Menu
Your Cart

Piramida iolit 2 cm

Piramida iolit 2 cm
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Piramida iolit 2 cm
  • Stock: In Stock
  • SKU: w34420Fr6m0
50,00 Lei
Ex Tax: 50,00 Lei

Piramida iolit 2 cm

DIMENSIUNI:

 - baza: 2,5  cm

 - inaltime : 2,5 cm

- greutate: 15 grame

 

 







DESCRIERE IOLIT:

CUVINTE-CHEIE Viziune interioară, călătorii şamanice, vindecarea rănilor trecutului, recuperarea sufletului

ELEMENT Vânt




CHAKRA Al treilea ochi (6)




Iolitul este un silicat de aluminiu şi magneziu şi are duritatea cuprinsă între 7 şi 7,5. Formează cristale prismatice scurte cu structură ortorombică. Numele

vine de la culoarea violetă a pietrei. Iolitul mai este cunoscut şi sub numele de Cordierit, Dicroit și/sau Safir de apă. Cele mai importante depozite de Iolit se

găsesc în Brazilia, Madagascar, Myanmar, India şi Sri Lanka.







Iolitul se oferă să ne poarte pe cărarea lăuntrică ce duce în adâncurile sinelui. Este o piatră excelentă pentru călătorii şamanice. El face viziunile interioare mai vii şi mai detaliate și aduce la suprafață din adâncul psihicului simboluri care vor arunca lumină asupra problemelor pe care le avem de înfruntat pentru a ne continua evoluția. Ne ajută să abandonăm ideea că trebuie să ne tinem sub control experientele interioare și risipeşte teama de necunoscut sau cea pe care ne-o trezesc laturile suprimate ale psihicului. Creşte capacitatea de a explora zone ale vechilor spaime, învățându-ne că cea mai directă cale spre vindecare este cercetarea rănilor trecutului, Iolitul este totodată o piatră a comorilor läuntrice. El ne ajută să pătrundem în adâncurile inconştientului și să regäsim pärți ale sinelui de mult pierdute. Când se întâmplā asta, ne dām seama ce ne trebuie cel mai mult pentru a ne simti împăcați și fericiți, cea mai importantă dintre toate comorile.




Iolitul ne ajută să combinăm gândirea conştientă normală cu cunoaşterea intuitivă. El contribuie la întărirea legäturilor energetice dintre creier şi inimä şi ajută mintea să înțeleagă și sā respecte dorințele inimii. lolitul purtat asupra noastră poate trezi și dezvolta capacitäțile extrasenzoriale. Este o piatră excelentă pentru astrologi, cititori de tarot, mediumuri și alte canale intuitive de informatie interioară.




Iolitul le poate fi de ajutor celor care încearcă så acceseze informatii din vietile anterioare. El pare să aibă calitatea specialā de a se acorda cu perioade din istorie asociate cu catarii, cu cavalerii templieri și cu legendele arthuriene. 




Multi dintre cei reîncarnați în prezent şi care se străduiesc să aibă o existență mai orientată cätre spirit au träit și atunci, având năzuințe asemanatore. lolitul poate deschide portalurile memoriei astfel încât să învățām și sā asimilăm acele lectii relevant e din vietile anterioare care ne pot fi de folos pe parcursul actualei încarnäri. 




Iolitul se armonizează cu Lapislazuli, Ametist, Tanzanit, Lazulit, Azurit si alte pietre ale Razei Violete/Indigo. Scolecitul îi ridică energiile la un nivel spiritual superior. Hematitul și alte pietre de împământare contribuie la ancorarea si integrarea lectiilor pe care Iolitul le aduce la suprafață.




Iolitul este purtător al unei energii albastru-violet care activează și curäță al treilea ochi şi care ne deschide către viziuni, către perceptie

şi comunicare venite dinspre tărâmuri vibraționale superioare. Este o piatră a artei vizionare și a exprimärii creatoare a ideilor şi a idealurilor spirituale prin scris, muzică, mişcare și alte demersuri artistice. Iolitul este o piatră a muzelor, în sensul că activează latura vizionară, creatoare a minții și ne înlesneşte accesul la idei și gânduri care își au originea dincolo de hotarele dimensiunii fizice. El promovează individualitatea și exprimarea de sine sub toate formele.




Iolitul rezonează cu energia crepusculului. El poate stimula corpul astral şi conştientizarea capacităților parapsihologice, dezvăluindu-ne universuri care se află dincolo de conştiinta obişnuită a stării de veghe. Este ideal pentru proiecții astrale,

cälătorii interdimensionale sau alte practici care presupun viziunea interioară.

Este excelent și pentru lucrul cu viețile anterioare și alternative, deoarece ne ajută sã avem viziunea altor existente pästrându-ne în același timp obiectivitatea.

Iolitul contribuie la liniştirea mentalului hiperactiv și la atingerea unei stări de meditatie focalizată. Ne dă prilejul să evaluăm situatiile dintr-o perspectivă superioară şi să nu amestecăm judecata cu emotiile. Aceasta ne ajută să reactionăm pe baza căläuzirii superioare și nu sub impulsul momentului. Este o piatră a dis ernământului luminat și a acțiunii bazate pe înțelepciune.




SPIRITUAL Iolitul facilitează meditația, deschide centrii viziunilor şi ne ajută să comunicăm conştient cu alte tărâmuri și cu locuitorii lor. Stimulează capacitätile vizionare și exprimarea creatoare a informației de sorginte superioară.




EMOTIONAL Ne dă puterea de a gäsi soluții la probleme emotionale aparent insurmontabile. Ne poate insufla speranțā în împrejurări dificile și ne poate ajuta sä identificăm cea mai bună cale de a proceda. Iolitul ne încurajează să ne păs trăm gåndirea pozitivā, calmā și clară în mijlocul adversitäților. Cu ajutorul säu putem sa ne detașăm emoțional și sa căpătam o perspectiva mai Clara asupra situații in care ne aduce viața .




FIZIC Iolitul este excelent pentru pastrarea sănătății ochilor . Stimulează memoria și ajuta in cazul tulburărilor de somn . 




Primesc calea viziunii interioare și sunt încredințat ca voi fi îndrumat către ceea ce am nevoie sa văd spre binele meu cel mai înalt . 







Conditii comanda:

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.