Meniu
Coșul dvs.

Apatit albastru palm stone unicat

Apatit albastru palm stone unicat
Apatit albastru palm stone unicat
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp55898
80,00 Lei
Fără TVA: 80,00 Lei

Apatit albastru palm stone unicat

DIMENSIUNI:
 - lungime: 5 cm.
 - latime: 4 cm

- greutate: 100 grame

 


DESCRIERE:
Apatitul este un fosfat mineral de calciu, cu duritatea 5. Sistemul de cristaliazare este hexagonal (trigonal). Se găsește în Brazilia, Myanmar, Madagascar, Sri Lanka, India, Mexic, Groenlanda, Canada și Statele Unite ale Americii.
Există varietăți galbene, albastre, verzi, brune, cenușii sau incolore. Cel mai mare depozit de Apatit cunoscut în prezent este cel din Kirovsk, Rusia. Cristale individuale mari, de până la 200 de kilograme, se găsesc în Renfrew, Ontario (Canada).


APATIT ALBASTRU 
Apatitul albastru are o influență purificatoare asupra câmpului auric, mai ales la nivelul corpului mental - nivelul de vibrație asociat cu percepția psihică și abilitățile paranormale. Stimulează stările vizionare și este bine să ținem o astfel de piatră sub pernă pentru inducerea visului lucid și a călătoriilor astrale. Apatitul albastru poate intensifica experiența viziunii verticale, în care individul este capabil să vadă multiple trepte ale conștiinței operând armonios și simultan, Este o piatră a inspirației, capabilā să predispună la „experiențe de tip aha“, în care o persoană are o clipă de iluminare în care se cristalizează răspunsul la probleme sau întrebări care o frământau de mult.

Vibrația sa atrage ,ființele albastre" ale sierelor celeste - extratereștri, călăuze sau entități asemenea zeilor, precum Krishna - și permite comunicarea cu ele. 

Apatitul albastru este o piatră a elementului Vânt a cărui forță energetică se concentrează pe curățarea și stimularea chakrei celui de-al treilea ochi, stimulând vederea lăuntrică și dezvoltând capacitățile extrasenzoriale.

Este un instrument foarte puternic în lucrul cu viețile anterioare sau paralele, datorită capacității sale de a permite accesul la acele niveluri de energie unde se află arhivele akashice și tiparele noastre sufletești. Ne poate ajuta să ne conectăm la călăuzirea spirituală pentru a afla cum putem da maximă utilitate în această existență informațiilor legate de viețile anterioare.

Deoarece facilitează accesul la informații privind viețile anterioare, Apatitul albastru ne poate ajuta să înțelegem influențele karmice care au contribuit la realitatea noastră prezentă. Această piatră este cea mai potrivită pentru a ne indica rădăcinile karmice ale dezechilibrelor fizice și ale problemelor medicale.

Apatitul albastru stimulează creierul și poate îmbunătăți funcțiile mentale in general și claritatea gândirii în particular. Utilizat în stare de somn, ne ajuta sa găsim soluții ingenioase la probleme aparent de nerezolvat. Sporeste buna-dispoziție și ne insuflă o atitudine pozitivă și o abordare optimistă a vieții.

SPIRITUAL Pe lângă utilizările legate de explorarea vieților anterioare și a tiparelor lor karmice, Apatitul albastru poate fi întrebuințat ca piatră a viselor, care ne dă acces la subconștient pentru rezolvarea creatoare a problemelor.

EMOTIONAL Apatitul albastru posedă o energie care ne înaltă, ajutându-ne să căpătăm o perspectivà superioara asupra situațiilor cu care ne confruntăm, astfel încât să nu ne împotmolim in reacți emoționale, Poate fi de mare ajutor celor care au teamă de înälțimi sau de cădere din pricina experiențelor avute în viețile anterioare.

FIZIC Apatitul albastru poate fi intrebuințat pentru a calma durerile de cap și a îmbunătăți vederea. Este foarte eficace în afecțiunile oftalmologice legate de deficiența mişcărilor oculare, de exemplu, slabirea vederii cauzată de lucrul excesiv cu computerul. Poate fi de folos și celor care suferă de vertij sau de amețeli.
Imi deschid privirea lăuntrică spre tărămurile cunoașterii ascunse.


APATITUL VERDE-ALBASTRU
Apatitul Verde este de cele mai multe ori verde-albāstrui, Materialul cel mai bun, ce se ridicå la calitatea pietrelor semi-prețioase, provine din Madagascar și dinin cele mai multe cazuri se gasește în bucăți și fragmente mici, amorfe, sau mai rar sub formă de cristale prismatice.


Apatitul verde este un tonic minunat pentru nervii supraati si pentru stres. Energiile sale sunt atăt de liniștitoare și reconfortante,meit ne amintesc de senzația scufundării în undele unui lac limpede într-o zi caniculara, Prin contopirea energiilor chakrelor inimii, gâtului și celui de-al treilea ochi, Apatitul verde înlesnește transmiterea clară a înțelepciunii echilibrate a mintii și a inimii, ne menține echilibrul astfel încât să nu exagerăm nici latura logică, nici pe cea emoțională, Această piatră este ideală pentru cei care doresc să urmeze în viață vocația de dascăl sau de vindecător, deoarece favorizează emanarea energiei, menținând deopotrivă echilibrul interior. Apatitul verde poate facilita, de asemenea, comunicarea cu spiritele Naturii, dar și canalizarea energilor tämäduitoare către Pământ. Se armonizează cu majoritatea celorlaltor pietre, in special cu Danburitul, Fenacitul, Azeztulitul și Larimarul. Primele trei au vibrapii inalte, ridicând nivelul stărilor induse de Apatitul verde. În combinație cu Larimarul, imbunātățește comunicarea și echilibrul emoțional. Aceste pietre sunt destul de usor de utilizat, legătura cu ele fiind o experiență plăcută pentru majoritatea oamenilor.

Apatitul verde este o piatră a elementului Apă care rezonează insa si cu elementul Pämânt. El stimulează corpul fizic și chakra inimii, ajutānd acelaşi timp la activarea celui de-al treilea ochi și a facultăților intuitive. Este deosebit  de util celor care au dificultăți în manifestarea viziunii personale. Apatitul verde emană energia deșteptarii primaverii, aducând prospețime și vitalitate după greutäți sau durere. Intreține speranța și reaprinde curajul în împrejurări potrivnice. 

Este deosebit de benefic pentru cei care se refac după boli grele sau dureri sufleteşti. Este o piatră minunată și pentru vindecători, deoarece ajută la menținerea unui cảmp energetic pozitiv și curat și la meditația centrată pe inimå, Apatitul verde poate trezi cunoașterea afectivă, ajutându-ne să înțelegem fundamentul karmic al actualelor noastre experiențe, în special al celor de natură emoțională. Este util să-l purtăm asupra noastră atunci când lucram pentru stergerea tiparelor emoționale din planul relațiilor sau pentru renuntarea la deprinderile negative de comunicare cu cei dragi. Ne poate ajuta sa ieșim din sabloanele vieților trecute în cadrul relațiilor karmice astfel incat să putem stabili interacțiuni bazate pe datele prezentului.

Putem folosi Apatitul verde și ca piatră a abundenței, datorită capacității sale de a stimula fluxul de energie pe plan fizic. Ne ajută sa simțim adevårata bogāție adică recunoștinta că trăim, respirăm și iubim. Odată ce se instalează această energie, ea ne poate sprijini și în atragerea banilor, care simbolizează energia abundenței. Pe cei care au un ataşament emoțional sau, dimpotrivă, repulsie față de ceea ce reprezintă banii, Apatitul verde ii poate ajuta să scape de asemenea asocieri și să privească banii doar ca pe un simbol al schimbului de energie.

Aceasta poate contribui la eliminarea tiparelor avaritiei sau sărăciei orgolioase, dând veselie procesului de manifestare a abundenței.

Energia Apatitului verde ne ajută să ne racordăm la câmpul electromagnetic al planetei, permițându-ne să se reîncărcăm energetic şi stabilind o legătura intre inima planetei și inima fizică. Este o piatră care vindecă atât oamenii, cat și Pământul.

Apatitul verde întărește inima fizică, dar și chakra inimii. Este foarte util in special celor care au probleme cardiace și/sau sunt stresati din cauză că se gandesc tot timpul la lipsuri. 

Este excelent ca piatră tămăduitoare în general și ajuta lucrul cu geme cu proprietăți specifice, întrucât creează sentimentul unui belşug de energie, fericire și sănătate.

SPIRITUAL Apatitul verde ne ajută să ne manifestăm viziunea, ne sporește sentimentul de bogăție și ne scapa de dezechilibrele legate de bani. Este o piatra a veseliei, care ne îndeamnă să eliminăm ataşamentele față de boală sau suferința și să ne concentrăm cu reînnoita speranță pe o sănătate plină de energie.

EMOȚIONAL Această piatră ne poate ajuta să identificăm și să ne vindecam de tiparele emotionale care işi au originea in viețile anterioare. Ea aduce în aură o stare afectivă bună și vindecare. Cu ajutorul său putem înțelege fundamentul emoțional al problemelor psihice legate de bogăție și/sau de bani.

FIZIC Pe plan fizic, Apatitul verde stimulează inima fizică și ajută în cazurile de afectiuni cardiace. Poate fi de folos în recuperarea după un atac de cord, după intervenții pe inimă sau după alte boli cardiace, mai ales atunci când acestea au la bază stresul și deprinderile induse de preocuparea față de lipsuri și obsesia sărăciei. Este util ca piatră atotvindecătoare, care aduce speranța de însănătoșire și o energie tămăduitoare reconfortantă pentru cei aflați în convalescență.

AFIRMAȚIE Îmi deschid inima pentru a primi energie nouă, speranță și viață nouă.
Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.