Menu
Your Cart

Pandant selenit inima

Pandant selenit inima
-20 %
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Pandant selenit inima
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp54257
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
20,00 Lei
25,00 Lei
Ex Tax: 20,00 Lei

Pandant selenit inima

CARACTERISTICI:

inaltime pandant: 3 cm

diametru : 0.5

 


 
DESCRIERE:

Cuartul hematoid este o varietate de cristal de Cuart , un dioxid de siliciu mineral cu duritatea 7 . 

 

Sistemul sau de cristalizare este hexagonal . Cuartul se distinge printr-o coloratie in nuanta mandarinei , despre care se crede ca se datoreaza unor incluziuni sau depuneri de fier si , posibil , de alte minerale in interiorul sau pe suprafata pietrei .

 

Cel mai atragator Cuart hematoid provine in principal din zona Diamantina , apartinand statului brazilian Minas Gerais , dar exemplare bune au fost descoperite si in Madagascar . Cuartul hematoid se prezinta sub forma de varfuri unice si clustere , iar cristalele individuale pot avea lungimi cuprinse intre 2 si 30 centimetri . 

 

Actiunea lui consta in activarea chakrei a doua . El stimuleaza creativitatea si energiile sexuale , iar imbinarea acestor calitati poate asigura o crestere spirituala semnificativa . 




Crearea de opere de arta este de multe ori asemanatoare in intensitate si experienta emotionala cu un orgasm . Si "big bang" , care se spune ca a fost momentul crearii Universului nostru , apare ca un moment orgasmic pentru Inteligenta Divina . In propriile noastre vieti trezirea energiilor kundalini de multe ori incepe la chakra a doua sau in apropierea ei si este asociata cu mari explozii de energii creatoare . 

 

Cuartul hematoid este tipule de cuart cel mai bine acordat la cea de-a doua chakra si la spectrum sau de energii sexuale si creatoare .

 

Meditatia cu Cuartul hematoid poate face sa izvorasca idei noi si inspiratie din adancul sinelui , cristalele putandu-ne ajuta sa nasim ardoarea si energia de a le fructifica . Aceasta piatra poate fi utilizata si pentru activarea dorintelor sexuale , mai ales atunci cand este plasata la nivelul sau in apropierea celei de-a doua chakre . 

 

 

Partenerii pot medita sau dormi inconjurati de o grila alcatuita din astfel de cristale  , pentru incurajarea reciproca a creativitatii si pentru idei noi pe care sa le experimenteze impreuna .

 

Stimuleaza energia vesela, creatoare a copilului din noi . El ne indeamna sa ne jucam si sa exploram lumea si experientele ei cu o curiozitate lipsita de teama . Cuartul hematoid ne determina sa folosim aceasta curiozitate pentru a invata si a evolua . Cu ajutorul lui putem sa ne eliberam de teama de a parea "prosti" atunci cand ne lipsesc informatiile sau cunostintele legate de o teama anume , promovand in schimb o atitudine iscoditoare , dornica de a sti , care se impaca senin cu ideea de necunoastere si nazuieste la o intelegere superioara . 

 

Hematoidul incurajeaza creativitate , spiritul ludic si insusirea de noi cunostiinte . El activeaza puternic chakrele a doua si a treia .

 

Cuartul hematoid ne poate face sa ne depasim teama , in special teama de a fi inferior sau "nu suficient de bun" . Ne ajuta sa lasam deoparte egoul si sa ne cantarim sincère abilitatile , dandu-ne seama ce mai avem de intata . 

 

Este eficient in combaterea infertilitatii sau a lipsei de interes sexual .

 
 
 

Conditii comanda:

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.