Meniu
Coșul dvs.

Pandant ingeras obsidian mahon

Pandant ingeras obsidian mahon
Pandant ingeras obsidian mahon
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Pandant ingeras obsidian mahon
  • SKU: zkcTg5jPoDW
25.00 Lei
Fără TVA: 25.00 Lei

Pandant ingeras obsidian mahon

CARACTERISTICI:
 - diametru: 1 cm.
 - inaltime: 2,5 cm  
 
  
DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Eliberare de limitarile inters

oare, vindecarea disprețului de sine

ELEMENT Pământ CHAKRE Rădācina (1), sexuală/creativa (2)
Obsidianul mahon este o impletire de culori - negru ca Smoala şi brun-roșcat care alcătuiesc modele vālurite sau pestrițe. Culoarea brun roșcata aseamănă  cu cea a lemnului de mahon.
Obsidianul mahon poate contribui la curătarea chakrei a doua de energii negative și de sechele ale unor rani din trecut. Astfel pot bloca fluxul energiilor creatoare sau pot duce la dificultăți în exprimare deplină a sexualitäții, aşa că este important să aveți grijā ca această chakră sa functioneze nestingherit. Utilizând Obsidian mahon în practica meditatiei sau

ales în cristaloterapie - plasat între prima și a doua chakră - puteți ,scoate Veninul" din vechile amintiri inconştiente legate de ruşine, umilințe sau abuzui eliberându-le în Lumină pentrua fi dizolvate și urmate de vindecare.
Obsidianul mahon poate elimina ,implanturile" psihice negative care vă tin pe loc în alte privinte. Este ideal pentrua alunga dispretul de sine care vă împiedică să vă atingeți întregul potențial în profesie, dragoste şi trezire spirituală.
Obsidianul mahon purtat asupra voastră văfereste de atacuri psihice, indiferent dacă vin din partea unor entități negative din planul astral sau dacă este vorba despre o încercare inconştientă de discreditare făcută de un coleg de serviciu. Este oarecum ca şi când ați avea un bodyguard eteric!
Obsidianul mahon conlucrează armonios cu Cuartul negru tibetan, sugilitul 

si Turmalina neagră în direcția asigurării protectiei psihice, Zincitul contribuie la vindecarea traumelor la nivelul chakrei a doua. Moldavitul adăugat în combiatie vã ajută să depāșiți limitările trecutului.
Obsidianul mahon le este de folos celor care aleg abundenta ca de obsesia lipsurilor. El ne ajuta sa descoperim limitările pe care le-am creat singuri din pricina fricii și a sentimentului separării. Sustine , purifica și energizează prima și a doua chakra .
SPIRITUAL Obsidianul mahon contribuie la deschiderea și la curățarea Canalului de împämântare, care este deosebit de important dacă vrem să ne facem purtătorii unui spectru complet de frecvențe energetice.
EMOTIONAL Ajutā la dizolvarea tiparelor ancestrale de abuz, negativitate, ură sau frică, înrădăcinate în ADN şi în corpul emotional. Contribuie la disiparea traumei pe care o provoacă naşterea atât mamei, cât şi copilului și poate fi un sustinător minunat în experiența renaşterii.
FIZIC Obsidianul mahon întăreste organele şi tesuturile. Sprijină detoxifierea

prin imbunătățirea functiei hepatice si a celei renale, sporind capacitatea organismului de a elimina otrăvurile.
AFIRMATIE Sunt vrednic de binecuvântările unei vieți bune și îmbelșugate.

Conditii comanda: 

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha