Menu
Your Cart

Sfera sodalit 2,5 cm.

Sfera sodalit 2,5 cm.
-20 %
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Sfera sodalit 2,5 cm.
  • Stock: In Stock
  • SKU: w341149nYNr
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
40,00 Lei
50,00 Lei
Ex Tax: 40,00 Lei

Sfera sodalit 2,5 cm.

 CARACTERISTICI:  

 - diametru bila: 2,5 mm

 

 

Rolul Arhanghelului Mihail - Impartaseste Adevarul Divin si vegheaza la respectarea legilor divine

 

DESCRIERE:




CUVINTE-CHEIE Accesul la subconstient si abilitatile intuitive, intelegere si capacitate mentala sporita, profunzime a intuitiei

ELEMENT Vant

CHAKRA Al treilea ochi (6)

Sodalitul este un silicat cloric de aluminiu si sodiu cu o duritate de 5,5 pana la 6.

Numele sau are legatura cu continutul sau de sodiu.

Cristalizeaza in sistem izometric, care consta din dodecaedre rombice. Rareori formeaza cristale; apare cel mai frecvent in habitus masiv sau granular. In general, Sodalitul este de culoare albastra sau cenusie, dar poate fi si alb, galbui, rosiatic sau verzui.

Sodalitul cu nuante de albastru este asociat adesea cu Calcit alb.

Cel mai mare depozit de Sodalit este in Bahia, Brazilia, iar altele se gasesc in Canada, Namibia, India si Statele Unite ale Americii.




Sodalitul este o piatra a puterii de intelegere, care ne ajuta sa deslusim paradoxuri si contradictii pentru a realiza un alt fel de sinteza a gandirii. Sporeste capacitatile mentale de analiza, intuitie, observatie si creativitate si stimuleaza geniul latent. Faciliteaza autodisciplina, eficienta, organizarea si disciplina in cercetare si alte activitati intelectuale. Este o piatra excelenta

pentru scriitori, oameni de afaceri, profesori, studenti, psihologi si cei care se ocupa cu studiul filosofiei.

Sodalitul este una dintre pietrele calatoriilor introspective. El va da prilejul cercetarii sinelui si al unei evaluatinge a motivatiilor, a punctelor forte si a celor slabe, a nazuintelor, darurilor si tiparelor destinului personal. Daca practicati meditatia profunda sau calatoriile samanice, Sodalitul va poate fi un aliat de nadejde. El poate intari constiinta de martor, facandu-va mai capabili sa vedeti si sa va amintiti scenele si simbolurile care va sunt infatisate. Daruieste sinelui un fel de curaj incapatanat, care va sporeste sansele de a infrunta episoadele dificile sau dureroase pe care le veti trai pe drumul catre Izvor. Stimuleaza viziunile psihice si intelegerea pe mai multe niveluri, generand momentele ,,Aha!", care aduc revelatia tiparului ce leaga lumea interioara de cea exteriora si evenimentele care au loc simultan in ambele spatii.

Ca piatra a intelegerii si a recunoasterii tiparelor, Sodalitul le poate fi de folos astrologilor, numerologilor, cititorilor de tarot si persoanelor care consulta I Ching si alte oracole. El ne ajuta sa traducem modelele arhetipale revelate de oracole in intelegere semnificativa privind evenimentele din viata pamanteasca. Pe cei care practica divinatia intuitiva ii ajuta sa evalueze personalitatea si tiparele energetice ale clientilor lor.

Sodalitul poate spori capacitatile intuitive. El creste frecventa si precizia intuitiilor si ne da incredere in cunoasterea launtrica. Ne ajuta sa ne eliberam de autocenzura, care ne determina sa revenim si sa corectam projectiile mentale.

Sodalitul faciliteaza totodata intrarea intr-o stare meditativa profunda si deschide subconstientul. Acest lucru ne ajuta sa ne reamintim si sa vindecam ranile trecutului si sa primim imagini simbolice de la acea latura inteleapta a sinelui care comunica fara cuvinte.

Pentru intelegere, intuitie si capacitate mentala sporita, Sodalitul se armonizeaza cu lolit, Lapislazuli, Cuart siberian albastru, Safir albastru si Lazulit. Moldavitul aduce o vibratie mai inalta si o intensitate a transformarii care sustin

actiunea Sodalitului. Fenacitul, Scolecitul, Natrolitul, Danburitul si Herderitul.




Actioneaza  pentru a aduce activarea mentala si psihica puternica realizata de Sodalit la un nivel spiritual superior.

Sodalitul trezeste imagini care vin din adancurile subconstientului, dandu-ne puterea sa intelegem principalele lectii primite in aceasta viata si sa ne dam seama daca suntem pe drumul cel bun pentru a ne desavarsi educatia. Sodalitul actioneaza ca un ghid in calatoriile interioare prin meditatie, viziuni despre vremurile mitice sau calatorie samanica. El ne ajuta sa ne concentram asupra clipei prezente, fara sa ne lasam distrasi de probleme trecute sau viitoare. Sodalitul contribuie la integrarea in ,,acum" a tuturor laturilor sinelui, astfel incat sa putem intrebuinta tot ce am invatat si am trait pentru a face fata lectiei actuale.

Sodalitul poate fi eficace in atingerea starilor hipnotice sau de transa. El ne indeparteaza de presiunile si de grijile vietii si ne lasa sa ne adancim in mentalul subconstient si inconstient. Poate fi util in reamintirea viselor sau in practicarea visului lucid.

SPIRITUAL Sodalitul ne ajuta sa intelegem care ne este menirea. El joaca rolul unui ,,indicator" pe drumul personal si ne ajuta sa ne lasam patrunsi de experienta evolutiei spirituale fara a fi obsedati de ,,numerele de magie" care pot insoti trezirea constiintei. De exemplu, poate activa perceptia psihica, impiedicandu-ne in acelasi timp sa ne falim cu capacitatile noastre extrasenzoriale.

EMOTIONAL Cultiva detasarea de preocuparile si de grijile vietii de zi cu zi. El ne face sa privim realitatea dintr-o perspectiva mai inalta si mai senina, reducand astfel stresul si anxietatea.

FIZIC Sodalitul poate contribui la reglarea tensiunii arteriale prin atenuarea retentiei de apa si imbunatatirea hidratarii celulare.

AFIRMATIE Mintea mea este pe deplin trezita la toate nivelurile si functioneaza la capacitate maxima.





Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.