Menu
Your Cart

Scolecit palm stone unicat 5 cm

Scolecit palm stone unicat 5 cm
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Scolecit palm stone unicat 5 cm
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp56165
50,00 Lei
Ex Tax: 50,00 Lei
DIMENSIUNI:

- lungime: 5 cm

- inaltime: 3 cm

- greutate: 48 grame
 







DESCRIERE SCOLECIT:

Scolecitul este un silicat hidratat de aluminiu si calciu, un cristal din clasa zeolitilor cu o duritate de pana la 5,5. Scolecitul poate fi incolor, alb, sau galbui si are un luciu pana la matasos. 

Sintagma care rezuma cel mai bine energia scolecitului este ,, pace interioara ". Aceste cristale atat rulate cat si sub forma de cristale emana o pace profunda, care poate rezona prin intregul camp auric. Scolecitul este recomandat celor care doresc sa-si imbunatateasca starea de meditatie, sa doarma mai linistiti sau sa viseze mai frumos.

Tinand o bucata de scolecit la nivelul celui de-al treilea ochi, puteti simti o pulsatie lenta, care se rostogoleste incontinuu si da senzatia  unui masaj asupra chakrei respective.

Starea de inaltare si de relaxare adusa de scolecit este ideala pentru sedintele de vindecare si de meditatie, visul lucid sau somnul odihnitor. El ofera protectie impotriva invaziilor de energii sau de entitati astrale negative, deoarece ne ridica in planurile vibrationale superioare. Pentru persoanele care isi doresc sa-si activeze chakra celui de-al treilea ochi si a coroanei. Este o alternativa buna in cazul in care  fenacitul este prea intens. Favorizeaza calatoriile in timp si spatiu, dand acces la cunostintele acumulate de civilizatiile antice si chiar de cele ,,de viitor".

Scolecitul se armonizeaza foarte bine cu fenacit, azeztulit, danburit, cuart satyaloka si in mod special cu apofilitul.

SPIRITUAL soclecitul ne permite sa ne deschidem bland catre natura noastra superioara. Energia sa delicata si pasnica indeamna la interactiune cu alte fiinte iubitoare de pace in scopul vindecarii Pamantului si a omenirii de violenta si de haos.

EMOTIONAL este o piatra a bunatatii , a blandetii si a nonreactiei. Ne ajuta sa devenim mai echilibrati in fata dificultatilor. 

FIZIC poate fi folosit pentru a a duce un sistem de pace si de calm atunci cand suntem farte agitati. Stimuleaza bland creierul si poate contribui la mentinerea unui nivel adecvat de serotonina.

 

 




 Conditii comanda:

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.