Meniu
Coșul dvs.

Topaz auriu in matrice brut

Topaz auriu in matrice brut
Topaz auriu in matrice brut
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Topaz auriu in matrice brut
  • SKU: DFjA8Lh
35.00 Lei
Fără TVA: 35.00 Lei

Topaz auriu in matrice brut

DIMENSIUNI:

 - lungime: 2  cm

 - diametru :  1 cm

 


DESCRIERE:

Topazul este un fluorosilicat de aluminiumhidratat si are duritatea 8. Cristalizeaza in sistem ortorombic si se prezinta in mod frecvent sub forma de cristale prismatice, adesea cu opt fete, prezentand striatii dispuse pe lungime. Multe au forma de diamant in sectiune, iar terminatiile sunt piramidale. Topazul se gaseste in Brazilia, Sri Lanka, Rusia, Myanmar, Australia, Japonia, Madagascar, Mexic,Africa si SUA. Culorile naturale ale Topazului sunt auriu, albastru, roz, brun si portocaliu; poate fi si incolor sau, mai rar, in nuante de verde-pal si rosu. Topazul incolor este uneori iradiat artificial pentru a produce diferite nuante de albastru.

Au fost descoperite cristale de Topaz de pana la 100 de kilograme, iar colectia detinuta de Institutul Smithsonian cuprinde geme de Topaz care cantaresc mii de carate.
Numele sau ar putea deriva de la Topazos, cuvant care inseamna ,, a cauta", dar care este si numele unei insule obscure si greu de localizat din Marea Rosie. Piatra descoperita pe aceasta insula este insa Peridot. O alta posibila origine a numelui pietrei este cuvantul sanscrit tapaz, care inseamna ,,foc". Topazul era cunoscut in Egiptul si Roma antice, iar in Franta si Spania veacului al XVIII-lea era folosit la confectionarea de bijuterii pentru membrii familialor regale. Popularitatea sa a crescut si s-a extins in secolul al XIX-lea catre Anglia.
In Europa Evului Mediu se credea ca Topazul sporeste puterea mintii si apara de nebunie. Se mai spunea ca imbunatateste acuitatea vizuala, aduce bunăvoința regilor și autorităților civile , creste înțelepciunea și domolești mania. In gândirea metafizica actuala , Topazul este  considerat ca o piatra care emana o întreaga gama de energii benefice, in funcție de varietatea și de culoarea mineralului.


TOPAZ AURIU 
CUVINTE-CHEIE Manifestarea telurilor,vointei si a dorintelor personale

ELEMENT FOC

CHAKRA Plex solar (3)
Topazul auriu este o piatra foarte valoroasa pentru dezvoltarea creativitatii, a vointei personale si a capacitatii de a ne transforma dorintele in realitate. El difera de Topazul alb prin faptul ca energiile sale se deplaseaza mai incet si sunt mai ancorate. Este o piatra excelenta pentru crearea abundentei in contextul a ceea ce ne este necesar pentru a ne urma menirea cea mai inalta. El ne ajuta sa ne aliniem dorintele personale cu Vointa Divina, sa acceptam cu seninatate si sa intelegem cum lucreaza aceasta in viata noastra. Este purtator al Razei Aurii/Roz a constintei lui Hristos si poate fi folosit pentru a favoriza conectarea cu respectiva frecventa in timpul meditatiei.
Topazul auriu este o piatra a Intentiei si a vointei puse in slujba manifestarii creatiilor noastre. Activeaza si purifica chakrele a doua si a

treia, stimuland capacitatea de a canaliza energia personala sau energia Universului catre realizari concrete. Intentia este o parte importanta a procesului creator.
Este foarte greu sa dam forma unei creatii daca gandurile, actiunile si energiile noastre nu sunt aliniate cu rezultatil urmarit. Intentia actioneaza ca un laser,concentrand ideile, energia si actiunile si facand din ele o forta puternica in slujba manifestarii.
In plus, Topazul auriu ne invata cat de importanta este stabilirea granitelor, care nu sunt altceva decat o expresie a telurilor noastre. Daca una spunem si alta facem, aceasta dovedeste lipsa granitelor si starea de confuzie in privinta scopurilor urmarite. Topazul auriu ne ajuta sa ne lamurim in privinta intentiilor avute si a granitelor emotionale, fizice si mentale, pentru a nu manifesta experiente nedorite. 
In plan fizic, Topazul auriu stimuleaza rinichii si suprarenalele, ajutandu-ne sa mentinem un nivel corespunzator al energiei personale si sa eliminam blocajele care impiedica manifestarea.
SPIRITUAL Topazul auriu ne invata sa ne concentram vointa si dorintele cu ajutorul intentiei. Este o puternica piatra a manifestarii si ne poate ajuta sa transformam in realitate cele mai inalte viziuni.
EMOTIONAL El ne invata ,,tactica sconcsului", dandu-ne posibilitatea sa descoperim valoarea granitelor emotionale si sa respectam spatiul sacru al fiecaruia.

El le poate fi de ajutor celor care nu reusesc sa fie fermi in legatura cu granitele proprii sau sa respecte granitele fixate de ceilalti.
FIZIC Topazul auriu poate fi utilizationul tulburarilor renale si urinare.
AFIRMATIE Imi manifest dorintele in armonie cu binele meu cel mai inalt si respect dorintele celor din jur si granitele pe care ei le stabilesc.

 


 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha