Menu
Your Cart

Pandant turmalina Pomul Vietii

Pandant turmalina Pomul Vietii
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Pandant turmalina Pomul Vietii
  • Stock: In Stock
  • SKU: Prb4jVr
25,00 Lei
Ex Tax: 25,00 Lei

Pandant turmalina Pomul Vietii

DIMENSIUNE PANDANT:  

- diametru: 2,5 cm

 

 

 




 

DESCRIERE:

TURMALINA NEAGRA




CUVINTE-CHEIE Purificare, protectie

ELEMENT Pamant

CHAKRA Radacina (1)

Desi mai putin atragatoare sub aspect cromatic decat alte varietati, Turmalina neagra (cunoscuta si sub denumirea de Schorl) este una dintre pietrele predilecte pentru utilizarea in scopuri spirituale.

Se prezinta intro gama larga de dimensiuni ,de la cristalele nepaleze cu doua terminatii, care masoara un centimetre, pana la marile cristale braziliene, care cantaresc cateva kilograme fiecare. Unele dintre cele mai frumoase exemplare provin din Brazilia, Africa, Pakistan si din statul

Maine, SUA.

 Cristalele de Turmalina neagra sunt ideale pentru a le asigura protectie psihica celor nevoiti sa lucreze sau sa traiasca in locuri sau in conditii dificile. O astfel de piatra purtata asupra noastra poate feri campul auric de dezechilibre, chiar si in prezenta unor energii distructive. Stim cu totii ca deseori ne intalnim cu indivizi sau situatii care emana ,,vibratii negative". Este foarte adevarat ca si noi insine emitem uneori astfel de vibratii.

Cristalele de Turmalina neagra actioneaza ca niste aspiratoare eterice, curatandu-ne de negativitate si de dizarmonie, atat pe noi, cat si mediul ambiant.

In plus, atunci cand aceste influente nu constituie o problema, Turmalina neagra poate oferi un nivel ridicat de purificare care contribuie la ridicarea gradului de constiinta.

O alta aplicatie a Turmalinei negre este legata de purificarea eterica. Daca purtam o astfel de piatra in buzunar, o tinem in mana in timpul meditatiei sau dormim cu ea sub perna, vom avea parte de o doza invioratoare de purificare a campului auric si a tuturor dimensionilor corpului eteric. Efectul de curatare poate chiar sa reverbereze pana la nivelul corpului fizic. Este recomandabila folosirea acestor cristale si pentru a alunga gandurile negative, anxietatea,furia si sentimentul lipsei de valoare. Purificarea pe care o realizeaza Turmalina neagra este puternica si constituie o energie de care avem toti nevoie in asemenea vremuri dificile.

Exista un numar mic de cristale de Turmalina neagra care prezinta doua terminatii. Acestea sunt ideale in cristaloterapie, pentru configuratiile asezate pe corp, deoarece fluxul liniar de energii este stimulat in aceeasi masura in ambele

sensuri de-a lungul structurii lor cristaline. Terapeutii care folosesc cristale sunt sfatuiti sa le utilizeze pentru tratarea clientilor lor.

Energiile protectoare ale Turmalinei negre pot fi amplificate prin conbinarea cu Jais, Obsidian, Granat andradit negru, Cuart fumuriu, Sugilit, Charoit si Ametist. Insusirile sale de impamantare pot fi sporite de Hematit.

Turmalina neagra (Schorl) este una dintre pietrele cardinale ale vremii noastre. Ea are capacitatea de a transforma si a purifica energiile

negative, prefacandu-le in energie utilizabila. Acest lucru este important mai ales atunci cand ne activam complet capacitatile psihice si empatice - Turmalina neagra actioneaza pentru a ne proteja campul energetic impotriva atasamentelor,a entitatilor si a reziduurilor energetice.

Turmalina neagra este totodata o piatra cu proprietati electrice si poate fi folosita pentru a purifica si a regla componenta electrica si celelalte sisteme energetice ale corpului. Este deosebit de utila pentru persoanele care se confrunta cu niveluri ridicate de stres la munca sau acasa. Eu am folosit-o cu succes in tratarea clientilor pentru a combate stresul excesiv, anxietyea sau comportamentul obsesiv.

Aceasta piatra are proprietati de impamantare si este una dintre cele mai eficiente geme pentru crearea unui circuit de impamantare cu campul energetic al Pamantului. Acest circuit de impamantare devine tot mai important pe masura

ce ne straduim sa ne adaptam la schimbarile care survin in campul electromagnetic al planetei. Daca nu suntem bine ancorati si acordati la energiile Terrei,asemenea modificari ne pot accentuastarile de stres si negativitate. Folosindu-ne

de suportul oferit de energia Turmalinei negre, putem sa ne aliniem cu usurinta la astfel de schimbari subtile.




SPIRITUAL Turmalina neagra ofera o cale de impamantare pentru aducerea Luminii in planul terestru.




EMOTIONAL Acest aliat ne ajuta sa ne eliberam de comportamentul obsesiv sau compulsiv si de anxietate si tendinta cronica de a ne face griji.




FIZIC Turmalina neagra contribuie la purificarea corpului de toxine si deseuri.

Poate sprijini eliminarea din organism a metalelor grele si a substantior poluante din mediu.




AFIRMATIE Alung toate atasamentele negative dinlauntrul meu si din afara.

Sunt purificat, ancorat si centrat asupra Pamantului.







TURMALINA VERDE




Culorile Turmalinei verzi variaza de la nuance patellate ale primelor frunze de primavara la smarald viu si de acolo , pana la verde-masliniu sau verde intunecat , aproape Negru .




Aceste pietre se gasesc in Brazilia , Afghanistan , Pakistan , Statele Unite si Africa . In timp ce Turmalina roz este asociata cu emotiile , cea verde este privita ca avand o influenta benefica asupra sanatatii fizice . 




Turmalina verde este una dintre pietrele cardinale ale autovindecarii . Ea centreaza energiile la nivelul chakrei inimii si este mult mai conectata la vibratiile mai dense ale vietii fizice decat este Turmalina Roz ,ruda sa orientata spre inima . Turmalina verde emana un camp de energie masurabil , care se intinde pe patru-cinci metri in jurul corpului . 




Datorita legaturii sale energetice cu lumea vietii fizice ,Turmalina verde este o piatra cu influenta benefica asupra a tot ce traieste si creste . Poate fi folosita pentru a stimula plantele de gradina si de casa si pentru a ne conecta psihic cu spiritele plantelor si animalelor . 




Energia Turmalinei verzi este amplificata prin combinarea sa cu Aventurin , Smarald , Hiddenit , Peridot . 




Este ideala pentru canalizarea puterii de vindecare a Naturii . Ea ne pune in armonie cu energiile Pamantului . 




Turmalina verde poate contribui la stimularea functionarii si reproducerii celulelor . Este un excelent adjuvant in tratamentul eteric al cancerelor si al altor tulburari ale dezvoltarii celulare . Este una dintre pietrele cu cea mai mare putere de vindecare vibrationala a inimii fizice .




Ma bucur de integritate fizica si de vitalitate vibrationala . Puterea inimii mele ma hraneste si ma inconjoara si sunt eu insumi o forta pozitiva in aceasta lume .










TURMALINA ROSIE RUBELIT




Rubelitul ( Turmalina rosie ) , este un silicat de aluminiu si beriliu cu duritatea cuprinsa intre 7-8 . Cristalizeaza in sistem hexagonal . Formeaza cristale prismatice cu striatii verticale pe laturi . Poate prezenta si habitus compact sau masiv . Numele de Rubelit provine de la asemanarea cu culoarea Rubinului , desi cele mai multe cristale de Rubelit au nuante mai degraba roz decat rosii . Rubelitul se gaseste in principal in Brasilia , dar s-au descoperit exemplary bune si in Africa si in statele California si Maine din SUA . 




Rubelitul vibreaza in adanca rezonanta cu chakra inimii. El merge mai in profunzime ducat alte pietre ale inimii , ceea ce poate sa activeze acest centru de energie si sa stimuleze sentimentele de iubire. Intareste minima si o lega cu Inima Pamantului . Are potentially de a ne deschide catre iubirea care merge dincolo de relate umane , iubirea care scalda Universul . 




Rubelitul este recommandât celor care sufera de boli de inima , deoarece poseda si emana modelul vibrational perfectionat al inimii . Intrucat are capacitatea de a lega inima individuala cu Inima Universului , poate fi o sursa de energie indestulatoare la care putem apela pentru vindecare . Studiile au aratat ca pacientii bolnavi de inima se recupereaza mult mai repede daca au familie si prieteni care sa-i sustina , precum si o atitudine pozitiva , optimista . Suportul energetic oferit de Rubelit , desi intangibili pentru majoritatea oamenilor , este aseamanator cu binefacerile nevazute  ale acestor forme de energie pozitiva si se impleteste foarte bine cu ele . 




Rubelitul este benefic si pentru inima emotionala . El ne da posibilitatea de a recurge la energiile Iubirii Universale atunci cand lucram pentru vindecarea ranilor emotionale . El aminteste ca "o inima franta" poate insemna " o inima gata sa se deschida " si ca durerea poate fi la fel de pretioasa ca si bucuria . Rubelitul ii ajuta pe cei deveniti apatici , fie ca urmare a unei traume personale , fie pur si simplu din cauza loviturilor deprimante ale vietii de zi cu zi . Sa regaseasca drumul spre simtaminte.  Pe cei cuprinsi de o stare de pasivitate ii ajuta sa redescopere pofta de viata. Rubelitul reprezinta un cadou excelent pentru perechea de suflet , datorita capacitatii sale de a inteti flacara pasiunii . Desi nu influenteaza in mod direct latura sexual a corpului , poate fi un minunat afrodiziac in plan psihic . Rubelitul stimuleaza chakra radacina , dar si chakra inimii . El aduce un flux spirit de prana , energia fortei vitale , si poate sustine impamantarea , in special a emotiilor . 




Ca si Rubinul , el stimuleaza curajul si ne inspira sa ocrotim tot ceea ce iubim . Imbunatateste capacitatea de a ne asuma angajamente si de a le respecta , atunci cand sunt inspirate de subire . 




Aceasta piatra conlucreaza armonios cu toate celelalte tipuri de Turmalina . Pentru a sprijini mai mult vindecarea inimii fizice , este recomandata combinarea sa cu turmalina verde . Pentru o conexiune mai profunda cu Inima Pamantului , Piatra gaia poate contribui semnificativ . Pentru acces la fluxul Iubirii Universale , Rubelitul poate fi combinat cu Danburit , Petalit si/sau Azeztulit . 




Rubelitul este un aliat pentru persoanele care nu reusesc sa se simta acasa in aceasta lume si in propria viata . El ii poate face pe cei izolati din punct de vedere emotional sa se simta in legatura cu lumea . Prin excelenta piatra a vindecarii inimi . Rubelitul ne ajuta sa stabili legatura dintre inima si lume , astfel incat sa primim dragoste si sprijin de la ceilalti si de la Spirit . El ne invata despre puterea dragostei de a invinge teama , intarind chakra a inimii si conexiunea cu taramul fizic prin stimularea chakrei de baza . 




Este un aliat care ne da mult cura in gestionarea emotiilor . Ne ajuta sa gasim forta emotionala de a iesi din relatii dificile , din situatii care implica abuz de putere si din alte tpuri de impasuri emotionale.




Rubelitul contribuie la echilibrarea creierului prin capacitatea de a nu ne lasa prada emotiilor . El calmeaza sistemul nervos si poate ajuta la vindecarea isteriei , a depresiei si a comportamentului obsesiv. Imi aliniez inima cu inima Pamantului si cu Inima Universului , picurand stropii dragostei mele in oceanul de iubire care scalda Tot-ce-exista . 




TURMALINA ROZ :




Este un afrodiziac si tarage subira deopotriva in lumea materiala si in cea spirituala .




Confera certitudinea ca esti in siguranta atunci cand iubesti si inspira increderea in iubire . 

Mai mult , iti confirma ca este necesar mai intai de toate sa te iubesti pe tine insuti pentru a putea fi iubit de ceilalti .




Aceasta piatra stimuleaza impartasirea placerii fizice . Disperseaza durerea emotionala si vechiile sentimente distructive de la nivelul chakrei inimii,pe care o purifica .




Sintetizeaza iubirea cu spiritualitate . Promoveaza pacea si relaxarea , si te conecteaza astfel cu intelepciunea si cu compasiunea .




Turmalina roz stimuleaza receptivitatea fata de energiile vindecatoare . 




Folosita in scopuri terapeutice ,turmalina roz echilibreaza sistemul endocrin disfunctional si trateaza inima , plamanii si pielea .







TURMALINA ALBASTRA







CUVINTE-CHEIE Constientizare superioara, comunicare ELEMENTE Apa, Vant
CHAKRE Gat (5), Al treilea ochi (6) 

Numele alternativ al Turmalinei albastre, acela de Indigolit,face trimitere la culoarea sa albastra. Este o varietate ceva mai rara decat Turmalina neagra, roz si verde si se gaseste in Brazilia, Afghanistan, Pakistan si Africa. Este cunoscuta metafizic ca suport pentru meditatie si expansiunea constiintei. 

TURMALINA ALBASTRA ( INDIGOLIT ) 




Este o varietate mai rara decat Turmalina neagra , roz si verde si se gaseste in Brazilia , Afghanistan , Pakistan si Africa . Este cunoscuta metafizic ca suport pentru meditatie si expansiunea constiintei . 




Turmalina albastra poate ajuta la dezvoltarea darurilor psihice . Clarvederea , clarauzul ,clarsimtirea , profetia si comunicarea spiritelor . 




Este deosebit de utila pentru cei care doresc sa devina mediumuri sau sa practice channelingul , deoarece imbunatateste capacitatea de a vedea si a auzi prin valul care ne separa de cei morti si de calauzele noastre spirituale . 




Chiar si atunci cand nu este folosita astfel , Turmalina Albastra ne ajuta sa ne gasim cuvintele pentru a exprima frumos sentimente profunde si intuitii . 




Turmalina albastra simbolizeaza energia mintii linistite . Aceasta faciliteaza o stare superioara de constientizare si atentie , insotita de daruire totala in fata Sursei Divine. Turmalina albastra poate induce meditatia profunda si o stare zen de gol iluminat . Ea operate gandirea hiperactiva pentru a permite dezvoltarea constiintei pure . 




Turmalina albastra permite constiintei superioare sa conduca vindecarea fizica odata ce intelegem cauzele tulburarilor . Este deosebit de benefica in cefalee si migrene . 




Poate ajuta la dezvoltarea darurilor psihice: clarvederea,clarauzul, clarsimtirea, profetia si comunicarea cu spiritele. 

Este deosebit de utila pentru cei care doresc sa devina mediumuri sau sa practice channelingul, deoarece imbunatateste capacitatea de a vedea si a auzi prin valul care ne separa de cei morti si de calauzele noastre spirituale. 

There are no reviews for this product.

Write a review
Your Name
Your Review
Note: HTML is not translated!
Rating     Bad           Good
Continue
23415
Brand: Apple
Product Code: 23415
Availability: 2-3 Days
$0.00
Ex Tax: $0.00
Qty


Add to Cart

0 reviews / Write a review

Share
Information
About Us
Delivery Information
Privacy Policy
Terms & Conditions
Customer Service
Contact Us
Returns
Site Map
Extras
Brands
Gift Certificates
Affiliate
Specials
My Account
My Account
Order History
Wish List
Newsletter

Powered By OpenCart
Your Store © 2021

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.