Menu
Your Cart

Pandant agat de foc rulat

Pandant agat de foc rulat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Pandant agat de foc rulat
  • Stock: In Stock
  • SKU: kBFxP7S
45,00 Lei
Ex Tax: 45,00 Lei

Pandant agat de foc rulat

DIMENSIUNI:
 - inalrime: 2 cm.
 - latime: 1,2 cm
 



DESCRIERE:


CUVINTE-CHEIE Vitalitate, sexualitate, creativitate, vointa

ELEMENT FOC

CHAKRE Radacina (1), sexuala/creativa (2), plex solar (3)

Numele de Agat de foc este dat unei geme multicolore, care combina o nuanta de baza brun-inchis cu licariri de portocaliu, rosu, verde si auriu, care seamana cu niste limbi de foc viu. Pietrele de calitate superioara provin din Mexic. Culorile irizate ale Agatului de for sunt produse de interferenta luminii in straturile subtiri, paralele, de cristale de oxid de fier prezente in aceasta Calcedonie.




Agatul de foc vibreaza cu vitalitatea lumii fizice si este instrumentul ideal pentru aceia dintre noi care au nevoie de o ,, experienta intracorporala". In segmentul inclinat spre spiritualitate al population, se gasesc multi care incearca sau isi doresc sa evite incercarile murdare si dureroase ale vietii,evadand spre taramurile superioare. 




Din pacate, pretul platit este de multe ori foarte mare si aceste persoane pot ajunge niste ratacitori lipsiti de energie, care sclipesc de lumina spirituala, dar nu genereaza suficienta caldura pentru a duce ceva la bun sfarsit. 

Pentru aceia dintre noi care se plang ca nu le place viata pe Pamant si care doresc sa mearga acasa, Agatul de foc este un remediu ideal. El este o piatra care ne poate ajuta sa ne amintim de ce erau atat de lungi sirurile de oameni care isi asteptau sansa de a se naste pe planeta noastra. Agatul de foc trezeste chakrele inferioare si ne umple de pofta de viata.





Aprinde focul interior al fortei vitale, al creativitatii, al sexualitatii si al vointei. Activeaza simturile si mareste placerea pe care o simtim in viata de zi cu zi. Ajutandu-ne sa traim pe deplin in propriul trup, Agatul de foC da substanta planului divin privind menirea noastra in lume.




Culorile schimbatoare, asemenea flacarilor, ale Agatului de foc stimuleaza chakrele 1, 2 si 3. Aceasta piatra ne ajuta sa actionam decis in imprejurari tulburi. Inlesneste manifestarea calauzirii divine in actiunile pe care le intreprindereai poate ajuta in toate aspectele muncii de manifestare. 

Este o gema a creativitatii si a expresiei, find deosebit de eficienta in depasirea blocajelor artistice de orice fel. 




Agatul de foc poate stimula energia sexuala si fizica,sporind vigoarea si fluidizand circulatia sangvina. El da caldura, ceea ce este de mare ajutor in tratamentul vibrational al circulatiei deficitare, al depresiei si letargiei (lipsei de energie). Este un instrument util in terapia dezechilibrelor sexuale, inclusive in cazurile de impotenta sau teama de intimitate sexuala.




SPIRITUAL Agatul de foc aliniaza corpul eteric cu cel fizic, ajutandu-ne sa ne mentinem ,,ancorati" si sa imbunatatim schimbul de energii spirituale si fizice prin membrana sinelui. Intrucat totul este curgere si transformare, intensificarea acestui schimb da energie atat sufletului, cat si trupului. Agatul de foc deschide canalele creativitatii, lasand inspiratia divina sa patrunda prin noi in toate activitatile si manifestarile noastre artistice.




EMOTIONAL Aceasta piatra ne da pofta de viata, facandu-ne sa simtim o intetire a pasiunii, intensification emotiilor si reconectarea la cele mai ascunse dorinte. Ne ajuta sa gasim curajul de a ne asuma riscuri pentru a da curs indemnurilor launtrice catre o mai deplina si patimasa contopire cu viata. Este instrumentul ideal pentru trezirea din amorteala provocata de banalul cotidian si alungarea sentimentelor de resemnare sau deznadejde. Atunci cand purtam Agat de foc putem starni sentimentele celorlalti, gema stimuland uneori atractia intre parteneri.




FIZIC Agatul de foc stimuleaza corpul eteric, revigorand organismul prin toate conexiunile reprezentate de totalitatea punctelor meridianelor. Este o ,,piatra a tineretii vesnice", care adauga starii de sanatate o senzatie noua de vitalitate.

Stimuleaza chakra radacinii si pe cea a sexualitatii si poate contribui la remedierea disfunctiilor intestinelor si ale organelor sexuale. Prin intermediul celei de a treia chakre, aprinde acel binefacator ,,foc in stomac", facilitand digestia. Poate spori fertilitatea atat la femei, cat si la barbati.




AFIRMATIE Ma bucur de trupul meu si de lumea fizica, gasesc placere si multumire in tot ceea ce imi da viata. 





Conditii comanda:
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs.
 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.