Meniu
Coșul dvs.

Set sticle cu foite de (aur, argint si cupru)

Set sticle cu foite de (aur, argint si cupru)
-30 %
Set sticle cu foite de (aur, argint si cupru)
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Set sticle cu foite de ( aur, argint si cupru )
  • SKU: nboqNweZmAS
Această ofertă se încheie în:
Zi
Ora
Minut
Secunda
70.00 Lei
100.00 Lei
Fără TVA: 70.00 Lei

Set sticle cu foite de (aur, argint si cupru)

CARACTERISTICI:
 - diametru: 3 cm.

 - inaltime:  2.5 cmDESCRIERE ARGINT:


Argintul este metalul Zeitei , este Luna , noaptea , tot ce este tainic , misterios , Marea Preoteasa , energia feminina , forta vitala in ce are ea mai ascuns . Argintul este al doilea dupa Aur in privinta conductibilitatii electrice si , la fel ca el , se armonizeaza bine cu majoritatea pietrelor pretioase . Daca Aurul emana o energie extravertita , Argintul este introvertit . Daca Aurul genereaza incredere in sine , Argintul incurajeaza autocontrolul si reflectia interioara . Aurul straluceste cu o Lumina invapaiata , in timp ce Argintul este oglinda sufletului , metalul razei de luna . 
Argintul conlucreaza cel mai bine cu pietre care amplifica insusirile extrasenzoriale si/sau contribuie la vindecarea corpului emotional . In basme , Argintul simbolizeaza calatoria prin padurea intunecata si confruntarea cu misterul . El reprezinta taramul inconstientului , universul sufletului  , din care iau nastere modele arhetipale ale vietii . 
Argintul este un metal al Razei de Luna si reprezentant al elementului Apa , care sprijina eforturile de introspectie menite sa exploreze cele mai profunde aspecte ale sinelui si ale Naturii .
Este un material racoritor si ajuta la temperatura energiilor continute de pietrele elementelor de Foc si Vant , adaugand in acelasi timp profunzime si energie pentru planeta si pietrelor reprezentand elementele Pamant si Apa . Argintul actioneaza ca o poarta catre taramurile sub constientului si inconstientului si catre lumea de dincolo . Favorizeaza legatura cu misterele si perceperea adevarului din spatele aparentelor . 
Argintul ne pune in legatura cu latura feminina a Zeitei . El favorizeaza explorarea taramurilor interioare profunde ale emotiilor si ale intuitiei . Poate sa contribuie la activarea simturilor psihice si sa imbunatateasca capacitatile empatice . Este un favorit al celor care venereaza latura feminina a naturii . 
Acest metal realizeaza armonizarea sinelui emotional . Pentru cei care sunt deja sensibili din punct de vedere emotional sau sunt foarte empatici , energia Argintului poate fi prea intensa , deoarece amplifica asemenea sensibilitati . 
Ne poate ajuta sa acceptam misterul si sa ne lasam in voia necunoscutului . Pe cei care au pierdut simtul misterului din viata lor , Argintul ii poate ajuta sa redescopere entuziasmul fata de tot ce este necunoscut si incogniscibil .
Argintul contribuie la temperatura excesului de caldura din organism . Are efecte benefice in reglarea dezechilibrelor hormonale la femei . Este totodata un excelent agent antibacterian si antiviral . Poate stimula capacitatea sistemului imunitar de a lupta impotriva infectiilor . 
Cobor in adancurile sinelui sa gasesc Lumina adevarului ascuns si o aduc la suprafata pentru a o imparti cu ceilalti . DESCRIERE AUR:

Aurul este metalul regalitatii si al energiei Tatalui Divin. Acesta este asociat cu soarele, cu focul, cu forta vitala in ipostaza sa creatoare si cu energia sa masculina. El conduce cel mai bine electricitatea si este cel mai potrivit conducător universal al energiilor subtile ale pietrelor. Deşi Aurul este metalul ”ideal“ pentru confecţionarea de bijuterii active din punct de vedere energetic, trebuie să ţinem seama şi de pietre şi de persoanele care urmează să poarte acele bijuterii. Şi unele, şi celelalte prezintă mari deosebiri în privinţa configuraţiei energetice, aşa că sunt multe cazuri în care sunt de preferat alte metale. 

 

Aurul revitalizează energiile fizice şi ampliflcă puterea majorităţii gemelor. El promovează sinceritatea şi integritatea şi îi dă celui care îl poartă mai multă încredere. În basme, el simbolizează încheierea cu succes a unui proces interior de evoluţie, dar şi răsplata pentru asta. Datorită strălucirii sale, este în acelaşi timp simbolul tărâmurilor cereşti. 

Aurul este un metal al razelor solare, purtător al unei frecvenţe stimulatoare a elementului Foc , care ajută la exprimarea energiei în lume. Energia lui este perfect simbolizată de zeul Ra. Aurul intensifică energia Focului, a Vântului şi a furtunii  conţinută de pietre şi contribuie la stimularea energiilor purtate de pietrele elementelor Pământ şi Apă. Aurul este asociat cu cunoaşterea lumii şi cu capacitatea de a înţelege manifestarea. Stimulează pasiunea, creativitatea şi sexualitatea. 

 

SPIRITUAL Aurul activează chakrele 1-3 , făcându-ne să interacţionăm bucuroşi cu tărâmul fizic. El poartă energia Soarelui , stimulând vointa de creştere şi de extindere dincolo de hotarele experienţelor de zi cu zi. 

 

EMOTIONAL Aurul poate stimula corpul emoţional, sprijinindu-ne să depăşim paralizia emoţională sau teama de afectivitate. Ne poate ajuta să traversăm perioadele grele. Aduce bucurie, entuziasm şi optimism în câmpul energetic. Stimulează forţa, hotărârea şi voinţa. 

 

FIZIC Aurul poate fi util în probleme legate de tranzitul intestinal, de scăderea vitalităţii, precum şi în cazul tendinţelor depresive. Este destul de puţin activ atunci când acţionează singur, aşa că este bine să fie combinat cu alte minerale care să-i concentreze şi să-i amplifice capacităţile de vindecare fizică.

AFIRMATIE Sunt binecuvântat cu darul energiei Divine şi îl folosesc pentru a spori şi a da mai departe binele pe care îl primesc.

 DESCRIERE CUPRU:

Cuprul este metalul care canalizeaza energiile . Are capacitatea de a impamanta si de a transfera o gama larga de frecvente vibrationale din domeniul spiritual in cel fizic . Este metalul Magicianului . Trosneste de atata energie si caldura , dar acest foc nu vine dinauntrul sau , ci apartine taramurilor superioare . Cuprul este ca un cablu de legatura intre Cer si Pamant , iar misiunea lui principala este de a oferi un mediu de manifestare a celor nevazute in lumea invizibila . 

 

Cuprul poate transporta energiile pietrelor tot asa cum sarma confectionata din acest metal conduce electricitatea . Forta grilelor din cristale poate fi sporita daca legam intre ele cristalele respective cu sarma de Cupru . Baghetele de Cuart laser sau din alte cristale pot deveni mai puternice daca sunt infasurate in sarma de cupru . Unul dintre cele mai eficiente si mai elementare dispozitive pe care le putem crea este un tub de cupru umplut cu pietre si avand la fiecare capat un varf de cristal . Acesta este cel mai simplu instrument energetic sub forma de bagheta . 

 

Piramidele sau formele geometrice construite din teava de Cupru umpluta cu cristale sunt cadre de meditatie cu o energie extrem de inalta . Cuprul promoveaza experimentele si inventiile . 

 

El rezoneaza cu planeta Uranus si cu energia acesteia , care incurajeaza ideile revolutionare si neasteptate schimbari "norocoase"

 

Bratarile de Cupru , care se folosesc de multa vreme pentru tratarea artritelor , actioneaza prin deblocarea energiei stagnante , simptomele artritice fiind o manifestare a acestor blocaje . 

 

Cuprul este un metal complex si este folositor pentru vindecare fizica , dar si spirituala . El rezoneaza cu elementul Pamant si ne invata calea straveche de a trai in armonie cu planeta si cu toate fapturile ei . Cuprul este un foarte bun conducator de energie si amplifica energiile oricarei pietre de pe Pamant laolalta cu care este intrebuintat . Exceptie fac Meteoritii si Tectitele , care pot crea in combinatie cu Cuprul campuri energetice discordante sau excesiv de intense . Patina pe care Cuprul o formeaza in mod natural prin oxidare nu ii rapeste din energie . De fapt , Cuprul care prezinta patina poate fi deosebit de util pentru imbunatariea capacitatii de oxigenare a sangelui si a functionarii aparatului respirator . Cuprul poate sa intareasca sangele si sa contribuie la activarea cunoasterii la nivel celular a mostenirii genetice ancestrale . 

 

Tipul sau de energie este mai degraba receptiv decat directiv . Intareste sistemul reproducator al femeilor . Dintre metale , Cuprul este cel mai puternic ca utilizare in videcarea corpului fizic , intrucat ajuta la echilibrarea si intarirea tuturor sistemelor si a nivelurilor acestuia . 

 

Cuprul ne invata sa traim in armonie si respect fata de Pamant si de fiintele care il populeaza . Ne ajuta sa luam ca model lumea naturii si stimuleaza invatarea prin observare receptiva . Energia Cuprului se aseamana cu o bunica inteleapta care a invatat multe de la viata , dar ne impartaseste din intelepciunea ei doar atunci cand suntem cuminti , respectuosi si atenti . 

Cuprul transporta cu usurinta energiile gandurilor si ale emotiilor . El ne poate ajuta sa intelegem mai bine faptul ca experienta emotionala este adesea creata de dialogul interior inconstient . Cu ajutorul sau putem dobandi intelepciunea si o perspectiva superioara asupra experientei emotionale . 

 

Cuprul ajuta fierul in formarea hematiilor si a hemoglobinei , acele cristale lichide de forma unor prisme rombice care constituie componenta vitala a fiecarei celule rosii . El joaca un rol important in formarea tesuturilor si ajuta organismul in refacerea acestora dupa accidente , leziuni sau interventii chirurgicale . 

 

Este un metal cu utilizari multiple in practica vindecarii si a recuperarii fizice . Poate contribui la intarirea apratului reproducator la femei si se poate utiliza in combinatie cu mineralele care contin zinc in tratamentul infertilitatii , al cistitelor si al altor dezechilibre din sfera reproductiva la femei . Poate sa sporeasca vitalitatea generala a barbatilor si sa grabeasca vindecarea fizica . Constituie un suport in culturism si pentru conditia fizica in general .

 

Chem fortele lumilor superioare sa se manifeste pe Pamant prin mine . 

 

Sfera subtilă de forță a cuprului exercită o acțiune complexă la nivelul ființei umane, privită ca un întreg (format din corp, fizic, corp eteric, corp astral, corp mental și corp cauzal).

La nivelul corpului fizic, cuprul stimulează digestia, absorbția și nutriția.

Influența la nivelul corpului eteric a sferei de acțiune subtilă a cuprului se manifestă prin controlul anabolismului, al hematopoiezei și al activității sistemului nervos. Influența la nivelul corpului astral se manifestă prin controlul subtil al sistemului neurovegetativ, al respirației și al funcției tiroidiene. Influențele cuprului la nivelul corpului mental se manifestă prin controlul asupra funcțiilor hepatice. În plan psihic, sfera subtilă a cuprului (alimentată de către sfera subtilă a planetei Venus) constitute "mediul" propice de manifestare a sentimentelor și a senzațiilor (sensibilitate, imaginație creatoare, senzualitate, erotism rafinat).

Sistemele fizice corespondente activității cuprului în plan psihic sunt sistemul neurovegetativ, sistemul rinichi-suprarenale, aparatul respirator, tiroida.

 
 

Conditii comanda: 


There are no reviews for this product.

Write a review
Your Name
Your Review
Note: HTML is not translated!
Rating     Bad           Good
Continue

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha