Menu
Your Cart

Zirconiu Hyacint( hiacint )

Zirconiu Hyacint( hiacint )
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Zirconiu Hyacint( hiacint )
  • Stock: In Stock
  • Model: Zirconiu Hyacint( hiacint )
  • SKU: EcaZFhkBm9Y
15.00 Lei
Ex Tax: 15.00 Lei

Zirconiu Hyacint( hiacint )

Caracteristici:

- Lungime: 0,5 cm

- Inaltime: 0,5 cm

- Greutate: 0,8 grame

 

pretul este per bucata 

 

DESCRIERE:

Zirconul este un silicat mineral de zirconiu având duritatea cuprinsă între 6,5 şi 7,5. Cristalizează în sistem tetragonal şi se prezintă sub formă de cristale prismatice cu terminaţii bipirarnidale. Cristalele de Zircon se formează în roci vulcanice şi în unele roci metamorfice . Culoarea Zirconului natural variază de obicei de la roşu-brun până la galben-maroniu. Prin tratarea termică a Zirconului pentru obţinerea pietrelor preţioase se creează exemplare incolore , galbene, verzi sau albastre. Atunci când este faţetat pentru bijuterii , el capătă o strălucire puternică şi un foc intens. Cristale mari de Zircon au fost descoperite lângă Betroka (Madagascar) şi la Renfrew (Canada). Depozite aluvionare de Zircon de calitate superioară se găsesc Cambodgia, Myanmar, Thailanda, Sri Lanka, Madagascar, Australia, Franţa, Vietnam şi Tanzania. 

 

Zirconul este o piatră de mare intensitate şi cu o focalizare precisă. El poate fi folosit pentru a stimula energiile care stagnează la nivelul chakrelor sau al meridianelor. Una dintre proprietăţile sale speciale este aceea de a transfera energiile spirituale în planul fizic. Este o piatră care ne poate ajuta să „facem lucrurile să se întâmple“ atunci când este vorba despre contOpirea vieţii interioare cu cea exterioară. El le este util şi persoanelor cărora le lipsește ancorarea.

 

 

Astfel, el le poate fi de ajutor mai ales tinerilor care se străduiesc să împace viziunile idealiste cu realitatea vieţii aşa cum o văd în jurul lor. Zirconul le dă energie şi hotărâre celor care altfel s-ar putea lăsa copleşiţi de conflictul dintre dorinţa de a schimba lumea şi teama că visurile lor sunt imposibile. 

 

În lucrul cu energiile, cristalele neprelucrate de Zircon sunt instrumente preţioase pentru realizarea de configuratii de pietre aşezate pe corp. Ele pot fi folosite pentru a activa oricare punct de legătură dintre corpul fizic şi cel eteric şi contribuie la realizarea uniunii dintre sinele fizic şi sinele spiritual. Datorită concentrării şi intensităţii sale, Zirconul poate fi folosit împreună cu orice altă piatră, căreia îi va amplifica efectele. O linie formată din nouă cristale de Zircon, câte unul la fiecare chakră de pe corp plus unul la aproximativ 25 de centimetri mai jos de tălpi şi încă unul la circa 15 centimetri mai sus de creştet, poate să trezească şi să alinieze toate cele şapte chakre fizice plus Steaua Pământului şi Steaua Sufletului, creând o configuratie energetică ce reprezintă modelul ideal pentru intreaga fiinţă. Practicienii sunt sfătuiţi să adauge şi alte pietre, in funcţie de necesitate, pentru a rezolva deficitul sau surplusul de energie care se poate manifesta la clientii lor. 

 

Zirconul poate funcţiona ca un talisman pentru protectie spirituală. Piesele faţetate montate în bijuterii emit vibraţii care acţionează ca un scut de Lumină in jurul celor care le poartă; aceste vibraţii ţin la distanţă energiile nedorite sau periculoase şi, în plus, nu permit lansarea inconştientă de „cârlige“ care atrag situaţii negative. Cristalele faţetate de Zircon alb-albăstrui transmit vibraţii care pot crea o punte către tărâmul pe care îşi duc existenţa de bază anumite rase binevoitoare de fiinţe extraterestre. Acesta este, de altfel, tărâmul multora dintre „zeii albaştri“ despre care vorbesc diferite mitologii. 

 

Zirconul se armonizează cu Piatra profetiei, în special în ceea ce priveşte împământarea energiilor spirituale în corpul fizic. În combinaţie cu Moldavitul, accelerează mai puternic transformarea pozitivă a vieţii. Alăturate Fenacitului, energiile intense ale Zirconului produc adesea viziuni. Zirconul poate amplifica 

şi accelera efectele celor mai multe dintre pietre.

 

Zirconul este un aliat apartinand elementului Furtuna . El stimuleaza fiecare chakra a corpului , aducand energie de inalta frecventa prin chakra coroanei şi împământând-o prin chakra de bază şi Steaua Pământului. 

 

Are un efect stimulator asupra fluxului de chi prin sistemul de meridiane şi poate fi util în eliminarea energiilor lente sau slabe. 

 

Aceasră piatră deschide porţile către tărâmurile superioare. Este un energizant al capacităţilor psihice şi ne ajută să transformăm corect impulsurile intuitive în înţelegere conştientă. Zirconul dă o energie protectoare celor care îşi părăsesc corpul fizic pentru a explora alte universuri ale conştiinţei. Este deosebit de util în channeling. 

 

Zirconul contribuie la menţinerea unui echilibru între lumea „spirituală“ Şi cea „pământească“. El ne poate ajuta să ne păstrăm trează conştiinţă spirituală şi atunci când spălăm rufe sau să primim căluzire Spirituală în timpul unei întalniri de afaceri. Energia sa reprezintă o contopire a tărâmurilor şi o rezolvare a opoziţiilor percepute . 

 

Zirconul stimulează capacitatea organismului de a elimina toxinele din sistem, El poate fi folosit pentru a sprijini detoxifrerea şi curăţarea corpului fizic, în timp ce energia sa curăţă aura şi sistemele energetice. 

 

SPIRITUAL Zirconul ne ajută să devenim vehicule ale Spiritului rămânând în acelaşi timp conectaţi cu planul terestru. El amplifica substanţial informaţia extrasenzorială şi intuitivă şi ne ajută s-o interpretăm corect. 

 

EMOTIONAL El ne poate ajuta să ne împăcăm cu ideea că suntem fiinţe spirituale în corpuri fizica sau să ne temem mai puţin de statutul de făpturi fizice deschise către Spirit. Contribuie la echilibrarea acestor polarităţi, făcându-ne să ne simţim mai stabili şi ăliniaţi atât cu tărâmul pământesc, cât şi cu lumea. spirituală. FIZIC Zirconul ajută la echilibrarea glandelor suprarenale , pe care Le poate susţine atunci când suntem epuizaţi de muncă sau de stres. Este util în eliminarea toxinelor din organism şi poate fi folosit ca suport atunci când renunţăm la cafea, tutun sau alte substanţe. 

 

AFIRMATIE Unindu-mi pe deplin sinele fizic cu corpul energetic , aduc laolaltă lumea interioară şi cea exterioară şi prefac cele mai înalte visuri în realitate .

 

Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha