Meniu
Coșul dvs.

Pendul ingeras ochi de tigru

Pendul ingeras ochi de tigru
Pendul ingeras ochi de tigru
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Pendul ingeras ochi de tigru
  • SKU: wPwyXdTJD
50,00 Lei
Fără TVA: 50,00 Lei

Pendul ingeras ochi de tigru

CARACTERISTICI:
- latime: 2 cm.
- inaltime: 7 cmDESCRIERE:

Ochiul de tigru face parte din familia Cuartului , un dioxid mineral de siliciu cu duritatea 7 . Cristalizeaza in sistem hexagonal si se prezinta sub forma de agregate fibroase . Se formeaza din mineralul numit ochi-de-soim prin pseudomorfismul Crocidolitului in Cuart . Ochiul-de-tigru apare in benzi de culoare brun-galbuie pana la auriu si prezinta fenomenul de chatoianta . Cel mai mare depozit de Ochi-de-tigru se gaseste in Africa de Sud ; a fost descoperit si in India , Myanmar , vestul Australiei si SUA .

Ochiul de tigru este o paiera solara a vitalitatii , a simtului practic si a activitatii fizice . Stimuleaza chakra radacina si plexul solar , ajutandu-ne sa intreprindem actiuni eficiente ca raspuns la nevoile si provocarle vietii fizice si sa ramanem impamantati , calmi si centrati , indifferente de conditile esteriore sau interioare .

Este o piatra a limpezimii mintii . Activeaza si stimuleaza intelectul , ascutind spada logicii . Tot el deschide mintea catre tolerarea paradoxului , dandu-ne posibilitatea sa primim simultan idei contradictorii si sa le acceptam fara sa le judecam sau sa incercam sa "rezolvam" conflictul prin favorizarea uneia dintre ele .

O astfel de gandire indispensabila atunci cand accedem la stari superioare ale constiintei si incepem sa descoperim numeroasele paradoxuri care se strecoara in natura fundamentala a lucrulilor .

Ochiul-de-tigru da corpului energia necesara pentru a implini imperativele vointei . Cand este nevoie dam dovada de perseverenta in actiuni de lunga durata , care presupun eforturi sustinute si infruntarea unor situatii complicate , aceasta piatra purtata asupra noastra ne poate da taria de a depasi oboseala sau descurajarea . Ochiul-de-tigru activeaza si aliniaza chakrele inferioare , astfel incat actiunile noastre sa beneficieze de intregul spectru de forta primara , creativitate si vointa luminata .

Ca piatra a Razei Aurii , Ochiul-de-tigru poate facilita contactul cu taramul vibrational superior . Meditatia cu aceasta piatra ne poate ajuta sa intram in starea in care devenim puncte de constiinta intr-o atmosfera formata din pulbere calda de aur - un loc inundat de iubire neconditionata si compasiune .

Odata intorsi de acolo , nu vom dori sa "plutim" pur si simplu in euforia care se instaleaza ulterior .

Mai degraba vom alege sa intreprindem actiuni dictate de acea constiinta, actiuni care sa-i rasfranga mai puternic energia in lumea fizica .

Ca piatra a echilibrului , Ochiul de tigru actioneaza ca si in cazul paradoxurilor . El ne da posibilitatea sa gasim punctul de armonie al tuturor tipurilor de opozitii . Ne ajuta sa vedem ambele perspective intr-o controversa . Este o piatra excelenta pentru mediatorii de profesie . Cei care sunt angrenati in negocieri dificile , cum ar fi cele legate de divort sau de custodie , sunt indemnati sa poarte asupra lor un Ochi de tigru . Capacitatea si disponibilitatea de a gasi un teren comun cu celalalt vor inspira adesea o reactie similara .

Ochiul de Tigru se armonizeaza cu toate varietatile cristaline si apartinand familiei Cuartului , precum si Malachitul , Charoitul , Serafinitul si cele mai multe forme de Jasp . Moldavitul aduce un plus de energie transformatoare pozitiva care ne ajuta sa iesina din "blocaje" , sprijiniti de vitalitatea si forta Ochiului de tigru .

Ajuta sangele si sustine vitalitatea generala a organismului . Intareste sistemul imunitar si contribuie la reglarea hormonala si biochimica .

Actionez cu incredere , claritate , echilibru , corectitudine , enzutiasm si forta .

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii) transportul si ambalajul sunt suportate

de catre magazinul nostru.

Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Transport prin curier rapid cu plata

ramburs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha