Menu
Your Cart

Piramida orgon cu ametist si peridot

Piramida orgon cu ametist si peridot
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Piramida orgon cu ametist si peridot
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp53029
150,00 Lei
Ex Tax: 150,00 Lei

Piramida orgon cu ametist si peridot

CARACTERISTICI:
 - inaltime: 5 cm.
 - diametru baza: 5 cm.
  - greutate: 80 grame
  
 




DESCRIERE:

Obsidianul este o roca magmatica efuziva, care se formeaza prin racirea brusca a lavei. 

Nu are o structura cristalina. 

Piatra fara frontiere, actioneaza rapid si puternic. 

Calitatile sale de oglinda care releva adevarul scot in evidenta defectele, slabiciunile si blocajele. 

Aratand cum se inlatura starile disctructive, obsidianul obliga la crestere si ofera sprijin in cursul acestui proces.

Trebuie manevrat cu grija, de preferinta sub indrumarea unui terapeut experimentat, deoarece poate sa aduca la suprafata emotii negative si adevaruri neplacute. 

Bine dirijat, calitatile sale cathartice sunt extrem de valoroase. 

Vindeca profund sufletul. 

Obsidianul faciliteaza intoarcerea in vietile anterioare pentru a tamadui emotiile sau traumele transmise in prezent. 

Obsidianul este o piatra extrem de protectoare, care formeaza un scut impotriva negativitatii.

Furnizeaza o coarda de ancorare din chakra radacina pana in centrul pamantului, absoarbe energiile  negative din mediul inconjurator si fortifica daca este cazul. Util pentru persoanele foarte sensibile. 

Blocheaza atactul psihic si indeparteaza influentele spirituale negative.

O bucata mare de obsidian este foarte eficace contra stresului geopatic sau pentru a absorbi poluarea din mediul inconjurator. 

Dar tendinta sa naturala de a revela adevarul trebuie luata in calcul. 

Multi considera efectele sale puternice coplesitoare si prefera sa foloseasca o piatra mai moderata. 

El este totusi extrem de util pentru terapeuti si sfatuitori deoarece, in afara de faptul ca permite atingerea esentei problemei, obsidianul purifica si energiile eliberate. Obsidianul negru sau acaju este cel mai potrivit pentru acest lucru, al doilea fiind ceva mai bland.

De asemenea, un obsidian plasat langa pat sau sub perna elimina stresul mental si tensiunea. 

El va calma, dar va pune in evidenta si motivele stresului. 

 Deoarece obsidianul este atat de eficace in absorbtia energiilor negative, este esentiala curatarea  pietrei sub jet de apa dupa fiecare utilizare.

In plan spiritual, obsidianul vitalizeaza obiectivul imaterial, elimina blocajele energetice si trateaza tensiunea, integrand umbra psihologica in ansamblu inainte de a ajunge la integritate spirituala. 

Ancoreaza spiritul in corp, stimuleaza cresterea pe toate planurile, indeamna la explorarea necunoscutului, deschide noi orizonturi. 

Obsidianul ofera claritate intelectului, indeparteaza confuzia si credintele opresive, precizand foarte clar ceea ce se gaseste in spatele raului sau a deznadejdii mentale. Largeste constiinta, intrand cu incredere si curaj in necunoscut.

In plan psihologic, obsidianul va permite sa constientizati ceea ce sunteti de fapt. Pune individul in fata laturii sale intunecate si il invata cum sa o integreze. Ajuta la identificarea tiparelor comportamentale depasite, inlatura blocajele emotionale si vindeca vechile traume, conferind emotiilor profunzime si luciditate. Promoveaza compasiunea si forta.

 

Efecte tamaduitoare. 

Da posibilitatea unei vederi de ansamblu asupra cauzei raului. Ajuta la asilimlarea a tot ceea ce este dificil de acceptat si usureaza digestia. Detoxifica, inlatura blocajele si tensiunea corpurilor subtile si a corpului fizic, inclusiv din arterele ingrosate. Atenueaza durerea provocata de artrita, de afectiunile articulare, crampe si rani. Ca elixir, este benefic in cazul unui soc. Calmeaza suferinta si opreste hemoragiile, imbunatatind circulatia sangvina. Incalzeste extremitatile. Poate fi utilizat pentru tratarea adenomului de prostata.

Pozitionare. Plasati-l acolo unde este nevoie. Folositi-l ca glob sau oglinda pentru prezicerea viitorului.

Obsidianul negru este o piatra foarte puternica si creativa, care ancoreaza sufletul si fortele spirituale pe plan fizic, punandu-le sub indrumarea vointei constiente si permitandu-le sa-si manifeste energiile pe pamant. Aceasta piatra este responsabila si de cresterea stapanirii de sine.

Obsidianul negru obliga la infruntarea adevaratului eu, ajungand pana in profunzimea subconstientului. Inlatura dezechilibrele si aspectele obscure, pune in evidenta factorii ascunsi si amplifica energiile negative pentru ca ele sa fie din plin simtite si apoi eliberate. Acest efect curativ intoarce in vietile anterioare si poate actiona pe linia ancestrala si familiala. Obsidianul negru foloseste trecutul ca un compost pentru a produce o energie fertila, necesara dezvoltarii sufletului. Corecteaza folosirea precedenta neadecvata a puterii si cerceteaza toate problemele de acest tip pe toate nivelurile si invata ca a avea putere nu inseamna a o exercita in scop personal, ci a o folosi pentru binele tuturor.

 

Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. 
 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.