Meniu
Coșul dvs.

Cuart fantoma neagra unicat

Cuart fantoma neagra unicat
Cuart fantoma neagra unicat
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp11515fvaMG8ul4an
300,00 Lei
Fără TVA: 300,00 Lei

Cuart fantoma neagra unicat

DIMENSIUNI
 - lungime: 1,5 cm.
 - inaltime: 1,5 cm
 - greutate: 4 grame 
 






DESCRIERE CUARȚ FANTOMĂ NEAGRĂ




CUVINTE-CHEIE Aducerea Luminii in colțurile întunecate ale sinelui, eliminarea autoincriminării, recuperarea fragmentelor pierdute de suflet, curaj și hotărâre, creșterea conștiintei de sine

ELEMENT Furtună

CHAKRE Toate

Cuartul fantomă neagră este un dioxid de siliciu mineral cu duritatea 7 Sistemul sau de cristalizare este hexagonal (trigonal). Se prezintä sub formā de cristale prismatice, la fel ca multe varietäți de Cuarț. Cuarțul fantoma  neagră este caracterizat prin incluziuni „fantomă" de carbon sau mangan care păstrează adesea în miezul cristalului, ca un ecou, forma unui vârf cu terminație dintr-o etapa anterioarä de creștere a cristalului. Unele dintre cele mai bune specimene de Cuarț fantomā neagrā se gäsesc în Arkansas, Statele Unite ale Americii.

Cuarțul fantoma neagra este un instrument util pentru vizualizarea și integrarea umbrei personale., conține tot ceea ce a fost refuzat sau etichetat ca fiind inacceptabil de familie, comunitate, cultură și de propriile internalizări. În mare māsurä nu ne conștientizăm umbrele, iar cantonarea umbrei în inconștient ne secătuiește forțele vitale. Prin urmare, munca interioară care aduce la nivel conștient materialul-umbră poate elibera aceste energii blocate spre a fi utilizate de sinele conștient. O astfel de lucrare recuperează părțile lipsä sau „pierdute“ ale sufletului, vindecând psihicul și aducând un sentiment mai profund al unitäții. Cuarțul fantomā neagrā folosit în meditație, rugăciune sau în analiza complexä a viselor vă poate ajuta să deschideți porțile lăuntrice, astfel încât acest material să poată fi cercetat, înțeles și eliberat.

Cuarțul fantomă neagră, prin lumina pe care vă ajută să o revărsați în ungherele întunecate ale sinelui, liniştește „judecătorul“ lăuntric, cel care spune intotdeauna că nu sunteți „suficient de buni“. Favorizează acceptarea șiiubirea de stie ceea ce vă ajută să le oferiți mai ușor celorlalți dragostea voastră necondiționată.

În cazul în care există tipare ale vieților anterioare care alimentează limitärile psihologice în actuala existență, Cuarțul fantomă neagră poate fi folosit pentru a  vă ajuta să vi le amintiți și să vă eliberați de ele. Aceste pietre nu sunt deosebit pentru a răsfoi pur și sinplu „fişierele vieților trecute", însă sunt instrumente indicate pentru depistarea vieților care sunt relevante pentru dificultățile intâmpinate în prezenta încarnare. Pentru a spori calitatea vizionară a experientelor interioare de acest tip, se recomandă conbinarea Cuartului fantomā neagrà cu „Diamante" Herkimer şi/sau Fenacit.

Cristalele de Cuart fantomă neagră cu conținut de depăsirea încăpäțânärii și/sau a refuzului de a încerca lucruri noi. Este  piatră care ne determină să luăm māsuri adecvate bazate pe perspective noi .Va pot ajuta la depășirea inerției inițiale pe care o întâmpinäm atunci când incercăm să schimbam un obicei vechi, Cuartul fantomă neagră cu continut de carbon susține corpul fizic și poate fi util la curățarea și vindecarea fizică ce însoțescadesea progresul in plan psihic. Ne ajutä de asemenea să vedem legăturile dintre simptomele psihice și problemele fizice.

Cuarțul fantomā neagră de ambele tipuri se armonizează bine cu Moldavitul, care poate accelera procesele interne inițiate prin lucrul cu cristalele, Natrolitul, Scolecitul, Danburitul, Petalitul și Azeztulitul va pot ajuta să vă concentrați pe aspectele spirituale ale schimbărilor inițiate prin lucrul cu asemenea cristale puternice.

Cuarțul fantomă neagră ne ajuta să ne ancorăm ideile, puternica și  în plan terestru. Energia Fantomelor negre cu conținut de carbon diferă oarecum de a celor cu continut de mangan, dar amândouă au rolul de a atrage tărâmurile eterice în sfera fizică, Fantomele negre cu incluziuni de carbon au o mare putere de a impamanta energia eterică în corp în scopul vindecării bolilor tizice, Ele contribuie la integrarea energici Luminii la nivel celular și la întarirea sistemelor energetice ale corpului, Pot sa ne ajute să scäpăm de dialogurile interioare cu egoul, care provoacă teamă, descurajare și o părere proastă despre propria persoană, Energia acestor pietre ne då hotärârea de a merge mai departe pe drumul nostru și de a începe afaceri noi, chiar atunci când câștigul este nesigur și calea de urmat, sinuoasa .

Cuarțul fantormā neagră cu incluziuni de mangan poate fi utilizat pentru a da inimii când avem de înfruntat greutăți. El contribuie la intárirea sistemului nervos și a celui cardiorespirator. Ne poate ajuta să găsim și să folosim in mod adecvat puterea de care dispunem, indiferent de situație. Aceste pietre le sunt utile in special celor care încearçă să iasă din relatii dificile, să scape de probleme la  serviciu sau de alte situatii în care este necesară folosirea corectă a puterii personale pentru a lua atitudine și a impune limite ferme. Sunt excelente pentru a învinge teama de confruntări sau de a face apel la puterea personală, care este de fapt teama de a utiliza greșit această putere.

SPIRITUAL Toate cristalele de Cuarț fantomă neagră pot fi folosite pentru a atrage energia de înaltă frecvență în sistemele fizice și energetice. Energiile lor întăresc aura, ajută la repararea spărturilor aurice și la îndepărtarea cordoanelor și a săgeților energetice care pot fi prinse de corpul auric

EMOȚIONAL Toate cristalele de Cuarț fantomă neagră ne pot ajuta să scăpăm de dialogurile interioare restrictive și de teama de a deține sau de a ne folosi puterea personală. Energia lor poate contribui la stabilirea unor limite clare cu privire la ceea ce acceptăm sau nu în viața și în interacțiunile noastre, în special atunci când asemenea limite sunt necesare pentru vindecare și pentru eliminarea tendinței de a ne exercita în mod negativ puterea în cadrul unei relații. Frecvența acestor aliați ne reînnoiește hotărârea de a merge mai departe în situații dificile și ne dă puterea de a învinge obstacolele.

FIZIC Cuarțul fantomă neagră cu incluziuni de carbon contribuie la întărirea corpului fizic, în special a musculaturii și a scheletului. Poate fi folosit pentru a combate osteoporoza, a întări oasele fragile și mușchii slăbiți. Fantomele cu incluziuni de mangan ajută la întărirea inimii și a plămânilor și susțin sistemul nervos și teaca de mielină a neuronilor.

AFIRMAȚIE Cer înapoi toate părțile pierdute și înstrăinate ale sinelui meu și le primesc cu bucurie pentru că ele mă fac o ființă care se întregește







Conditii comanda:


Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.