Menu
Your Cart

Turmalina neagra rulata - 1 cm

Turmalina neagra rulata - 1 cm
Hot
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Turmalina neagra rulata - 1 cm
  • Stock: In Stock
  • Model: Turmalina neagra rulata - 1 cm
  • SKU: 1279
5.00 Lei
Ex Tax: 5.00 Lei

Turmalina neagra rulata - 1 cm

CARACTERISTICI:  

 - lungime/ inaltime: 1 cm.

 

 

 

 

DESCRIERE:

Turmalina este una dintre cele mai importante grupe de minerale din punctul de vedere al utilizarii in scopuri metafizice si include o mare varietate de forme , culori si spectre de energie. Desi Turmalina se gaseaste pe toate continentele , inca se considera ca exemplarele de geme si cristale de calitate sunt rare si adesea presupun preturi ridicate . 


Turmalina si-a fauce intrarea in lumea comerciala a pietrelor pretioase in 1876 , cand George Kunz a vandut o gema de Turmalina verde provenita din Maine ( SUA )  la Tiffany & Co . In anii ce au urmat , Turmalina si-a castigat o mare popularitate ca piatra semipretioasa , iar , mai recent , proprietatile sale legate de energiile subtile au facut din ea o preferata a colectionarilor si a practicienilor  metafizicii . 
Turmalina este un borosilicate complex de aluminium , cu o suricate de 7 , 7,5 . Cristalizeaza in sistem hexagonal si formeaza cristale prismatice cu striatii paralele cu axa principala . Nicio alta piatra pretioasa nu prezinta o paleta atat de larga de colorí . Turmalinele pot avea culoarea rosu , roz , galben , brun , negru si diferite nuante de verde , lila si violet . 
Adesea , culorile variaza , uneori chiar foarte mult , in cadrul aceluiasi exemplar . Cristalele avand un centru roz , inconjurat de un strat exterior de culoare verde , sunt cunoscute sub numele de Turmalina pepene . 
Prin incalzire si apoi racire , sau prin frecare , cristalele de Turmalina se pot incarca electric , cu un capat negativ si celalalt positiv .

Cand sunt incarcate ,cristalele atrag particule de praf sau bucati de hartie . Proprietatea de piroelectricitate sau piezoelectricitate era cunoscuta de negustorii olandezi , care foloseau cristalele pentru a scoate cenusa din pipele lor facute din spuma de mare , ei le-au dat numele de aschentrekkers , adica instrumente de scos cenusa . 
Turmalinele erau  cunoscute in bazinul mediteraneean inca din Antichitate . O efigie a lui Alexandru cel Mare sculptata in India si datand din jurul secolului al 2-lea sau al 3-lea IHR confirma acest lucru . La inveputul secolului al XVIII-lea , Turmalina era importata din Sri Lanka in Europa de comerciantii olandezi . I s-a dat numele singhalez Turamali, care inseamna "obiect mic gasit in pamant" .
Printre principalele zone in care se gaseste Turmalina se numara Brazilia , SUA , Africa , Madagascar , Sri Lanka , Rusia . Cristalele de Turmalina neagra sunt ideale pentru a asigura protectie psihica celor nevoiti sa lucreze sau sa traiasca in locuri sau in conditii dificile .

O astfel de piatra purtata asupra noastra poate feri campul auric de dezechilibrare , chiar si in prezenta unor energii ditructive . Stim cu totii ca deseori ne intalnim cu indivizii sau situatii care emana "vibratii nagative" . 
Turmalina Neagra ofera o cale de impamantare pentru aducerea Luminii in planul terestru . 
Acest aliat ne ajuta sa ne eliberam de comportemental obsesiv sau compulsiv si de anmietete si tendinta cronica de a ne face griji. 
Turmalina neagra contribuie la purificarea corpului de toxine si deseuri . Poate sprijini eliminarea din organism a metalelor grele si a substantelor poluante din mediu .
Alung toate atasamentele negative dinlauntrul meu si din afara . Sunt purificat , ancorat si centrat asupra Pamantului . 
Turmalina neagra este totodata o piatra cu proprietati electrice si poate fi folosita pentru a purifica si a regla componenta electrica si celelalte sistemene energetice ale corpului . Este deosebit de utila pentru persoanele care se confrunta cu niveluri ridicate de stres la munca sau acasa . Eu am folosit-o cu succes in tratarea clientilor pentru a combate stresul excesiv , anxietatea sau comportamentul obsesiv . 
Acest circuit de impamantare si este una dintre cele mai eficiente geme pentru a combate stresul excesiv  . 
Turmalina neagra( Schorl ) este una dintre pietrele cardinale ale vremii noastre . Ea are capacitatea de a transforma si purifica energiile negative , prafacandu-le in energie utilizabila .

Acest lucru este important mai ales atunci cand ne activam complet capacitatile psihice si empatice . Turmalina neagra actioneaza pentru a ne proteja campul energetic impotriva atasamentelor a entitatilor si a reziduurilor energetice . 
CONDITII COMANDA:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Curier rapid cu plata ramburs.  Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha