Menu
Your Cart

Bratara larimar si piatra lunii 5 mm.

Bratara larimar si piatra lunii 5 mm.
-20 %
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Bratara larimar si piatra lunii 5 mm.
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp53865
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
64,00 Lei
80,00 Lei
Ex Tax: 64,00 Lei

Bratara larimar si piatra lunii 5 mm.

CARACTERISTICI:  

 - diametru bila: 5 mm

 - lungime bratara: 17 cm.

 




 

DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Calmare, domolire, alinare a corpului emotional, imbunatatirea comunicarii, putere feminina, legatura cu energiile Zeitei

ELEMENTE Apa, Foc

CHAKRA Gat (5)

Larimarul este o varietate albastra de Pectolit, un silicat mineral de sodiu si calciu cu duritatea cuprinsa intre 4,5 si 5. Se prezinta sub forma de agregate de cristale aciculare, concrescute intro masa solidacare prezinta modele/desene spectacular in albastru, verde-albastrui si alb. Se formeaza in cavitatile din lava bazaltica. Unele exemplare de Larimar contin si incluziuni de Hematit in nuante vii de rosu-brun.

Larimarul se gaseste numai pe insula Hispaniola din Marea Caraibilor.

Larimarul este o piatra care aduce beneficia imense chakrei gatului, oferind capacitatea de comunicare clara si puterea si stabilitatea

emotionala care ne permit sa vorbim din inima. Larimarul este o piatra a puterii feminine, care confera energiile Zeitei si faciliteaza contactul cu Femininul Divin din fiecare. El mentine o stare de bine datatoare de incredere si relaxarea pe care o ofera constiinta propriilor capacitati.

Relaxarea este un alt beneficiu al Larimarului. El calmeaza corpul emotional,indeparteaza atasamentele nedorite si atenueaza stresul. Purtand piatra asupra voastra, va veti simti inconjuration o oaza de pace, permanent constienti de faptul fundamental ca lumea este ,,asa cum trebuie sa fie", indiferent de imprejurarile pasagere. 

El poate fi folosit pentru a reduce frecventa si intensitatea bufeurilor si este un antidot util atunci cand energiile kundalini devin incomod de active.

Ca piatra care se conecteaza la energiile divine ale Marii si ale Cerului, Larimarul le ajuta pe femeile care il poarta sau il utilizeaza sa trezeasca Femininul Divin din interiorul lor. 

El emana vivacitate si buna-dispozitie, insotite de incredere si de un sentiment al puterii cu care ne nastem fiecare. El ajuta femeile sa intre in legatura cu zeita interioara, pentru a-si manifesta pe deplin menirea cea mai inalta a vietii lor.

In practica meditatiei, Larimarul va poate ajuta sa descoperiti si sa va eliberati de legaturile launtrice nesanatoase cu alte persoane sau de principiile care nu servesc binelui vostru supreme 

El deschide calea catre ,,scara divina a inaltarii"; odata ajunsi acolo, va veti dezlega de toate angajamentele din trecut, devenite intre timp depasite.

Asezand bucati de Larimar in casa sau la locul de munca, veti asigura o atmostera placuta si calma. Plasat pe chakra gatului, fie montat introun pandantiv, file in configuratii de cristale puse pe corp, va ajuta sa descatusati vocea celei mai adanci intelepciuni. Cantaretii sunt si ei incurajati sa foloseasca Larimarul ca talisman pentru protejarea vocii.

Larimarul se combina bine cu Acvamarin, Ajoit, Turcoaza,Opal albastru andin, Aqua Lemuria si Crisocol. Are o afinitate speciala pentru Cristalele-samanta lemuriene, care pot fi utilizate in combinatie cu Larimar si Aqua Lemuria pentru incursiuni in istoria civilizatiei lemuriene. Larimarul poate atenua energiile inalte ale Moldavitului si ale Tectitei tibetane. Poate amplificanergiile Cupritului, Rubinului, Zincitului si ale altor pietre ale chakrelor inferioare. Il puteti folosi impreuna cu Fenacitul, Brookitul sau Natrolitul pentru a ,,pluti" spre dimensionile superiore.

Larimarul este una din pietrele cardinale ale elementului Apa, cu toate ca a luat nastere in urma activitatii vulcanice. El actioneaza ca un factor de echilibru intre energia Apei si a Focului atat in corpul fizic, cat si in corpul emotional, find unul dintre putinele minerale care pot ingloba asemenea contrarii energetice. Este o piatra puternica pentru echilibrare, vindecare, ocrotire si depasirea experientelor centrate pe ego.

Energia Larimarului este calmanta si racoritoare. Ea tempereaza teama excesiva si risipeste furia pe cale sa izbucneasca. Frecventele sale ne elibereaza de stres și de efectele lui fizice si emotionale. Ne ajuta sa scapam de ,,nodurile" energetice pe care stresul le genereaza la nivelul aurei si isi poate dovedi eficacitatea in reducerea tensiunii musculare, a spasmelor si a aderentelor. Energia sa actioneaza asupra inflamatiilor, infectiilor, febrei si a altor simptome ale excesului de energie a elementului Foc. Calmeaza si linisteste corpul fizic si energetic, faciliteaza vindecarea si restabilirea echilibrului. Poate fi de folos in tratarea eruptiilor, iritatiilor, eczemelor, psoriazisului si a altor afectiuni ale pielii care sunt agravate de stres.

Larimarul este o piatra puternica a chakrei gatului. El favorizeaza comunicarea eficienta a emotiilor si stabilirea granitelor relationale, astfel incat ceilalti sa asculte si sa accepte. Larimarul ne invata sa ne respectam, sa ne iubim si sa avem grija de noi insine, gasind resursele interioare necesare pentru a rasfrange asemenea daruri asupra semenilor nostri. 

Aceasta insusire face din Larimar o piatra deosebit  de benefica pentru terapeut si pentru cei care ingrijesc bolnavi.

Larimarul este o piatra importanta in aceste vremuri cand omenirea face trecerea de la cultura centrata pe ego catre o noua constiinta si cunoastere. El fi poate ajuta pe cei care se plang tot timpul ca lucrurile nu stau asa cum ar trebui sa se ancoreze in prezent si sa invete ce inseamna iubirea. Celor aflati intro permanenta stare conflictuala le arata cum sa se elibereze de judecata egoului si sa accepte atingerea Divinului din fiecare moment al vietii.

Larimarul ne poate ajuta sa doboram zidurile emotionale cu care ne-am ingradit inima si sa eliminam astfel durerea, teama, mania, stresul si alte energii emotionale de care nu mai avem nevoie. El inlesneste eliberarea emotionala in timpul muncii de vindecare si ne ajuta sa scapam de tiparele emotionale adanc inradacinate. Este excelent atunci cand insoteste exercitiile de renastere prin respiratie sau alte tehnici si modalitati care se adreseaza fixatiilor emotionale dobandite in perioada copilariei timpurii, in timpul nasterii sau chiar inainte de aceasta.

Larimarul este o piatra minunata pentru mame, inainte si dupa perioada sarcinii. Poate sa reduca depresia post-partum si stresul provocat de statutul de proaspat parinte. Poate fi de folos atat femeilor, cat si barbatilor in a se conecta cu latura lor feminina, intuitive si receptive.

SPIRITUAL Larimarul ne invata valoarea grijii si a respectului de sine. El incurajeaza comunicarea si exprimarea energiei emotionale.

EMOTIONAL Larimarul are deosebite insusiri de purificare si de tamaduire. Este util in special persoanelor care sufera de fobii, atacuri de panica, dezechilibre provocate de stres si stari de furie sau teama excesiva. Ne poate ajuta sa renuntam la atitudinea critica si la interpretarea realitatii in termenii dictati de ego.

FIZIC Larimarul este un ajutor pretios in timpul sarcinii, al nasterii si pe durata ulteriora acesteia. Este un adjuvant in hipertensiune si in bolile cauzate de stres.

Poate reduce simptomele excesuene energie a elementului Foc, cum ar fi infectiile, febra si starile inflamatoare. Este piatra indicata in caz de raceala sau de gripa pentru reglarea productiei de mucus, calmarea febrei si a durerilor in gat.

AFIRMATIE Sunt calm , liniștit si senin, dar ma aflu totodata in legatura cu puterea mea feminina si imi comunic limpede intelepciunea si dorintele.




 

 

Conditii comanda:
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.