Meniu
Coșul dvs.

Pandant lapislazuli India

Pandant lapislazuli India
-29 %
Pandant lapislazuli India
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Pandant lapislazuli India
  • SKU: cZqPTW7
Această ofertă se încheie în:
Zi
Ora
Minut
Secunda
25.00 Lei
35.00 Lei
Fără TVA: 25.00 Lei

Pandant lapislazuli India

DIMENSIUNI:

- inaltime: 3 cm

- diametru: 0,5 cm

 
DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Vedere interioara, comunicare sincera, virtuti cardinale

ELEMENT Vant

CHAKRE Al treilea ochi (6), gat (5)
Lapislazuli este un silicat de sodiu si aluminiu continand sulf, clor si hidroxil, dar si incluziuni variabile de Pirita si Calcit alb. Are duritatea cuprinsa intre 5 si 6 si cristalizeaza in sistem izometric, prezentandu-se cel mai adesea sub forma de agregate. In Roma si Grecia antice era numit sapphirus, pana cand, in Evul Mediu, a inceput sa fie folosit termenul Lapislazuli, care in latina inseamna ,,piatra albastra" si provine din cuvantul lazhuward, echivalentul in persana veche pentru ,, albastru". Cele mai frumoase exemplare de Lapislazuli vin din masivele vestice ale muntilor Hindu Kush din Afghanistan. Alte depozite de calitate in general inferioara se gasesc in Chile si in Rusia.

Vechii egipteni faceau din Lapislazuli scarabei,margele, pandantive si alte bijuterii inca din 3100 1. Hr. Atunci, piatra respective era macinata si transformata in pudra folosita ca medicament sau, pentru uz cosmetic, ca fard pentru pleoape. Sarcofagul de aur al faraonului Tutankhamon este incrustat din belsug cu Lapislazuli; din aceeasi piatra sunt realizate si ornamentele funerare ale altor regi si regine ale Egiptului. Lapis era piatra regalitatii si in Sumerul antic,iar in China era pretuit inca de acum 2 500 de ani. In perioada Renasterii europene era intens intrebuintat pentru executarea de obiecte de arta, iar Ecaterina cea Mare a Rusiei a decorat o sala a palatului sau cu pereti, semineuri, usi si rame de oglinzi din Lapislazuli.

In credinta budista, Lapislazuli era recomandat ca o piatra aducatoare de liniste interioara, care indeparta gandurile negative. In Europa se credea ca poate sa vindece diverse boli si sa actioneze ca antidot al veninului de sarpe.

In Egiptul antic, din Lapislazuli se confectionau sarcofage si podoabe pentru faraoni. Ca piatra a regalitatii si a spiritualitatii, nu a avut rival. El poarta inca vibratia Regelui si a Reginei interioare, care zac ascunsi in fiecare dintre noi. Pentru cei care doresc sa trezească aceasta latura a sinelui.
Lapis este un aliat statornic in calatoria launtrica profunda. A te cunoaste in profunzime inseamna a-ti reinvia natura interioara Divina. Prin urmare,Lapislazuli este piatra regalitatii in sensul adevarat al cuvantului, iar calea autocunoasteril pe care el o deschide este modalitatea de a afla acest sens.

Lapislazuli activeaza centrii extrasenzoriali ai celui de-al treilea ochi, oferind intuitie dezvoltare si acces la calauzirea spirituala. Este o piatra a constintel vizionare, care aduce informatii noi mintii sub forma de imagini si nu de cuvinte.

El stimuleaza capacitatea intelectuala, facand din noi elevi sau profesori mai buni. Este o piatra a adevarului si are un efect stimulator asupra chakrei gatului,ceea ce inseamna ca ne ajuta sa recunoastem, dar si sa rostim adevarul in toate imprejurarile. Este totodata o piatra a initierii - o bijuterie cu Lapis oferita unui prieten poate fi un catalizator pentru o calatore mistica spre constiinta superioara.

Adeseori aceasta piatra atrage puternic persoanele care intr-o viata anterioara au avut o legatura cu Egiptul antic; meditatia cu Lapis le poate ajuta sa regaseasca amintiri din acea existenta, stimuland evolutia in incarnarea actuala.

Lapislazuli conlucreaza extrem de bine cu Moldavitul, facilitand transformarea in vederea atingerii menirii celei mai inalte. Alexandritul si Opalul de Oregon îi pot intari capacitatea de a ne deschide catre amintiri din vietile anterioare.

Lapis se armonizeaza si cu Turcoazele, Rodocrozitul, Sugilitul, Crisoprazul, Pietersitul, Rodonitul si Larimarul.

Lapislazuli se numara printre mineralele renumite pentru capacitatea de activare a mintii superioare si a insusirilor extrasenzoriale. Este un reprezentant puternic al elementului Vant si actioneaza preponderent asupra celui de-al treilea ochi; alte atribute depind de prezenta incluziunilor. Astfel, incluziunile de Pirita ne ajuta sa ne urmam cele mai inalte idealuri si viziuni.

Incluziunile de Calcit contribuie la purificarea sistemelor energetice ale corpului pentru a gazdui energiile spirituale superioare.

Exista o traditie in utilizarea acestei pietre pentru a favoriza legatura cu Zeii si a invoca inspiratia Divina. Este piatra cautatorilor si a discipolilor in ale spiritului, el stimuland dorinta de cunoastere si de intelegere. Ne poate ajuta sa invatam mai efficient si este excelent pentru imbunatatirea memoriei.

Lapislazuli este una dintre pietrele bine-cunoscute pentru utilizarile in explorarea vietilor paralele si a celor anterioare. El ne inlesneste accesul la arhivele akashice, pentru a putea primi informatii despre vietile proprii sau ale altor persoane (cu permisiunea acestora, desigur!). Face legătura îndeosebi cu viețile trăite in cadrul civilization care il pretuiau si il intrebuintau, printre care Atlantida,Egiptul antic, Peru, Sumer si India. Ne poate ajuta sa recuperam cunostintele ezoterice pierdute, inclusive informatiile privind originile stelare ale omenirii.

Lapislazuli este, inainte de toate, o piatra a cunoasterii de sine si a reflectiei. El ne ajuta sa depasim limitele mintii fizice si sa accedem la o constiinta extinsa a motivatiilor si a convingerilor. Aceasta cunoastere de sine ne da o perspectiva mai clara asupra vietii si realizarilor noastre. Lapislazuli ne da posibilitatea de a ne constientiza talentele si insusirile, dar si limitele si posibilitatile de evolutie. El ne ofera prilejul examinarii propriei vieti inainte de momentul mortii, astfel incat sa putem integra experientele traite, trecand la un nivel superior de constiinta.

SPIRITUAL Lapislazuli trezeste cel de-al treilea ochi si mareste capacitatea de a vizualiza si de a primi calauzire sau informatie vizuala. Stimuleaza calatoriile in timpul meditatiei si faciliteaza vizualizarea vietilor paralele si alternative. Este o piatra a clarviziunii si a precognitiei.

EMOTIONAL Lapislazuli ajuta constiinta sa faca saltul dincolo de lumea fizica.

El permite identificarea unor obiceiuri, tipare si lectii pe care nu reusim sa le observam in mod constient si care pot sa ne impiedice sa evoluam din punct de spiritual.

FIZIC Lapislazuli ne ajuta sa descoperim radacinile karmice ale bolilor. Se poate dovedi extrem de util in identificarea tiparelor uzuale de gandire si a emotiilor care impiedica vindecarea.

AFIRMATIE Afirm suprematia si puterea sinelui meu superior si ma aliniez cu adevarul meu cel mai înalt .

 


Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha