Meniu
Coșul dvs.

Apatit brut albastru 1,5 cm

Apatit brut albastru 1,5 cm
Apatit brut albastru 1,5 cm
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: 5kbyMd6Uh
15,00 Lei
Fără TVA: 15,00 Lei

Apatit brut albastru 1,5 cm

DIMENSIUNI:
 - lungime: 1,5 cm.
 - inaltime: 1 cm.


pretul este per bucata


DESCRIERE:
Apatitul este un fosfat mineral de calciu, cu duritatea 5. Sistemul de cristaliazare este hexagonal (trigonal). Se găsește în Brazilia, Myanmar, Madagascar, Sri Lanka, India, Mexic, Groenlanda, Canada și Statele Unite ale Americii.

Există varietăți galbene, albastre, verzi, brune, cenușii sau incolore.

Cel mai mare depozit de Apatit cunoscut în prezent este cel din Kirovsk, Rusia.

Cristale individuale mari, de până la 200 de kilograme, se găsesc în Renfrew, Ontario (Canada).

APATIT ALBASTRU 

Apatitul albastru are o influență purificatoare asupra câmpului auric, mai ales la nivelul corpului mental - nivelul de vibrație asociat cu percepția psihică și abilitățile paranormale. Stimulează stările vizionare și este bine să ținem o astfel de piatră sub pernă pentru inducerea visului lucid și a călătoriilor astrale. Apatitul albastru poate intensifica experiența viziunii verticale, în care individul este capabil să vadă multiple trepte ale conștiinței operând armonios și simultan, Este o piatră a inspirației, capabilā să predispună la „experiențe de tip aha“, în care o persoană are o clipă de iluminare în care se cristalizează răspunsul la probleme sau întrebări care o frământau de mult.

Vibrația sa atrage ,ființele albastre" ale sierelor celeste - extratereștri, călăuze sau entități asemenea zeilor, precum Krishna - și permite comunicarea cu ele. 

Apatitul albastru este o piatră a elementului Vânt a cărui forță energetică se concentrează pe curățarea și stimularea chakrei celui de-al treilea ochi, stimulând vederea lăuntrică și dezvoltând capacitățile extrasenzoriale.

Este un instrument foarte puternic în lucrul cu viețile anterioare sau paralele, datorită capacității sale de a permite accesul la acele niveluri de energie unde se află arhivele akashice și tiparele noastre sufletești. Ne poate ajuta să ne conectăm la călăuzirea spirituală pentru a afla cum putem da maximă utilitate în această existență informațiilor legate de viețile anterioare.

Deoarece facilitează accesul la informații privind viețile anterioare, Apatitul albastru ne poate ajuta să înțelegem influențele karmice care au contribuit la realitatea noastră prezentă. Această piatră este cea mai potrivită pentru a ne indica rădăcinile karmice ale dezechilibrelor fizice și ale problemelor medicale.

Apatitul albastru stimulează creierul și poate îmbunătăți funcțiile mentale in general și claritatea gândirii în particular. Utilizat în stare de somn, ne ajuta sa găsim soluții ingenioase la probleme aparent de nerezolvat. Sporeste buna-dispoziție și ne insuflă o atitudine pozitivă și o abordare optimistă a vieții.

SPIRITUAL Pe lângă utilizările legate de explorarea vieților anterioare și a tiparelor lor karmice, Apatitul albastru poate fi întrebuințat ca piatră a viselor, care

ne dă acces la subconștient pentru rezolvarea creatoare a problemelor.

EMOTIONAL Apatitul albastru posedă o energie care ne înaltă, ajutându-ne să căpătăm o perspectivà superioara asupra situațiilor cu care ne confruntăm, astfel încât să nu ne împotmolim in reacți emoționale, Poate fi de mare ajutor celor care au teamă de înälțimi sau de cădere din pricina experiențelor avute în viețile anterioare.

FIZIC Apatitul albastru poate fi intrebuințat pentru a calma durerile de cap și a îmbunătăți vederea. Este foarte eficace în afecțiunile oftalmologice legate de deficiența mişcărilor oculare, de exemplu, slabirea vederii cauzată de lucrul excesiv cu computerul. Poate fi de folos și celor care suferă de vertij sau de amețeli.

Imi deschid privirea lăuntrică spre tărămurile cunoașterii ascunse.Conditii comanda: 

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.