeaza cel mai bine cu aceasta frecventa  iar atunci cand lucrati cu el exista tendinta de a intra in rezonanta cu o astfel de energie .Meditatia cu Kunzit poate facilita experiente profunde ale Iubirii Universale .Purtat asupra voastra , va ajuta sa dati dovada de bunatate , blandete si seninatate intreaga zi . 

 Kunzitul este una dintre pietrele cele mai potrivite pentru a fi oferite in dar . Persoanele care primesc Kunzit , chiar daca nu sunt constiente de energiile sale , vor simti de multe ori un indemn spre bunatate si comportament altruit . Pe langa aceasta , Kunzitul poate facilita eliberarea de stres , ceea ce reprezinta o binefacere atat pentru sanatatea fizica , precum si pentru cea emotionala . 

Kunzitul activeaza vocea tacuta a inimi , initiind o comuniune fara cuvinte intre latura mentala si cea emotionala . Inima este partea voastra care stie cu adevarat care este cea mai buna cale de actiune . Cunoasterea sa este directa , datorita legaturii cu toate aspectele acestei realitati prin campul electromagnetic universal . 

 Chiar daca intuitiile inimii sunt inexplicabile prin intermediul logicii, intelepciunea sa este de necontestat . Kunzitul poate trezi inima si o poate incuraja  sa comunice mai intim cu mintea . Daca sunteti dispusi sa ascultati si sa urmati indemnurile blande ale inimii , viata si lumea voastra vor avea numai de castigat . 
Energia minunata a Kunzitului ne invata cat de important este sa ne bucuram si sarbatorim . Bucuria este capacitatea de a ne deschide inima si de a primi cu adevarat Iubirea emanata de Sursa Divina , indiferent sub ce forma ar putea sa se infatiseze aceasta intr-un moment sau altul . Uneori , Iubirea Divina se prezinta sub forma unui dar material . Alteori se manifesta ca sentiment profund si sigur ca nu suntem niciodata singuri si ca suntem iubiti in permanenta. 

Energia minunata a Kunzitului ne invata cat de important este sa ne bucuram si sa sarbatorim . Bucuria este capacitatea de a ne deschide inima si de a primi cu adevarat Iubirea emanata de Sursa Divina , indiferent sub ce forma ar putea sa se infatiseze aceasta intr-un moment sau altul . Uneori , Iubirea Divina se prezinta sub forma unui dar material . Alteori se manifesta ca sentiment profund si sigur ca nu suntem niciodata singuri si ca suntem iubiti in permanenta . 

 Odata ce este atins acest nivel de receptivitate , Iubirea si darurile Divinitatii ne vor inunda inima si viata cu o nesfarsita abundenta . Energia bucuriei devine esafodajul experientelor noastre zilnice , iar aparentele probleme sau controverse , daruri si oportunitati . 

Kunzitul este un puternic tamaduitor al corpului emotional , mai ales pentru aceia care s-au izolat de experientele totale ale vietii pentru a fi ocrotiti din punct de vedere emotional . Frecventa lui ne incurajeaza sa ne eliberam de teama si sa intram in viata cu bucurie si cu exuberanta . 

Kunzitul ne conecteaza la energia iubirii divine care sustine intreaga creatie . 

Ne ajuta sa renuntam sa ne mai opunem vietii si sa devenim receptivi la experienta dragostei si a energiei . Kunzitul este un excelent sprijin pentru vindecarea oricaror blocaje sau obstructii fizice . El detensioneaza si sustine sistemul nervos parasimpatic . 

Ma deschid spre a primi Iubirea Divina si ii ascult glasul tacut rasunand in inima mea . 

 

Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs. Taxa transport 25 lei.
Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.