Meniu
Coșul dvs.

Cercei chihlimbar spartura

Cercei chihlimbar spartura
Cercei chihlimbar spartura
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp11137!ZLQn{lMQLz
30,00 Lei
Fără TVA: 30,00 Lei

Cercei chihlimbar spartura

DIMENSIUNI:

 - diametru spartura: 0,5 cm

-  inaltime: 2  cm  

- greutate: 3 grame
 

DESCRIERE: 

CUVINTE-CHEIE Lumină, căldură, energii solare, purificare, vindecare

ELEMENT Pământ

CHAKRĂ Plex solar (3)

Chihlimbarul este un material organic format din răşini vegetale naturale fosilizate. Este un amestec de hidrocarburi cu o duritate de 2 până la 2,5. Cuvântul grecesc antic pentru Chihlimbar era electron, cuvânt ce se referă la soare. Se stie că, atunci când este frecat, Chihlimbarul dezvoltā o sarcină electrică, iar termenul „electricitate" derivă de la numele său. Cuvântul „Ambra“ vine de la ambar, cuvânt arab ce denumește ambra cenușie, o substanță ce se formează în intestinul unei specii de caşalot, utilizată în producerea parfumurilor.

Chihlimbarul poate prezenta culori diferite, de la galben la brun sau brun-roscat, și este adesea transparent. Conține frecvent urme de plante sau insecte fosilizate, unele având o vechíme de 120 de milioane de ani. Chihlimbarul baltic, care este de obicei considerat cel mai frumos, s-a format din răşini de conifere acum 30 până la 60 de milioane de aní, De secole oamenii prelucrează Chihlimbarul făcând din el bijuterii și ornamente. Era folosit în Egipt cu cel puțin 4.500 de ani în urmă, iar în Creta au fost descoperite mãrgele de Chihlimbar datând din 2000 î.Hr. În Europa medievalā, cruciulițele realizate din Chihlimbar erau atât de populare, încât rezervele disponibile au fost epuizate.

În mitologia greacă se spune că Chihlimbarul a fost creat atunci când Phaeton, fiul lui Helios, zeului soarelui, a fost lovit și ucis de un fulger. Durerea surorilor lui a fost atât de mare, încât s-au prefăcut în plopi, iar lacrimile lor s-au transformat în picături de Chihlimbar.

Există multe pietre care ne ajută să ne conectăm cu Lumina, dar Chihlímbarul ne poartă spre Căldură. Energiile sale sunt cu adevàrat solare și au calitatea de a da purtătorului un sentiment confortabil de căldura, sănătate și bunăstare. Chihlimbarul poartă vibrația vieții organice, poate pentru că provine de la copaci vii, și de aceea îl simțim prietenos și apropiat. El a fost întotdeauna apreciat de oameni atât pentru frumusețea, cât și pentru însuşirile sale tămăduitoare, iar lunga istorie a prețuirii acordate face din el un material care ne atrage imediat. Poate că există o „memorie a speciilor" care ne ajută să ințelegem proprietățile puternice și binefācătoare ale Chihlimbarului. Oricare ar fi motivul, asocierea pare a fi favorabilă pentru ambele părți.

Se recomandă purtarea Chihlimbarului de către persoanele care se recuperează după o boală sau un accident, pentru că energiile sale calde și hrănitoare ne pun in legătură cu propria noastră forță și siguranță esențială. Este excelent pentru cei aflati în convalescență, deoarece le încălzește ființa interioară și le activează forta vitală, dar și dorința emoțională de a se face bine.

Chihlimbarul vă ajutā să vedeti calea spre însănătoșire și să aveți curajul și încrederea s-o urnați.  Deoarece poartă vibrația forței vitale, el vă ajută să atrageți mai multă energie de acest fel la toate nivelurile ființei. Prin intermediul lui puteți atinge vârste înaintate, căci este deosebit de benefic pentru vârstnici. Nu toată lumea poate (sau iși dorește) să se mute într-o zonă cu climă caldă și însorită după pensionare, însă Chihlimbarul facilitează activarea unui „climat interior" insorit și cald.

Chihlimbarul poate de asemenea să stimuleze capacitatea înnăscută de manifestare a prosperității. Pentru a amplifica acest potențial recomand alăturarea altor pietre ale prosperității, cum ar fi Tsavoritul, Safirul galben și Moldavitul.

Asocierea Chihlímbarului cu Moldavitul este utilă și pentru a produce o transformare interioară pozitivă și reuşită. În plus, Chíhlimbarul funcționează bine mai ales atunci când este combinat cu Jaisul, favorizând puríficarea, sănătatea și protecția împotriva negativității.

Desi nu este, tehnic vorbind, un mineral, Chihlimbarul este de multă vreme pretuit pentru proprietățile sale energetice și terapeutice, Este un purificator, acționând la nivel emoțional și fizic pentru a transforma energiile negative sau statice în frecvențe curate și utilizabile. Asa cum copacii iau gazul „rezidual" de bioxid de carbon și il transformă în oxigen, Chíhlimbarul absoarbe energiile devenite „deşeuri" și le preface în energie utilizabilă.

El ne poate ajuta să ne purificăm  și să curățăm vibrațiile pe care ea le captează din mediu. Aceasta face din Chihlimbar o excelentă piatra protectoare, care preschimbă negativitatea într-o sursă de energie curata.

Chihlimbarul este o cheie care deschide portile către cunoașterea străveche; el ne poate ajuta să ne amintim originile, precum și lecțiile genetice si experiențele care ne-au fost transmise din strămoși . 

Din acest punct de vedere, este un aliat de nădejde în ștergerea tiparelor familiale, Favorizează explorarea vieților anterioare în timpul meditației și îndepărtarea deșeurilor karmice din câmpul energetic. Este un tovarăş de drum în călătoriile şamanice datorita cpacității de a facilita explorarea lumii inferioare.

Chíhlimbarul întruchipează lumina solară solidificată. Spre deosebire de alte pietre și cristale, formate în adâncul scoarței Pământului, Chihlimbarul rezultă mai întâi din sinteza luminii săvârșită de plante și arbori. În procesul de fosilizare, această forță vitală se solidifică și formează materialul pe care îl cunoaștem sub numele de Chihlimbar, Datorită legăturii sale cu Lumina și cu Steaua aflată în centrul sistemului nostru solar, Chihlimbarul este o sursă excelentă de energie energiilor sale protectoare și Luminoas. 

El ne poate ajuta să intrăm în contact cu Făpturile interdimensionale și intergalactice ale Luminii, precum devele și spiritele Naturii, Creatorii Cercurilor din lanuri și alte fiinte care au legătură cu natura sacră. El este legat în mod special de zeul egiptean Ra.

Grație proprietăților sale de purtător de luminā, Chihlimbarul este benefic pentru cei care suferă de depresii în timpul iernii din cauza deficitului de lumina.

El contribuie la stimularea metabolismului, a energiei fizice și a fluxului energetic prin meridianele corpului, Poate participa la vindecarea infecțiilor și la la examinarea microbilor din organe.

SPIRITUAL Chihlimbarul favorizează contactul cu ființele Luminii, îndeoseb. ta cele de pe Pământ sau care urmează să ne asiste la urmātoarea schimbare de paradigma, El ne ajută să integrăm energia Luminii în corpul fizic și constituie un suport excelent pentru vindecarea energeticã, Chihlimbarul oferă protecție, deoarece prelucrează frecvențele nefavorabile, transformându-le în energii mai curate și mai Inalte, El ne pune în legătură cu energia solară, amintindu-ne de Lumea divină și ajutându-ne să ne eliberăm de rezistența față de evoluția personala.

EMOȚIONAL Chihlimbarul le poate fi de folos celor care sufera de tulburări afective sezoniere sau alte depresii provocate de deficitul de lumină naturală. Ne poate da putere și hotărâre în acțiunile pe care le întreprindem pentru a evolua spre o conștiință superioară, celor cu o sensibilitate extrasenzorială sporită poate să le ofere o barieră de Lumină care să-i apere de negativitate până când vor reuși să-și controleze capacitățile extrasenzoriale.

FIZIC Chihlimbarul contribuie la sporirea nivelului general de vitalitate și energie. Energia sa ajută la vindecarea infecțiilor, dar și la prevenirea acestora. Poate stimula digestia leneșă, funcționarea organelor și a glandelor endocrine. Poate fi un aliat prețios pentru cei care se ocupă cu îndepărtarea entităților din câmpul energetic, deoarece sigilează aura după eliminarea acestora și șterge toate eventualele tipare negative rămase, care s-ar putea reinstala în câmpul nostru.

AFIRMAȚIE Chem purificarea și vindecarea câmpului meu energetic și primesc cu brațele deschise bucuriile vieții fizice.Conditii comanda:

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.