Meniu
Coșul dvs.

Bratara shungit, hematit, ochi de tigru

Bratara shungit, hematit, ochi de tigru
-20 %
Bratara shungit, hematit, ochi de tigru
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp53619
Această ofertă se încheie în:
Zi
Ora
Minut
Secunda
40,00 Lei
50,00 Lei
Fără TVA: 40,00 Lei

Bratara shungit, hematit, ochi de tigru

DIMENSIUNI:
- lungime bratara: 18 cm
- diametru bile: 7 - 8 mm.

- bratara este formata din 3 biluțe de shungit, 2 de hematit și restul din ochi de tigru

DESCRIERE SHUNGIT:

 Provenienta : Rusia 
Este numit si piatra vietii din cauza proprietatilor antibacteriene si de vindecare.Multi oameni folosesc sungit pentru a crea un spa de vindecare in casa prin plasarea in apa pentru a o purifica si de a o incarca cu energie de vindecare.Sungit este o piatra de intinerire Acest mineral este apreciat pentru continutul puternic de vindecare,incomparabil cu altele.Este considerat o sursa excelenta de protectie impotriva radiatilor electromagnetice nocive de la calculatoare,cuptoare cu microunde,televizoare,telefoane mobile .
DESCRIERE HEMATIT:
Hematitul este forma minerală a oxidului de fier natural, având duritatea de 5 până la 6. Cristalizează în sistem hexagonal (trigomc). Numele său derivă de la cuvântul grecesc care înseamnă „sânge“ şi care trimite la culoarea pe care o are acest mineral când se prezintă sub formă de pulbere. Cristalele sunt destul de rare şi au de cele mai multe ori structură tabulară. Uneori sunt dispuse în rozete . Cea mai mare parte a Hematitului existent pe piaţă este în formă masivă, de culoare cenuşiu-metalic. Poate apărea ca incluziune în cristalele de Cuarţ, uneori combinat cu Ajoit şi având o culoare roşiatică, Hematitul se găseşte din abundenţă şi este mineralul predominant în majoritatea zăcămintelor de fier. Hematit de calitate superioară, potrivit pentru şlefuire, se găseşte în mai multe exploatări din Brazilia. Hematitul specular, care reflectă lumina formând minunate modele scânteietoare, se găseşte în statul Michigan, SUA. În ultimii ani a fost dezvoltat un procedeu de reconstituire şi magnetizare a Hematitului, astfel încât au apărut pe piaţă pietre şi mărgele de Hematit magnetic. 

Hematitul este piatra cea mai eficientă pentru ancorarea în propriul corp si în lumea fizică. El poate să combată starea de dezorientare şi confuzie, ajutându-ne să vedem problemele de ordin practic si să intervenim cu acţiuni corespunzătoare . Hematitul poate fi întrebuinţat pentru a echilibra câmpul auric si a alinia chakrele. El trage în jos energiile străine prin sistemul de meridiane către chakra de bază. 

 Manifestarea este una dintre problemele cele mai frecvente în rândul persoanelor orientate spiritual. Multe dintre ele nu înţeleg că nu este suficient să călătoreşti spre tărâmurile superioare şi să experimentezi stări de conştiinţă extinsă. Unul dintre ţelurile evoluţiei umane, poate cel primordial, este de a realiza manifestarea energiilor tărâmurilor eterice aici, în plan terestru. Hematitul, fiind cea mai importantă piatră de împământare, este instrumentul ideal în această muncă de manifestare . În viaţa de zi cu zi , dacă purtăm sau avem asupra noastră un Hematit, el ne va ajuta să transformăm în realitate visurile şi aspiraţiile şi să învăţăm diferenţa dintre o adevărată viziune şi o fantezie. 

Hematitul se armonizează cu alte pietre ale împământării ca Turmalina neagră, Cuarţul fumuriu, Obsidianul şi jaisul, precum şi cu Cuarţul negru tibetan, Cuarţul „Diamant“ Herkimer, Moldavitul şi Tectita aurie de Libia. Pentru activarea chakrei de bază funcţionează foarte bine combinaţia de Hematit cu Cuprit, Rubin sau Zincit. Face pereche bună cu Fenacitul pentru a ne da viziunea a ceea ce dorim să manifestăm din tărâmurile superioare în lumea fizică. 

 Hematitul este o piatră a uniunii manifeste dintre Spirit şi lume. Frecvenţa lui este cea a câmpului rezonant atotcuprinzător, în care regăsim polarităţile Lumină şi Întuneric, pozitiv si negativ, Sinele Superior şi Sinele-Umbră, sufletul şi trupul. Hematitul aduce cea mai mare frecvenţă în sfera materialului, astfel încât să ne putem manifestă telul cel mai înalt prin existenţa noastră fizică. Aceasta nu este o piatră a evadării către limitele exterioare ale experienţei. Este, dimpotrivă, o piatră a integrării, care adună întreaga experienţă într-un tot coerent. Energia sa impune împământarea şi conectarea la Sufletul Pământului, dar si la propria forţă Sufleteăscă. Numai prin această dinamică a împământării şi a iluminarii pot fi aduse pe Pământ cele mai înalte frecvenţe. 

Hematitul cuprinde atât polarităţi masculine , cât şi feminine yin şi yang şi creează o energie echilibrată, care conţine contrăriile în cadrul întregului. Acesta este un model puternic pentru oamenii prezentului. Cum putem să fugim de polarizare şi să ne îndreptăm spre unitate? Hematitul ne ajută să intrăm în rezonănţă cu această realitate şi să o descoperim înlăuntrul nostru. 

Hematitul ne învaţă lecţia complementarităţii polilor opuşi, a echilibrului contrăriilor şi a manifestării Luminii . Este o piatră de împământare deosebit de puternică şi ne ajută să canalizăm energii de frecvenţă foarte înaltă rămânând totodată conectaţi cu Pământul si cu propriul corp. 

Hematitul ne ajută să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului si lumina de la capătul tunelului. El ne dă putere, curaj şi tărie să mergem mai departe în ciuda greutăţilor. Puterea acestei pietre poate fi folosită de cei care urmăresc integrarea Sinelui-Umbră. 

Hematitul este excelent ca suport energetic al recuperării după orice boală a sângelui şi stimulează producerea de hematii în măduva osoasă. Poate acţiona ca un întăritor pentru ficat si poate facilita procesul de detoxifiere. Prin intermediul corpului meu, împământez energiile tărâmurilor  de Lumină în această lume.DESCRIERE CUART FUMURIU:

CUVINTE-CHEIE Impamantare, transmutarea energiilor negative, simt practic, organizare, manifestarea visurilor si inspiratiilor
ELEMENT Pamant
CHAKRA Radacina (1)

Cuartul fumuriu este o varietate de Cuart, un dioxid de siliciu mineral avand duritatea 7. Ca si alte cristale de Cuart, are un sistem de cristalizare hexagonal (trigonal) si se prezinta sub forma de cristale prismatice. Culorile sale pot varia de la cafeniu foarte pal la brun-ciocolatiu inchis. Culoarea sa provine de la radiatiile naturale. Cuartul transparent poate fi transformat artificial in Cuart fumuriu prin tratarea cu radiu sau cu raze X. Cuartul fumuriu se gaseste in multe tari, printre care Brazilia, Australia, Madagascar, Elvetia si Statele Unite ale Americii.


Cuartul fumuriu este una dintre principalele pietre de impamantare. Acesta ii poate ajuta chiar si pe indivizii cei mai rataciti sa revina cu ,,picioarele pe pamant", astfel incat sa poata functiona pe deplin ca fiinte fizice. Atunci cand lucrative taramurile superioare, activand chakrele superioare in organism si aliniindu-le cu chakrele nonfizice aflate deasupra capului, Cuartul fumuriu va poate ajuta sa reveniti in corp si in lumea fizica. El faciliteaza de asemenea impamantarea informatiilor spirituale, facand posibila realizarea de actiuni practice si benefice pe baza intuitiilor primite in atmosfera rarefiata a planurilor vibrationale superiore.

Cuartul fumuriu dezvoltairetul practic si organizarea. 
El da putere de concentrare elevilor si rabdare profesorilor. Mai poate ajuta la evitarea extravagantelor, mai putin cand vine vorba despre achizitionarea unui Cuart fumuriu!

Aceasta piatra ofera protectie impotriva energiilor negative din mediul inconjurator. Poate absorbi si transmuta cantitati aproape nelimitate de negativitate,lasandu-le sa se scurga in pamant, unde pot fi neutralization piatra potrivita pentru a ,, mentine atmosfera limpede" datorita capacitatii de a elimina ranchiuna ascunsa sau conflictele reprimate. Puteti sa tineti in mana un Cuart fumuriu atunci cand sunteti intr-o dispozitie foarte proasta si cateva minute mai tarziu va ve-ți intreba unde a disparut aceasta stare! Deoarece Cuartul fumuriu absoarbe atat de usor negativitatea, chiar daca cea mai mare parte se scurge in pamant,este totusi bine sa curatati energetic piatra in mod regulate Cuartul fumuriu are puterea de a atrage etericul in lumea fizica si a-l face sa se manifeste. 

Spre deosebire de situatiile in care vibratia voastra este ridicata la o frecventa mai inalta a capacitatii de perceptie, in cazul acesta Cuartul fumuriu atrage entitatile sau fenomenele in campul vostru auric si pana la nivelul propriu de perceptie.

Din motive similare, Cuartul fumuriu este util in aducerea visurilor si a ideilor inspirate in realitatea fizica.
Uneori, Cuartul fumuriu prezinta in interior fire aurii de Rutil. Aceste exemplare sunt instrumente excelente pentru manifestare. Ele va pot ajuta sa impamantati in viata fizica visurile legate de cariera, prosperitate, aventura si evolutie spirituala - iar Rutilul accelereaza semnificativ procesul!

Cuartul fumuriu lucreaza in armonie cu alte pietre de impamantare precum Sugilitul, Turmalina neagra, Jaisul si Obsidianul.
In combinatie cu Moldavitul ancoreaza mai bine energia transformarii in taramul fizic.
Cuartul fumuriu este una dintre cele mai puternice pietre de impamantare si curatare. La fel ca fumul care se ridica atunci cand ardem un manunchi de salvie, energia Cuartului fumuriu curata si purifica aura si sistemele energetice. El contribuie la conectarea cu Pamantul si inchiderea circuitului electric intre corpul fizic si planeta. 

Cand acest circuit nu este inchis, sistemele noastre energetice sunt asemanatoare unei linii de inalta tensiune care se rupe. Desi exista energie din belsug, ea nu are unde sa se duca. Energia din aura este eliberata in mediul inconjurator, fapt care poate provoca efecte neplacute tip poltergeist si chiar epuizare energetica si perturbarea sistemului nervos. Prin impamantare circuitul se inchide, energia in exces se poate scurge si se restabileste un flux energetic sanatos la nivelul organismului. Cuartul fumuriu este aliatul nostru cel mai de nadejde in stabilirea si utilizarea  acestui circuit energetic.

Nuanta bruna a Cuartului fumuriu este in general rezultatil expunerii la radiatii naturale. Astfel, intrucat rezoneaza deja cu frecventele radiatiilor, el poate fi folosit in mod eficient pentru a contracara campurile electromagnetice excesiv de puternice, cum ar fi cele emise de computere si alte aparate electronice sau de surse de radiatii naturale din mediu.

In vindecare, Cuartul fumuriu absoarbe densitatile din aura si lasa sa se scurga energia acestora in pamant ca sa fie reprocesata. Intr-un fel, se poate spune ca acest cuart este un dispozitiv de reciclare a energiilor. El inlesneste curatarea energiilor negative pentru a putea redeveni sanatoase si utilizabile.

SPIRITUAL Cuartul fumuriu este o piatra a impamantarii la nivel spiritual,intrucat ne ajuta sa primim si sa folosim mai multa energie de inalta frecventa. El ne ajuta sa ne aliniem corpul fizic cu o gama larga de frecvente ale Luminii,asigurandu-i si purificarea, si protejarea.

EMOTIONAL Aceasta piatra este un prieten minunat al celor care se opun intruparii. El ne face sa ne simtim mai legati de aceasta lume si capabilitie construi sau schimba realitatea.

FIZIC Cuartul fumuriu isi gaseste cea mai buna intrebuintare in contracararea efectelor negative ale radiatiilor, inclusive ale radiatiilor solare, ale contactului cu materiale radioactive, expunerii la radioterapie sau la campuri electromagnetice concentrate.
AFIRMATIE Sunt ancorat si centrat in corpul meu fizic si inaintez pas cu pas spre indeplinirea telurilor mele.Conditii comanda:
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.