Menu
Your Cart

Pandant moldavit brut unicat

Pandant moldavit brut unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Pandant moldavit brut unicat
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp57179
500,00 Lei
Ex Tax: 500,00 Lei
DIMENSIUNI:
 
 - latime piatra: 1,3 cm.
 
 - inaltime piatra: 3,5 cm.
 
 - greutate: 3,65 grame
 
 
 


 
 

DESCRIERE:




CUVINTE-CHEIE Transformare, evolutie spirituala rapida,activarea chakrelor, purificare, protectie, incidenta crescuta a sincronicitatilor

ELEMENT Furtuna

CHAKRE Toate, in special inima (4) si al treilea ochi (6)




Moldavitul face parte din familia Tectitei, un amestec Vitros de dioxid de siliciu, oxid de aluminium si alti oxizi metalici, cu o duritate de 5,5 pana la 6. Sistemul sau de cristalizare este amorf. Cele mai multe exemplare sunt de culoare verde intens, precum a frunzelor, desi unele Moldavite sunt de culoare verde-pal, iar altele, in special cele din Moravia, sunt brun-verzui. Exista si pietre rare, de calitate gema, a caror culoare este doar putin mai inchisa decat a Smaraldului.Formarea Moldavitului coincide cu caderea unui meteorit mare in ceea ce este acum platoul Boemiei din Republica Ceha,petrecuta in urma cu aproximativ 14, 8 milioane de ani. Cele mai multe exemplare sunt raspandite in toata aceasta zona. Agricultorii scoteau adesea din pamant bucati de Moldavit cand arau campurile, iar cautatorii de Moldavit cerneau si sapau prin terenuri nisipoase si pietrisuri. Unele dintre cele mai bogate depozite s-au descoperit in orasele Chlum si Slavce. O varietate de Moldavit foarte delicata si cu forma dantelata a fost gasita in apropiere de satul Besednice.

 [Nota autorului: Moldavitul este piatra care mi-a deschis ochii asupra proprietatilor spirituale ale cristalelor si ale mineralelor, precum si asupra propriului meu destin spiritual. In cei peste douazeci si doi de ani in care am lucrat in domeniu, acesta a avut efecte similare asupra a mii de alte persoane cu care am vorbit si am corespondat. Din punctul meu de vedere, el are de jucat un tol deosebit in trezirea umanitatii, care este in prezent in curs de desfasurare, si din acest motivavom examina mai in profunzime povestea Moldavitului decat am facut-o cu celelalte pietre. 

Teoreticienii stiintei au ipoteze diferite privind originea Moldavitului, Unii sustin ca Moldavitul este o roca terestra topita de caldura emanata la caderea meteoritilor, in timp ce altii sugereaza ca este de origine extraterestra, posibil un tip de Obsidian azvarlit dintr-un vulcan lunar. O a treia teorie sustine ca Moldavitul este un produs de fuziune dintre materia meteorica si o roca terestra, vaporizate in caldura extraordinara a exploziei produse la impact, gazul rezultatiind propulsat puternic in atmosfera.

Acest material s-ar fi racit apoi si s-ar fi condensat intr-o sticla lichida care a cazut ca o ploaie pe craterul format si pe suprafetele din jur. Indiferent daca vreuna dintre aceste teorii este corecta si care anume, este cunoscut faptul ca, intradevar, Moldavitul a cazut din cer, datorita formelor aerodinamice ale unor exemplare, si practic toti oamenii de stiinta il asociaza cu coliziunea meteorica in urma careia s-au format platoul Boemiei si muntii din jur.

Evenimentul care a dat nastere Moldavitului a avut o putere uriasa. Forta exploziei produse la impact a fost estimata la sase bilioane de megatone, mult mai mare decat a tuturor bombelor atomice de pe Pamant. Asa cum am mentionat,caldura emanata a fost suficient de mare pentru a vaporiza roca, iar corpul principal al meteoritului se crede ca a trecut cu totul prin scoarta terestra, patrunzand in fierul lichid aflat in miezul planetei. Se considera ca acest impact profund a disturbat curentii de rotatie din fierul lichid suficient de puternic pentru a provoca inversarea polilor magnetici ai Pamantului

in decursul istoriei, si chiar in preistorie, Moldavitul a fost considerat un talisman spiritual. Popoarele neolitice din Europa de Est purtau Moldavit acum cel putin 25 000 de ani, iar vestita Venus din Willendorf - cea mai veche statuie de

zeita cunoscuta pana in prezent - a fost descoperita intr-un sit arheologic care continea mai multe amulete din Moldavit. Oamenii din acea perioada foloseau Moldavitul si pentru varfuri de sageti si unelte de taiat.

In ultima vreme, Moldavitul este privit ca o relicva a legendei Sfantului Graal.

Conform unora dintre versiuni, Graalul era nu un potir, ci o piatra, un Smarald cazut din cer. In alte povestiri, potirul Graalului era sculptat din acest Smarald.

Corespondentele dintre Piatra Graalului si Moldavit sunt clare. Anticii numeau “Smaralde” toate pietrele verzi transparente, iar Moldavitul este singura dintre ele care a cazut din cer.

Istoria consemneaza existenta fizica a unui ,,Graal", descoperit si dus in fata lui Napoleon, care a fost dezamagit sa constate ca era o sticla verde. Dar, desigur,Moldavitul chiar este o sticla verde. Un alt potir, de aceasta data confectionat din  aur si impodobit cu Moldavit, s-a pastrat in decursul secolelor pana cand a disparut in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. In anii '30 ai secolului trecut, renumitul artist mistic Nicholas Roerich compara Moldavitul (pe care il numea agni mani, adica ,,perla de foc") cu vestita Piatra a Shamballei, avansand chiar ideea ca este una si aceeasi piatra cu a Sfantului Graal. Interesant este faptul ca efectele energetice ale Moldavitului sunt similare cu cele atribuite renumitei pietre a Graalului. In folclorul ceh, Moldavitul era considerat aducator de armonie in relatiile maritale si folosit ca dar traditional de logodna secole de-a randul. Inca o data, Piatra Graalului era considerata a avea proprietati asemanatoare.

in vremurile moderne, Moldavitul a devenit una dintre pietrele cele mai apreciate pentru aplicatiile metafizice. Efectele sale variaza foarte mult, de la blande pana la aproape coplesitoare, de la purificare in plan fizic la revelationspirituale, dar numitorul comun pare sa-l constituie revitalizarea si accelerarea evolutiei personale.

Persoanele care tin in mana pentru prima oara un Moldavit ii simt cel mai adesea energia ca pe ceva cald sau fierbinte, mai intai in palma si apoi progresiv in tot corpul. In unele cazuri are loc o deschidere a chakrei inimii, caracterizata prin ciudate (dar nu dureroase) senzatii in piept, o revarsare de emotie si o inrosire a fetei. Acest fenomen s-a petrecut suficient de des pentru a primi si un nume: ,,bufeurile Moldavitului". Printre alte senzatii provocate de energiile sale se numara pulsatiile la nivelul mainii in care este tinuta piatra, furnicaturi la nivelul chakrei celui de-al treilea ochi si a inimii, o stare de usoara confuzie sau ameteala si, ocazional, sentimentul inaltarii in afara corpului. Cei mai multi simt ca Moldavitul le rascoleste energiile si le amplifica vibratiile, mai ales in primele zile sau saptamani, pana cand se obisnuiesc cu el. Alte persoane insa,indeosebi Semintele de Stele, constata ca Moldavitul le relaxeaza, de parca ar fi ceva venit ,,de acasa".

Energiile Moldavitului pot activa toate chakrele si pe fiecare in parte. Vibratiile sale se concentreaza de obicei in zonele in care exista blocaje sau suferinte,curatand mai intai aceste zone si apoi intrand in rezonanta cu intregul sistem energetic. 

Rezonanta cu Moldavitul poate lua multe forme: se pot deschide chakrele; pot creste frecventa si semnificatia sincronicitatilor; experientele onirice pot deveni considerabil mai vii si mai semnificative; se poate realiza conectarea cu calauzele spirituale; se pot produce vindecari fizice, emotionale sau spirituale; pot aparea schimbari ale locului de munca si la nivelul relatiilor; meditatia poate deveni mai profunda si mai puternica. 

Toate insa pot fi privite ca manifestari ale unei modificari in planul energiilor personale. Acesta este genul de schimbare pe care o poate stimula Moldavitul. Cu vibratiile sale inalte si intense, el poate rezona cu modelul nostru energetic in asa fel incat creeaza o intensificationatii spirituale si o accelerare a inaintarii pot aparea schimbari ale locului de munca si la nivelul relatiilor; meditatia poate deveni mai profunda si mai puternica. Toate insa pot fi privite ca manifestari ale unei modificari in planul energiilor personale. Acesta este genul de schimbare pe care o poate stimula Moldavitul. Cu vibratiile sale inalte si intense, el poate rezona cu modelul nostru energetic in asa fel incat creeaza o intensificare a vitalității spirituale si o accelerare a inaintarii pe calea destinului celui mai inalt. Este in buna masura efectul pe care legenda spune ca l-ar fi avut vestita Piatra a Graalului asupra celor care intrau in contact cu ea.

Putem concepe Graalul spiritual ca find acelasi cu inteligenta trezita si deplina a inimii umane. Inca o data Moldavitul corespunde Pietrei Graalului prin afinitatea sa pentru inima si chakra inimii. Prin campul electromagnetic al inimii si prin campul de nemasurate energii subtile care il insoteste, putem percepe nemijlocit starile celorlalte persoane si ale lumii. Campul inimii rezoneaza cu Tot-Ce-Exista, de la atomi la galaxii, de la sufletul individual la constiinta cosmica.

lar inima nu numai ca percepe, ci si schimba acele stari. Prin vointa inimii, este posibil sa modificam realitatea si, stiind asta, avem responsabilitatea de a dori binele cel mai inalt in fiecare clipa, chiar daca nu stim ce forma va lua. Moldavitul ofera promisinga si poseda potentialul de a ne ajuta in trezirea deplina a inteligentei inimii.

Moldavitul este un ajutor puternic pentru meditatie si lucrul cu visele. In ambele cazuri, prinzand o bucata de Moldavit pe frunte, puteti obtine ca efect crearea unei experiente interioare mult mai vii si mai bogate in viziuni. Moldavitul creste sensibilitatea la calauzirea superioara si capacitatea de a discerne mesajele trimise de pe taramurile inalte. El poate fi un catalizator puternic pentru autovindecare,indepartarea blocajelor si deschiderea meridianelor, precum si pentru energizarea interconexiunilor dintre toate laturile corpurilor astral, cauzal si fizic. Ca si vestita agni mani din vremurile de demult, atat de venerata in traditiile stravechi, Moldavitul este un talisman al trezirii, al transformarii si al evolutiei spirituale.

Pe langa utilizarea sa in practica meditatiei si in lucrul cu visele, Moldavitul poate fi purtat ca bijuterie. Avantajul este ca puteti astfel sa-i pastrati energiile in campul vostru vibrational pe tot parcursul zilei, pentru a-i spori si mai mult pe calea destinului celui mai inalt. Este in buna masura efectul pe care legenda spune ca l-ar fi avut vestita Piatra a Graalului asupra celor care intrau in contact cu ea.

Putem concepe Graalul spiritual ca find acelasi cu inteligenta trezita si deplina a inimii umane. Inca o data Moldavitul corespunde Pietrei Graalului prin afinitatea sa pentru inima si chakra inimii. Prin campul electromagnetic al inimii si prin campul de nemasurate energii subtile care il insoteste, putem percepe nemijlocit starile celorlalte persoane si ale lumii. Campul inimii rezoneaza cu Tot-Ce-Exista, de la atomi la galaxii, de la sufletul individual la constiinta cosmica.

lar inima nu numai ca percepe, ci si schimba acele stari. Prin vointa inimii, este posibil sa modificam realitatea si, stiind asta, avem responsabilitatea de a dori binele cel mai inalt in fiecare clipa, chiar daca nu stim ce forma va lua. Moldavitul ofera promisinga si poseda potentialul de a ne ajuta in trezirea deplina a inteligentei inimii.

Moldavitul este un ajutor puternic pentru meditatie si lucrul cu visele. In ambele cazuri, prinzand o bucata de Moldavit pe frunte, puteti obtine ca efect crearea unei experiente interioare mult mai vii si mai bogate in viziuni. Moldavitul creste sensibilitatea la calauzirea superioara si capacitatea de a discerne mesajele trimise de pe taramurile inalte. El poate fi un catalizator puternic pentru autovindecare,indepartarea blocajelor si deschiderea meridianelor, precum si pentru energizarea interconexiunilor dintre toate laturile corpurilor astral, cauzal si fizic. Ca si vestita agni mani din vremurile de demult, atat de venerata in traditiile stravechi, Moldavitul este un talisman al trezirii, al transformarii si al evolutiei spirituale.

Pe langa utilizarea sa in practica meditatiei si in lucrul cu visele, Moldavitul poate fi purtat ca bijuterie. Avantajul este ca puteti astfel sa-i pastrati energiile in campul vostru vibrational pe tot parcursul zilei, pentru a-i spori si mai mult pot aparea schimbari ale locului de munca si la nivelul relatiilor; meditatia poate deveni mai profunda si mai puternica. Toate insa pot fi privite ca manifestari ale unei modificari in planul energiilor personale. Acesta este genul de schimbare pe care o poate stimula Moldavitul. Cu vibratiile sale inalte si intense, el poate rezona cu modelul nostru energetic in asa fel incat creeaza o intensificationatii spirituale si o accelerare a inaintarii pot aparea schimbari ale locului de munca si la nivelul relatiilor; meditatia poate deveni mai profunda si mai puternica. Toate insa pot fi privite ca manifestari ale unei modificari in planul energiilor personale. Acesta este genul de schimbare pe care o poate stimula Moldavitul. Cu vibratiile sale inalte si intense, el poate rezona cu modelul nostru energetic in asa fel incat creeaza o intensificare a vitalității spirituale si o accelerare a inaintarii pe calea destinului celui mai inalt. Este in buna masura efectul pe care legenda spune ca l-ar fi avut vestita Piatra a Graalului asupra celor care intrau in contact cu ea.

Putem concepe Graalul spiritual ca find acelasi cu inteligenta trezita si deplina a inimii umane. Inca o data Moldavitul corespunde Pietrei Graalului prin afinitatea sa pentru inima si chakra inimii. Prin campul electromagnetic al inimii si prin campul de nemasurate energii subtile care il insoteste, putem percepe nemijlocit starile celorlalte persoane si ale lumii. Campul inimii rezoneaza cu Tot-Ce-Exista, de la atomi la galaxii, de la sufletul individual la constiinta cosmica.

lar inima nu numai ca percepe, ci si schimba acele stari. Prin vointa inimii, este posibil sa modificam realitatea si, stiind asta, avem responsabilitatea de a dori binele cel mai inalt in fiecare clipa, chiar daca nu stim ce forma va lua. Moldavitul ofera promisinga si poseda potentialul de a ne ajuta in trezirea deplina a inteligentei inimii.

Moldavitul este un ajutor puternic pentru meditatie si lucrul cu visele. In ambele cazuri, prinzand o bucata de Moldavit pe frunte, puteti obtine ca efect crearea unei experiente interioare mult mai vii si mai bogate in viziuni. Moldavitul creste sensibilitatea la calauzirea superioara si capacitatea de a discerne mesajele trimise de pe taramurile inalte. El poate fi un catalizator puternic pentru autovindecare,indepartarea blocajelor si deschiderea meridianelor, precum si pentru energizarea interconexiunilor dintre toate laturile corpurilor astral, cauzal si fizic. Ca si vestita agni mani din vremurile de demult, atat de venerata in traditiile stravechi, Moldavitul este un talisman al trezirii, al transformarii si al evolutiei spirituale.

Pe langa utilizarea sa in practica meditatiei si in lucrul cu visele, Moldavitul poate fi purtat ca bijuterie. Avantajul este ca puteti astfel sa-i pastrati energiile in campul vostru vibrational pe tot parcursul zilei, pentru a-i spori si mai mult pe calea destinului celui mai inalt. Este in buna masura efectul pe care legenda spune ca l-ar fi avut vestita Piatra a Graalului asupra celor care intrau in contact cu ea.

Putem concepe Graalul spiritual ca find acelasi cu inteligenta trezita si deplina a inimii umane. Inca o data Moldavitul corespunde Pietrei Graalului prin afinitatea sa pentru inima si chakra inimii. Prin campul electromagnetic al inimii si prin campul de nemasurate energii subtile care il insoteste, putem percepe nemijlocit starile celorlalte persoane si ale lumii. Campul inimii rezoneaza cu Tot-Ce-Exista, de la atomi la galaxii, de la sufletul individual la constiinta cosmica.

lar inima nu numai ca percepe, ci si schimba acele stari. Prin vointa inimii, este posibil sa modificam realitatea si, stiind asta, avem responsabilitatea de a dori binele cel mai inalt in fiecare clipa, chiar daca nu stim ce forma va lua. Moldavitul ofera promisinga si poseda potentialul de a ne ajuta in trezirea deplina a inteligentei inimii.

Moldavitul este un ajutor puternic pentru meditatie si lucrul cu visele. In ambele cazuri, prinzand o bucata de Moldavit pe frunte, puteti obtine ca efect crearea unei experiente interioare mult mai vii si mai bogate in viziuni. Moldavitul creste sensibilitatea la calauzirea superioara si capacitatea de a discerne mesajele trimise de pe taramurile inalte. El poate fi un catalizator puternic pentru autovindecare,indepartarea blocajelor si deschiderea meridianelor, precum si pentru energizarea interconexiunilor dintre toate laturile corpurilor astral, cauzal si fizic. Ca si vestita agni mani din vremurile de demult, atat de venerata in traditiile stravechi, Moldavitul este un talisman al trezirii, al transformarii si al evolutiei spirituale.

Pe langa utilizarea sa in practica meditatiei si in lucrul cu visele, Moldavitul poate fi purtat ca bijuterie. Avantajul este ca puteti astfel sa-i pastrati energiile in campul vostru vibrational pe tot parcursul zilei, pentru a-i spori si mai mult efectele. In plus, veti atrage o incidenta crescuta a sincronicitatilor benefice in viata de zi cu zi. Unii vor trebui sa se obisnuiasca treptat sa poarte asupra lor cateva zile.

Moldavit, din cauza intensitatii sale energetice, dar majoritatea se vor adapta in Moldavitul ofera totodata o energie a protectiei spirituale. Cand sunteti in rezonanta cu vibratiile sale de inalta frecventa, energiile si entitatile negative nu se pot conecta sau atasa de campul vostru. In aliniere cu proprietatile sale transfiguratoare, Moldavitul tinde sa va indeparteze de atasamentele nesanatoase și sa atraga persoanele si situatiile de care aveti cel mai mult nevoie pentru a progresa pe calea spirituala.

Moldavitul poate fi taiat si fatetat in pietre pentru bijuterii, dar si in alte forme, dintre care unele ii pot spori energiile. Printre formele care amplifica și concentrează vibratiile Moldavitului, se numara piramidele, corpurile platonice, sferele si tetraedrele stelate. Cat despre taietura gemelor, formele cele mai puternice sunt briliantul rotund, octogonul radiant, forma triunghiulara si cea ovala. Margelele rotunde de Moldavit sunt deopotriva delicate si puternice. Ca si sferele, ele permit un flux egal, omnidirectional, de vibratii, insotite de un fel de moliciune,care ar putea veni de la forma rotunjita data pietrei.

Moldavitul este o piatra ideala pentru confectionarea de instrumente energetice. Acesta poate fi lipit sau prins introun mod oarecare de alte pietre pentru a mari energiile fiecareia. Poate fi adaugat la baghete, bentite, sabloane, retele si tot felul de dispozitive in scopul de a le intensificat Moldavitul are capacitatea de a spori si de a accelera efectele benefice ale multor altor pietre. Functioneaza bine cu toate tipurile de Cuart, precum si cu Ametist, Citrin, Cuart roz, Sugilit, Charoit, Lapislazuli, Larimar, Rodocrozit,Acvamarin, Heliodor, Pietersit, Cuart fumuriu, Selenit si majoritatea pietrelor geme. Folosit pentru vindecare, functioneaza foarte bine cu Serafinitul. Pentru stimularea experientelor vizionare, ,,Diamantul" Herkimer este un aliat excelent.

Diamantul natural, in forma gema sau de cristal, intensifica și mai mult energiile transfiguratoare ale Moldavitului . Tectita aurie de Libia amplifica efectul  Moldavitului asupra celei de-a treia chakre, respectiv concentrarea puterii si a vointei personale.

Moldavitul este una dintre cele Douasprezece Pietre ale Sinergiei, impreuna cu Danburitul, Tanzanitul, Azeztulitul, Fenacitul, Herderitul, Tectita tibetana, Cuartul Satyaloka, Petalitul, Brookitul, Natrolitul si Scolecitul. Dintre toate combinafile descoperite pana in prezent, aceasta este cea mai puternica pentru stimularea modelului eteric al sinelui desavarsit. Moldavitul functioneaza armonios si cu fiecare dintre aceste pietre in parte.








Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.