Menu
Your Cart

Zoisit brut unicat

Zoisit brut unicat
-30 %
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Zoisit brut unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Zoisit brut unicat
  • SKU: cEEsR8g
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
35.00 Lei
50.00 Lei
Ex Tax: 35.00 Lei

Zoisit brut unicat

CARACTERISTICI:

- lungime : 10 cm

- inaltime: 5 cm 

 

 

DESCRIERE ZOISIT:

Zoisit este numele atribuit unei familii de minerale compuse din silicaţi de calciu şi aluminiu şi având duritatea de 6, 5 până la 7. Cristalizează în sistem ortorombic şi se prezintă sub formă de cristale prismatice, dar şi în habitusuri masive, columnare sau granulare . Gramatica acestora cuprinde nuanţe de verde , cenuşiu, alb, brun-verzui, albastru, mov, galben si roz; se întâlnesc şi varietăţi incolore. Zoisitul se găseşte în multe ţări, printre care Tanzania, Australia, Africa de Sud şi India. Zoisitul verde cu Rubin provine din India. Această combinaţie este plină de culoare, Rubinele de un roşu intens contrastând puternic cu Zoisitul verde-smarald, 

cu mici stropi de culoare neagră. [Pentru proprietăţile sale chimice, vezi articolul despre Rubin.] 

 

Zoisitul cu Rubin este una dintre acele combinaţii cu adevărat norocoase ale lumii mineralelor naturale. Zoisitul verde emană o energie a cresterii si a fertilităţii în toate aspectele vieţii. El poate susţine procesul de reproducere pe toate planurile, de la concepţie până la naştere, precum şi creşterea şi dezvoltarea optimă în perioada copilăriei. El asigură energia necesară renaşterii sinelui înlăuntrul sufletului, stimularea dezvoltării interioare şi o înţelegere superioară a pr0priei fiinţe şi a lumii. Este o piatră excelentă pentru cei Care au trăit recent trezirea Spirituală, întrucât întăreşte conexiunile neuronale 

 

Şi energetice dintre creier şi inimă. Acest lucru permite minţii să „audă“ îndemnurile inimii şi să le înţeleagă suficient de bine pentru a le urma. 

 

Rubinul este o piatră a forţei vitale , a curajului şi a pasiunii. Stimulează chakra rădăcinii, oferind o infuzie de vitalitate care ne poate face să ne simţim reîntineriţi şi plini de entuziasm în faţa vieţii. El ne aminteşte că o viaţă trăită cu hesaţ şi intensitate aduce mai multă satisfacţie decât un trai „cuminte“. Rubinul hrăneşte organismul şi energiile fizice fără de care viaţa emoţională şi cea spirituală pot ajunge să lâncezească.

 

 

Când Rubinul şi Zoisitul se combină într-o singură piatră, chakra rădăcinii si inimii şi a celui de-al treilea ochi sunt puternic stimulate şi armonizate. Acest lucru generează potenţialul necesar unei manifestări cu adevărat miraculoase si dezvoltării interioare şi exterioare. Zoisitul cu Rubin energizează organismul şî generează o stare de bine. El amplifică dorinţele inimii şi facilitează deschiderea spectaculoasă a chakrei a patra, care are puterea de a schimba întregul nostru mod de viaţă într-o interacţiune încântătoare cu lumea exterioară. Această piatră poate spori capacităţile intuitive, prin care ajungem să „ştim pur şi simplu“ fără a fi nevoie de intervenţia logicii. 

 

Toate aceste forme de „trezire“ se contopesc într-un singur sentiment: acela că existenţa dinainte a fost doar un fel de ecou al Vieţii sinelui adevărat şi întreg, care abia acum este trăită pe deplin. 

 

Zoisitul cu Rubin acţionează, la niveluri mai scăzute de intensitate, în directia armonizării relaţiilor cu ceilalţi, aducând un plus de empatie şi compasiune. El susţine organismul în atingerea unei stări optime de sănătate şi este util în tratamentul vibrational al unor suferinţe ca depresia, sindromul de oboseală cronică, episoade de lipotimie, insuficientq tiroidiană şi suprasolicitarea glandelor suprarenale. Ne poate ajuta să devenim conştienţi de suferinţele suprimate şi să ne despovărăm lăsând durerea să iasă la suprafaţă. Zoisitul cu Rubin sporeşte forţă câmpului energetic, întărind corpul eteric şi curăţând corpul astral de ataşamente negative. Este excelent pentru alungarea plictiselii şi angrenarea în relaţii de prietenie şi de colaborare cu ceilalţi în slujba binelui. 

 

Zoisitul cu Rubin se armonizează cu Tanzanitul, Apofilitul şi toate varietăţile  de Safir. Atunci când se combină cu Tugtupit, activarea chakrei inimii poate fi uluitoare. 

Zoisitul verde aduce vindecare profundă la nivel fizic, însoţită de un sentiment plenar de sprijin din partea Sursei Divine. Este excelent pentru dezechilibre ale sistemului imunitar şi în bolile canceroase, deoarece ajută la activarea mecanismelor de apărare şi de Vindecare ale organismului. Zoisitul este util în refacerea vitalităţii după radioterapie, chimioterapie sau tratamente farmaceutice. 

 

Zoisitul verde aduce în inimi energia unei dimineţi de vară. El ne dăruieşte energia fericirii, a mulţumirii, a abundenţei, a vitalităţii şi a creşterii. Stimulează  inima şi ne ajută să ne deschidem către iubirea veşnică a Divinităţii.

 

Zoisitul ne ajută să ne încredinţăm Vointei Divine. El ne încurajează să înţelegem şi să integrăm lecţiile pe care ni  le dă boala si în acelaşi timp să ne trăim viaţa la maximum. Chiar dacă nu lecuieşte boala în sine, piatra aceasta va oferi întotdeauna vindecare . Când Zoisitul verde şi Rubinul sunt  concrescute natural se produce 0 combinaţie energetică deosebit de benefică, în  care însuşirile curative ale Zoisitului sunt alimentate de energiile intens vitalizante ale Rubinului. 

 

SPIRITUAL Zoisitul ne învaţă despre creştere , Vindecare şi bucuria de a trăi fiecare  clipă. El ne ajută să înţelegem că fiecare răsuflare a vieţii este un dar şi să  recunoaştem totodată că moartea este doar o iluzie. 

 

EMOTIONAL El poate ajuta la atenuarea suferinţei, a mâniei, a disperării, a dezamăgirii şi a înfrângerii. Are mari puteri de vindecare a corpului emoţional  şi stimulează stările pozitive care susţin tămăduirea. 

FIZIC Zoisitul verde (şi Rubinul concrescut în acesta) este o piatră cardinală a  vindecării în bolile terminale şi în trecerea în nefiinta 

Mintea, inima, trupul, sufletul şi spiritul meu se contopesc în  deplină armonie şi astfel îmi manifest sinele adevărat.

 
 

 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs.

 
 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha