Menu
Your Cart

Piramida onix 1 cm.

Piramida onix 1 cm.
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Piramida onix 1 cm.
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp54165
25,00 Lei
Ex Tax: 25,00 Lei

Piramida onix 1 cm.

CARACTERISTICI:  

 - lungime: 1,5 cm  

 - inaltime: 1 cm

 

DESCRIERE: 

Forta interioara , focalizarea atentiei , puterea vointei , autocontrol , disciplina , ratiune . 

 

Onixul este o varietate de Calcedonie , un membru al familiei Cuartului avand duritatea 7 pe Scara Mohs . Cristalizeaza in sistem hexagonal . Onixul este definit ca fiind o Calcedonie care prezinta benzi de culoare dispuse paralel . Onixul cu benzi este frecvent folosit pentru realizarea de camee , deoarece straturile de culoare produc contrastul necesar intre planul de suprafata si fundal . Onixul negru se obtine cel mai adesea prin vopsirea Onixului cenusiu in diverse moduri . 

 

Onixul este o piatra a fortei interioare . El sporeste rezistenta si perseverenta , dandu-ne posibilitatea sa ducem la bun sfarsit sarcini dificile si plictisitoare . La nivel mental , creste capacitatea de concentrare , ceea ce ne permite sa acumulam cunostiinte noi si stimulatoare si sa aplicam cu folos ceea ce am ajuns sa stapanim . Sub aspect energetic , stimuleaza puternic memorarea si atentia la detalii . 

 

Asemenea trasaturi fac din Onix un instrument util pentru elevi , studenti , profesori , intreprinzatori , contabili , avocati , specialisti in calculatoare si software , precum si pentru toate persoanele a caror munca necesita un nivel ridicat de concentrare , perseverenta si disciplina . 

 

Onixul este totodata o piatra a rezistentei fizice . El ne ajuta mai mult sa ne pastram energia decat sa o cheltuim . Contribuie la imbunatatirea treptata a vitalitatii .

 

Acest lucru poate fi util mai ales dupa o boala indelungata sau chiar dupa eforturi prelungite depuse in munca la un proiect , ambele fiind de natura sa secatuiasca resursele de energie . Onixul sustine concentrarea asupra unui program de exercitii ,a unei cure de slabire sau a altor stradanii menite sa ne imbunatateasca starea de sanatate. 

 

Este o piatra excelenta pentru practicantii culturismului , chiar daca telurile urmarite sunt relativ modeste . Incurajeaza respectarea unui program si aduce sentimentul de satisfactie pe care il genereaza atingerea obiectivelor . 

 

Onixul emana energia stapanirii de sine . Poate favoriza controlul , concentrarea si dirijarea vointei , ceea ce determina o crestere considerabila a puterii personale . Pe cei care au o multime de idei , dar carora le lipseste disciplina necesara pentru a le pune in aplicare , Onixul ii poate aduce cu picioarele pe pamant , facandu-i sa se concentreze asupra sarcinilor . Ne ajuta sa invatam ca lucrul pe care trebuie sa-l controlam cel mai bine este stapanirea de sine . 

 

Poate favoriza controlul , concentrarea si dirijarea vointei , ceea ce determina o crestere considerabila a puterii personale . Pe cei care au o multime de idei , dar carora le lipseste disciplina necesara pentru a le pune in aplicare , Onixul ii poate aduce cu picioarele pe pamant ,facandu-i sa se concentreze asupra sarcinilor . Ne ajuta sa invatam ca lucrul pe care trebuie sa il controlam cel mai bine este stapanirea de sine . Cei care urmaresc sa-si atinga scopurile prin manipularea altor oameni si a situatiilor exterioare sunt sfatuiti sa profite de puterea Onixului pentru a-si realinia atentia cu actiunile proprii .

 

Astfel vor putea avea parte de succesul care i-a ocolit pana atunci . 

Onixul tempereaza si comprima energiile excesive . El calmeaza agitatia , atenueaza anxietatea , domoleste spiritele incinse si aduce ratiune acolo unde este prea multa patima . Are un bine-venit efect de impamantare atunci cand lucram cu pietre cu energii inalte , care pot induce viziuni si intuitii senzationale , dar in acelasi timp pot activa excesiv campul energetic . El actioneaza la nivelul chakrelor 1 , 3 si 6 , care reprezinta centrii vitalitatii fizice , ai vointei , respectiv ai activitatii mentale . Este foarte bine sa purtam asupra noastra aceasta piatra in situatii conflictuale , in care trebuie sa "gandim la rece" . 

 

Onixul lucreaza bine cu alte pietre ; el nu le sporeste energia , ci o consolideaza . Ajuta la integrarea revelatiilor spirituale , dandu-ne capacitatea sa ni le insusim . 

Combinat cu fenacit si cu alte pietre ale viziunii , ajuta la ancorarea in lumea fizica a benefiicilor acestora . 

 

Onixul apare in diverse culori , fiecare determinata de prezenta unei anumite impuritati in componenta de baza reprezentata de Cuart . Ca si in cazul numeroaselor varietati de Jasp , proprietatile principale ale Onixului decurg din culoarea sa . Ma voi referi in continuare la doua varietati de onix , cel alb si cel negru . 

 

Onixul alb actioneaza asemanator cu alte forme masivve de Cuart alb . El stimuleaza chakrele superioare , in special al treilea ochi si coroana . Poate sa favorizeze lucrul cu visele si sa faciliteze  conectarea la energiile Lunii . 

 

Ma aplec asupra tuturor sarcinilor alese cu perfecta concentrare , disciplina ferma , perseverenta si eficienta sporita . 

 

 

 

Conditii comanda:

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.