Meniu
Coșul dvs.

Jasp cu Sei Hei Ki - Reiki

Jasp cu Sei Hei Ki - Reiki
Jasp cu Sei Hei Ki - Reiki
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Jasp cu Sei Hei Ki - Reiki 10
  • SKU: w346589Ttwt
35,00 Lei
Fără TVA: 35,00 Lei

Jasp cu Sei Hei Ki - Reiki

DIMENSIUNI:

- diametru: 4 cm.DESCRIERE:
Jaspul este considerat ,,protectorul suprem”.  Sustine in timpul perioadelor stresante, aduce serenitate si unitate. 
Utilizat in vindecare, uneste toate aspectele vietii. 
Amineste oamenilor sa se ajute intre ei. Jaspul aliniaza chakrele si poate fi utilizat pentru aranjarea cristalelor in jurul acestora, fiecare culoare fiind benefica unei chakre specifice. 
Faciliteaza calatoriile samanice si amintirea viselor. 
Ofera protectie, ancoreaza energiile si corpul, absoarbe energia negativa, purifica si aliniaza chakrele si aura. 
Jaspul echilibreaza elementele yin si yang si armonizeaza corpurile fizice, emotional si mental cu lumea eterica. 
Elimina poluarea electromagnetica si a mediului inconjurator, inclusiv radiatiile, si ajuta radiestezia.
In plan psihologic, jaspul induce determinare, indiferent de scopul urmarit. 
Confera curajul de implicare in probleme si promoveaza onestitatea fata de propria persoana. Asigura suport in cazul conflictelor inevitabile.
In plan mental, jaspul faciliteaza gandirea rapida, incurajeaza abilitatile organizatorice si realizarea proiectelor. 
Stimuleaza imaginatia si materializeaza ideile.
In plan fizic, jaspul prelungeste placerea sexuala. 
Sustine in timpul bolilor cronice sau al spitalizarii si reorganizeaza corpul.

Jaspul este o varietate microcristalină de Cuarţ, un dioxid de siliciu mineral cu duritatea cuprinsă între 6,5 şi 7.

Cristalizează în sistem hexagonal (trigonal) . In cazul Jaspului, microcristalele de cuarţ sunt dispuse mai degrabă în granule precum cele de zahăr decât în straturi libroase ca acelea pe care le prezintă ruda sa apropiată, Calcedonia. 

Numele Jaspului provine din cuvântul grecesc care înseamnă „piatră pestriţă“. Jaspul poate conţine impuritati până la 20%, ceea ce explică marea varietate de culori şi de modele pe care le prezintă. Se întâlneşte sub formă de noduli sau depuneri în Iisurile rocilor. 

Jaspul se găseşte peste tot în lume, dar depozite importante există în India, Rusia, Brazilia, Franţa, Gemania şi SUA. În continuare ne vom concentra numai asupra câtorva varietăţi mai cunoscute de Jasp, care sunt apreciate pentru însuşirile lor metaflzice.
Jaspul roşu poate contribui la sporirea rezistenţei şi a vitalităţii, iar prin utilizare mai îndelungată poate mări forţa vitală la nivelul câmpului energetic. Întăreşte chakra rădăcinii şi legătura cu Pământul. 

Îmbunătăţeşte memoria, ajutându-ne în special să ne amintim visele sau alte experienţe interioare. Modelul său energetic este atât de stabil, încât tinde să stabilizeze şi energiile celor care îl poartă sau il plasează în preajma lor. Această stabilizare poate aduce o stare bună de sănătate, echilibru emoţional, exprimare sinceră şi acţiuni juste . 

Piatra are un fel de nobleţe naturală care îl „molipseşte“ pe posesorul ei. Jaspul roşu acţionează treptat, dar oferă avantajul că realizările obţinute sunt mai de durată decât cele dobândite cu alte geme sau prin alte metode. 
Frecvenţa jaspului roşu deschide şi stimulează chakra de bază şi „şarpele“ energetic kundalini care sălăşluieşte la baza coloanei vertebrale. Fluxul ascendent al energiei şarpelui prin şira spinării este o experienţă spirituală puternică, deoarece activează, curăţă şi întăreşte fiecare chakră şi fiecare nivel al corpului energetic. Frecvenţa Jaspului roşu stimulează trezirea acestei energii şi îi dă forţă pe măsură ce energia vitală urcă prin corp. 
Frecvenţa Jaspului roşu poate contribui la activarea energiei sexuale şi/sau creatoare. El este întrebuinţat în mod obişnuit pentru a combate problemele legate de impotenţă sau de lipsa apetitului sexual. Poate contribui de asemenea la echilibrarea energiei sexuale, dar şi a ideilor şi a concepţiilor privind exprimarea în plan sexual. Ne ajută să ne eliberăm de sentimentele de ruşine sau de vină asociate cu exprimarea sau cu orientarea sexuală. 
Jaspul roşu susţine manifestarea ideilor creatoare. Ne poate sprijini să ne continuăm lucrul la un proiect sau o idee şi după ce s-a pierdut entuziasmul iniţial. Energia sa ne ajută să fim organizaţi în activitatea creatoare, insuflând autodisciplina celor care sunt mai împrăştiaţi şi nu reuşesc să-şi păstreze concentrarea. Jaspul roşu activează şi stimulează chakra de bază şi susţine ascensiunea energiei kundalini.
EMOTIONAL Jaspul roşu ne ajută să ne eliberăm de jenă sau de vinovăţie în probleme de sexualitate. Este un aliat al celor care sunt hotărâţi să se vindece şi  să-şi revină după experienţe sexuale Violente.

FIZIC jaspul roşu este o piatră a forţei şi a energiei fizice. 

Este minunat pentru cei care au nevoie de sprijin suplimentar pentru a-şi reveni după dezabilitati fizice provocate de boli. El le este util şi celor care fac culturism sau haltere datorită capacităţii sale de a ajuta la generarea de ţesut muscular. 

Poate fi folosit pentru a spori efectele exerciţiilor fizice şi a susţine sistemul circulator şi pe cel respirator.

Jaspul roşu ajută şi la stabilizarea sarcinii şi favorizează dezvoltarea sănătoasă a fătului. 

Echilibrul emoţional şi integritatea personală devin mereu mai puternice, il face lafel ca bucuria mea de a trăi.


Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha